Statement-haalari

vauvanvaate1.jpg

 

Olin tuossa yksi päivä vähän kattelemassa babyjuttuja kirppiksellä TurussaKävi ilmi, että lastenvaatteet ovat sairaalloisen sukupuolittuneita. Ja muutenkin osa aika sairaanloisia. Tässä pari esimerkkiä näkemästäni:

”50 % äiti 50 % isi” -paidasta puuttuu käsittääkseni teksti: ”Captain Obvious reporting for duty!” Vai onko tuossa sittenkin aistittavissa jotain epätoivoista todistelua?

Ja mielestäni tuommoinen Hello Kitty -pehmolelupää roikkumassa ihmisen vatsasta on selkeä intertekstuaalinen viittaus siihen South Parkin terveydenhoitajaan, jonka poskesta kasvaa sen kuollut kasonen sikiönä. Ei lupaile kovinkaan hyvää mielenterveyttä lapselle, jos sen mama laittaa sen vaatetuksen ilmentämään jotain noin groteskia jo noin pienenä.

I <3 Dad. En lähtisi tekemään noin pienen ihmisen kohdalla tuollaisia jyrkkiä johtopäätöksiä. Mistä sitä tietää, vaikka se vihaisi isäänsä? Ei kenenkään tunteita voi pakottaa.

Mutta löysin mä sieltä semmoset ihanat pupupöksyt eurolla! Mun babyllä on housut! Niin se omaisuus vaan lähtee kertymään!

 

Kommentit (17)
  1. vieraileva possu
    16.10.2015, 16:45

    Kummitytön äiti oli jostain löytänyt Bye bye Kitty merkkisen väskyn. Musta siinä oli ideaa tuon hellon vastapainoksi!

  2. Sitä vaan jotenkin jäi tuijottamaan tota Hello Kittyä. Sillee suu vähän auki ja silmät vähä enemmän levällään. Miten tommonen vaate voi olla millään tavalla mukava pienen lapsen päällä kun joku joko painaa, roikkuu ja heiluu mahan kohdalla aina kun liikkuu?!

    Ei olisi mukavaa aikuisellakaan ja lapsi nyt reagoi vielä voimakkaammin – tullut todettua ainakin veljen tuoretta vauvaa seuraillessa, kun kaikki vaatteisiin liittyvä ahistaa suuresti jos niitä nyitään mihinkä suuntaan. Tai ehkä se on vaan nudisti jo syntymästään asti.

    1. Jep, oman pään kokoinen pehmopää roikkumassa vatsasta. Ehkä sopisi Alexander McQueenin mallistoon.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *