Sielun siskokset

IMG_0989.jpg

Se on kuulkaa niin, että matkailu avartaa. Kävin tuossa Tampereella, ja törmäsin siellä tällaiseen vessankoppiin eräässä ravintolassa. Ilahduin tästä syvästi.

Koppi herätti mussa niin monia kysymyksiä: Miksi? Missä tilanteessa? Ketä varten? Kuka kehtaa? Miltä se tuntuisi? Voisiko siinä olla ideaa? Olisiko mikään ennallaan enää sen jälkeen? Mihin se johtaisi? Jäisikö siihen koukkuun? Pitäisikö olla humalassa vai onnistuisiko se selvinpäin? Iskisikö rimakauhu? Tuntuisiko sen jälkeen kaikki muu täysin tyhjältä, merkityksettömältä? 

Sitten muistin, että maailmassa on vain yksi ihminen, jonka kanssa olen kyennyt tämän kuvan vaatimaan suoritteeseen. Rippileirillä vuonna 2002 oli huussikoppero, jossa oli kaksi koloa vierekkäin (vain jumala tietää miksi). Minä ja paras ystäväni Katarina lietsottiin toisemme uskomattomiin tiloihin ja päätettiin tehdä se yhdessä. Aku Ankka -lehdet mukana.

Se rippileiri oli anuksesta monin eri tavoin, mutta sitä tekoa mä en koskaan kadu. Ja kun näin tämän wc-kopin, muistin välittömästi meidän riparilla toisillemme hokeman sloganin: Kimppapaska kannattaa aina.

 

Kysymys kuuluu:

Onko maailmassa ihmistä, kenen kanssa voisit käydä kakkosella rinta rinnan?

 

Lue myös:

Kirje itseltäni 19 vuoden takaa

Kiusallisuus äänimerkin jälkeen

 

 

JULIAIHMINEN FACEBOOKISSA // JULIAIHMINEN INSTAGRAMISSA // JULIAIHMINEN YOUTUBESSA // JULIAIHMINEN BLOGLOVINISSA

 

 

Kommentit (22)
  1. Tikkurilassa on ravintola Oklaholmassa invavessa, jossa pytyt ovat vastapäätä toisiaan. Tilaa on hieman enemmän, mutta tuntuu että se olisi silti vielä hieman kiusallisempaa, istua ja pystyä katselemaan toista. Vieretysten voi aina tuijottaa hienovaraisesti toiseen suuntaan, jos tuollaisessa tilanteessa nyt hienovaraisuudella olisi jotain arvoa.

    Ja tiedän kaksikin mökkiä, joissa ulkohuussissa on vierekkäiset paikat. Lapsena oli joskus ihan toivottavaakin saada seuraa toimitukseensa. 🙂

  2. Myös Pietarissa olen törmännyt vastaavaan, paitsi että siellä pytyt olivat vastakkain. Siinä voi sitten ottaa kivasti myös katsekontaktia suorituksen aikana! 

    1. Siinä olisi jo tuijotuskilpailu viety täysin nextille levelille. Melkein tekisi mieli kokeilla!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *