Stalkkasin bloggaajien jätteet

Huh heijakkaa. Eilinen vaali-ilta kummittelee aika vahvasti mielessä. Olen hieman järkyttynyt Suomen toiseksi suurimmasta puolueesta (joskaan en yllättynyt), mutta ennen kaikkea olen iloinen siitä, että eduskuntaan valittiin nyt ennätyksellisen paljon naisia ja nuoria ihmisiä. Kaiken tämän jälkeen: minulla on orastavan toiveikas olo, että ehkäpä jonkinlaisia järkiratkaisuja saataisiin aikaiseksi ilmastonmuutoksen torjumisen puolesta.

No, sulattelen tätä nyt vähän lisää ja siirryn muihin aiheisiin.

Minä nimittäin ryhdyin pitkästä aikaa tubettamaan! Se on niin hauskaa hommaa, että yritän taas vähän tubetella lisää lähiaikoina.

Tällä kertaa kävin tubettelemassa kahden suosikkibloggaajani luona, eli Home via Laura -blogin Laura Tirkkosen ja Isyyspakkaus-blogin Tommi Koiviston kodeissa. Idea lähti siitä, kun juttelin Ylen I love muovi  -kamppiksen Johanna Reenin ja Erno Kulmalan kanssa siitä, mikä muovin lajittelussa on hankalaa. Pohdittiin, että usein hommien helppous tai hankaluus  lähtee siitä, että onko kotiin järjestetty tarpeeksi tilaa lajittelulle. Esimerkiksi pienissä kerrostaloyksiöissä keittiössä on usein aika vähän tilaa eikä niitä ole suunniteltu sille, että erilaisia roskatötsiä olisi peräti kahdeksan.

Jos nyt tekisin keittiöremontin, kiinnittäisin erityisen paljon huomiota jätteiden lajittelusysteemiin, ja onneksi nämä ovat parantuneet koko ajan keittiöissä, kun katselee jotain perus Kvikin tai Ikean keittiömainoksia. Itse esittelin viime muovipostauksessa meidän systeemin, nyt kävin hakemassa inspiraatiota Lauralta ja Tommilta. Heidät valkkasin siksi, että 1) Laura asuu pientaloalueella ja Tommi kerrostalossa, joten sain vähän variaatiota lajittelu- ja kierrätyshommiin. Ja 2) molemmilla on aivan järjettömän ihanat kodit, joten ajattelin, että heillä täytyy olla myös ”järjettömän ihanat” lajittelusysteemit.

Olin oikeassa! Katsokaa vaikka videolta.

Tähän väliin vielä on sanottava, että Lauran koti oli livenä juuri niin upea kuin hänen instassaankin.

Ja samaa voi sanoa myös Tommin kodista. Oli muuten jotenkin yllättävän hauskaa käydä vierailemassa sellaisissa kodeissa, joita on seurannut somessa ehkä jotain viisi tai seitsemän vuotta. Tekisi mieli keksiä joku videosarja, jonka verukkeella voisin tunkeutua muidenkin bloggaajien koteihin. Heheheh. Ehken nyt ihan jokaisen jätteitä ala sorkkia, mutta jonkun muun teeman voisi miettiä… Hmmm.

Tässä videota, olkaa hyvä!

Lue myös:

Rakastan muovia, vihaan muovia

Näin meillä lajitellaan roskat

 

Kommentit (5)
  1. Kukkenduliini
    16.4.2019, 23:04

    Tämä on nyt ohi aiheen, mutta laitan silti.. Jos vaikka palaute menisi tätä kautta Lilyn kehittäjille. Lilyssä on nykyään aivan liikaa mainoksia. Voi olla että johtuu vanhasta puhelimestani, mutta lilyn sivuille mennessäni mainokset oikein hyppivät silmille ja kun etsii blogeja niin aina joku mainos vyöryy päälle. Ymmärrän, että mainoksilla rahoitetaan blogialusta..mutta ärsyttää niin paljon. Lily kuitenkin tyyliltään ja hengeltään mielestäni semmoinen ”cool” tyyppi jonka kanssa haluaisi hengata. Ja nyt sitten sivut ovat kuin jossain itseväsätyissä kotisivuissa, joissa mainokset hyppivät silmille kuin liian innokkaat koiranpennut.. Paitsi etteivät ne halua nuolla naamaasi vaan saada sinut uhraamaan sielusi kapitalismin alttarille.
    Niin ja kiitos blogista ja ihanaa äitiyslomaa <3 Itse aloitin blogisi lukemisen omalla äitiyslomalla i ja sain siitä paljon vertaistukea <3

  2. Aaaarrrgghhhh niiiiiin samaa mieltä noista mainoksista!!!! Ja just se kun ne POMPPII ihan jatkuvasti silmille! Kun yrität lukea tekstiä, yhtäkkiä siihen pomppaa mainos, ja joudut taas selaamaan ja ettimään oikeaa kohtaa. Kaks lausetta ja taas pamahtaa mainos eetteriin. Sairaan rasittavaa. Lily pliis reagoikaa tähän

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *