Siskon baby showerit

lotan babyshower.jpg

Vietettiin toukokuussa maailman ihanimman isosiskon (voin sanoa rehellisesti, koska mulla on vain yksi isosisko) Lotan baby showereita Turussa. Koska kyseessä oli kolmas baby (ja edellisten beibien kohdalla oli ollut perinteistä vaippakakkusettiä), haluttiin tehdä homma toisin. Niinpä pikkusiskoni Sofia lähetti Lotalle kortin, jossa luki, mitkä päivämäärät hänen pitää varata kalenteristaan.

Mun päivämäärän kohdalla vein Lotan syömään Turun jokirannan terassille ja yöksi hotelliin. Ajattelin, että tällaista ilman lapsia tapahtuvaa lööbaamista ei sitten ehkä hetkeen taas ole, joten nyt on syytä käyttää aika hyväksi.

lotan babyshower3.jpg

Meillä oli aivan mielettömän rento ja hauska ilta. Pikkuveljeni Otto liittyi myös seuraan. Meidän keskusteluissa kepeä vitsailu ja lietsoontuva paasaus vuorottelevat, ja tämän illan aikana yritettiin puhua tulevasta vauvasta, mutta aika paljon keskustelu karkasi jonnekin Thaimaan taloustilanteeseen ja fat shamingiin.

Jälkimmäisestä tuli mieleen, että meidän ohi ajoi jokirannassa amisauto, josta kuului huuto: ”Ei vittu mikä vatsa!” Purskahdettiin kaikki kolme nauruun.

lotan babyshower5.jpg

lotan babyshower6.jpg

Olin ajatellut, että kun nyt me molemmat saadaan kerrankin nukkua rauhassa, mentäisiin ajoissa nukkumaan. Juteltiin sitten kuitenkin yöyhteen saakka, ja vieläkin olisi tehnyt mieli jatkaa horinointia, kun on niin harvinaista herkkua saada nähdä keskittyneesti ilman lapsia.

Lotan kanssa on vain niin hauska jutella, harmittelen tosi usein sitä, että hän asuu Turussa ja minä Helsingissä. Mutta nämä on näitä. 

lotan babyshower7.jpg

lotan babyshower2.jpg

Reilu viikko sitten sieltä sitten syntyi mielettömän suloinen pikku vaavelo. Alppu on ihan innoissaan serkustaan, ja katselee vauvasta videoita ja kertoo asiantuntevasti, että niissä on siellä vauva on!

Ihanaa että on!

 

On sitä ennenkin vauvakutsuja vietetty:

Sofian baby showerit

Minun baby showerit

 

FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

 

Kommentit (4)
 1. Mä luulin tulevani kulttuurikodista, missä on läheiset sisarussuhteet, kunnes olen lukenut sun blogia. Meidän lapsuudenperhehän on ihan ei-kultturelli – ja haluaisinpa nähdä sen illan, kun meidän veli vapaaehtoisesti viettäisi iltaa siskon, saatika useamman siskonsa kanssa. SNIIF!

  Hormonit tai jotain, mutta toi amisautosta tullut kommentti pahoitti mielen.

  (Onnea tädille!)

  1. Totta kai tulet kulttuurikodista! Jos on semmonen olo että tulee, niin tietenkin tulee! Heheheh 😀

   Joo, tuo amisautoilijoiden kommentti kuvastaa hyvin sitä, miten naisen kroppa on edelleen vahvasti muiden kommentoitavana. Mutta tossa tilanteessa koko homma tuntui vain niin koommiselta, että parempi ratkaisu oli vain nauraa.

   Ja kiitos! <3

 2. Niin ihana ja erilainen babyshower idea! Vau. 🙂 Ja vitsi meidänkin perheessä on neljä lasta ja toivon että ollaan yhtä läheisiä kuin te silloin kun mekin aletaan saamaan lapsia.

  1. Saleen olette, ootte just sen tyyppisiä ihmisiä! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *