Suositus sushipaikalle: Norilla Kruununhaassa

Juliaihminen

Välillä vastaan tulee niin ihania pikku ravintoloita, että niille on pakko antaa vähän julkista tunnustusta. Yksi tällainen vähän salattu helmi on Kruununhaassa Maneesikadulla sijaitseva Norilla. Muutaman asiakaspaikan ravintola tarjoaa aasialaista ruokaa, kuten sushia, kesärullia ja nuudelikeittoja.

Sinne ei välttämättä eksy, jollei tiedä paikan olemassaolosta. Mutta kun siellä käy, tekee mieli tulla mahdollisimman pian uudestaan testaamaan lisää annoksia listalta. 

Mä olen tähän mennesä syönyt Norillassa nuudelikeittoa ja tuommoisen yllä kuvassa näkyvän lohiavokado-kulhon, ja molemmat olivat ihan älyttömän hyviä. Ne tekee safkat siellä alusta saakka itse, ja kaikki raaka-aineet ovat olleet tuoreita ja maistuvia. 

Niinä parina kertana, kun olen tuolla käynyt, palvelu on ollut lempeää ja rauhallista. Mä olen ehkä ollut vähän outoina aikoina palikalla (yleensä lauantailounaalla), joten tuolla ei ole ollut kauheasti asiakkaita paikalla. Toisaalta tästä syystä tekeekin mieli mainostaa ravintolaa, koska toivon, että se pysyy tuolla Krunassa vielä pitkään.

Keskinkertinen aasialainen ruoka on niin läävästä (niin kuin keskinkertainen mikä tahansa ruoka), että siksi pitää nyt vähän nostaa tätä paikkaa, josta saa oikeasti hyvää ruokaa. Tunnelma on suloinen, sisustus on veikeä ja ruoka on erinomaista.

Menkää!

 

Norilla, osoitteessa Maneesikatu 4 a 

 

Tuleeko mieleen muita pieniä ravintoloita, jotka ovat ehkä vähän salaisia helmia mutta ansaitsisivat tulla kaikkien tietoon?

 

 

Muita kivoja ja suositeltavia juttuja Helsingissä:

Kaupungin paras vegebrunssi Kolossa

Helsingin paras joogakoulu: Ilma

Taapero nauttii Linnanmäestä ilmaiseksi 

 

FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos, tämä vinkki tulee heti käyttöön! Vuokrattiin ystävien kanssa nimittäin just työtilan samalta kadulta, ja nyt kyllä universumi (lol) hellii.

Juliaihminen
Juliaihminen

Ooo, niin ihana katu! Teillä tulee olemaan saleen inspiroiva työyhteisö!

Hanna K
Sunday Blondie

Uuh, kuulostaa ihanalta! Ruoka näyttää herkulliselta, sisustuskin on suloinen. Pitää todellakin päästä testaamaan - koska kuten sanoit, keskinkertainen aasialainen ruoka on niin njääääh.

Vierailija (Ei varmistettu)

No5 Coffee Kirkkokadulla, aivan ihana vietnamilainen lounaspaikka! Superhyviä kesärullia ja pho-keittoa, kirkkaasti Helsingin paras vietnamilainen. Harmi vaan ettei ole illalla auki. Ja myös todella ystävällinen henkilökunta (varmaan perheyritys).

Olppa (Ei varmistettu)

Kalliossa TukTuk-niminen ravintola, sieltä saa ihan parasta thairuokaa! Pieni paikka, joka on usein täynnä. Meidän vakkaripaikka, kun halutaan hyvää ruokaa. Koskaan ei olla petytty, ja kokeiltu paljon eri vaihtoehtoja listalta. :)

Arna (Ei varmistettu) https://www.cocoaetsimassa.fi

Hei jee, kiitos vinkistä! (Hyvä) nuudelisoppa on mun lempiruokaa ja haluan löytää stadin kaikki hyvät paikat. Laitan korvan taakse myös tuon toisen lukijan vinkkaaman No5 Coffeen. Tuk tuk kuuluu omiinkin lemppareihin thaimaalaisista.

Joy (Ei varmistettu)

Loistavaa ruokaa! Pitäisi vaan mainita tarkemmun, että useimmissa annoksissa kala on raakaa. Ihan vaan raskaana olevien vuoksi.

pupupupu (Ei varmistettu)

Kiitos suosituksesta, näin postauksen eilen aamulla ja kävin jo samana iltana! Oli aivan mahtavaa ruokaa, tilasimme seuralaisineni myös jotkut kulhot.

Juliaihminen
Juliaihminen

Hahaa, ihan huippua. Tunnen olevani todellinen INFLUENSSERI!

Kommentoi