Tervetuloa kulttuurimamojen taidetapaamiseen!

Juliaihminen

Kuuklaahan, mun mielestä me voitaisiin tavata.

Puhuin tästä asiasta tovi sitten täällä, ja nyt olen sitä mieltä, että homma on laitettava toteen: Kaikki joita kiinnostaa treffata mua ja muita tämmösiä vähän hajamielisiä taiteesta kiinnostuneita mamoja, niin mennään yhdessä katsomaan Helsingissä näyttely ja lounastetaan sen jälkeen. Beebot ja lapsot messiin, tai jos ei ole beeboa, mutta taide kiinnostaa ja ajankohta on sopiva, niin mukaan vain! Saa ottaa myös kaverin, tietty.

Mä ajattelin, että Kiasma olisi helppo paikka taidetreffeille. Siellä on meneillään Mona Hatoumin kiinnostavan oloinen näyttely, ja ennen kaikkea: sinne pääsee tosi helposti vaunujen kanssa. 

Sitten voidaan mennä perinteiselle Kiasman lattemamalounaalle näyttelyn jälkeen. Tai jos meitä tulee tosi paljon, niin mennään Köketiin, siellä on ainakin tilaa. (Voin tehdä varauksen etukäteen.)

Ajatus saattaa tuntua vähän kummalliselta: tavata tuntemattomia ihmisiä, joiden kanssa ei ole muuta yhteistä kuin beebo, kiinnostus vaelteluun museoiden käytävillä ja mahdollisesti omituinen huumorintaju. Mutta mä olen nyt koko äitiysloman tehnyt sitä. Tavannut ihmisiä, joihin olen tutustunut kadulla tai sähköpostin välityksellä tai missä hyvänsä. Olen elänyt vähän kuin uutta deittailun aikakautta, joskin mun deittikumppanit ovat olleet pikkubeebojen äitejä. Ja se on ollut ihan superkivaa. Siksi musta tuntuu, että tämä voisi toimia.

Ajattelin, että mentäisiin 2.12. perjantaina, koska silloin Kiasmaan pääsee ilmaiseksi. Olisiko vaikka kello 11 hyvä?

Kommailkaa tähän tai laittakaa mulle sähköpostia: juliathuren @ gmail.com, niin tiedän, kannattaako tehdä jotain pöytävarauksia lounaalle.

Jos (ja kun) tästä tulee kivaa, niin mennään uudestaan, vaikka joka kuukausi. (Sitten teidän pitää hankkia Museokortti.) Eli jos et pääse tällä kertaa, niin elä huoli. Kulttuurista kiinnostuneet naiset voivat kohdata myös myöhemmin!

 

Kuka tulee mukaan?

 

 

 

Kommentit

Naapurin Niina (Ei varmistettu)

Mä!

Flatey__ (Ei varmistettu)

Hei, ihana idea, olen ehdottomasti mukana!

Juuri mietin, että pitäisi uskaltaa ehdottaa sulle lukijatapaamista (olin jossain vauvahöyryissä ohittanut tuon aiemman maininnan) ja nyt voinkin vain ilmoittautua mukaan :)

ja museokäynnit on näissä univeloissa jääneet vähiin, mutta kun meidän tuleva unikoulu on menestys (tietty ;) niin tuo olisi mahtava aloitus vauvan museovierailujen sarjalle :)

Juliaihminen
Juliaihminen

Huippua, että tuut! Joojoo kato, tämän jälkeen intoudut ostamaan Museokortin ja se on menoa sit! :) 

Jeba
Tuuliajolla

Ihana sinä kun tällaisia järkkäilet! Olisi kyllä niin kiva nähdä uudelleen, mutten ole nyt ehkä ihan kohderyhmää....paitsi että olen vähän vanhempien beebojen äiti kylläkin, mutten tiedä taiteesta mitään!

Eh.....

Ihana treffejä ja voi kumpa moni tajuaisi osallistua, sillä he eivät tiedä mistä jäisivät paitsi. Sinä valovoimainen nainen! <3

Juliaihminen
Juliaihminen

Nainen, sähän olet just kohderyhmää siinä mielessä, että huumorintaju on kohdillaan! Muistelen edelleen sun läppiä siellä brunssilla back in the days. Mutta ehkä Salosta on tosiaan vähän pitkä matka museoon kesken työpäivän :)

Ja siis en mäkään tiedä taiteesta mitään :D

Jeba
Tuuliajolla

No tiedäthän! :D Mä en oo hei KOSKAAN NEVÖ EVÖ käynyt missään museossa, ellei lasketa Marttilan kotiseutumuseoita, missä tuli vietettyä kesän jokainen päivä karkkia mutustellen ja vain siksi koska kaveri oli siellä kesätöissä vuonna nakki!! 

Siinä muuten idea ensi kesäksi! Kiertää kotiseutumuseoita!

Mut enivei, kivaa siitä tulee! 

Vierailija (Ei varmistettu)

On yleinen harhaluulo, että taidetta katsoakseen siitä pitäisi tietää jotain! Väärin! Sitä voi katsoa ihan samalla meiningillä, kuin vaikka tavaroita kaupassa, tyyliin: ihana, kamala, mikä tää on? (Heräteostosten riski on pieni). Yleensä museon seinään on myös kirjoitettu olennainen, jotta pääsee vähän jyvälle, mitä on haettu. Museoissa on yleensä myös hauska kauppa, hyvä kahvila, optimoitu lämpötila ja siistit vessat. Museokortti siis hankintaan ja kierrokselle :D

Anna Banana (Ei varmistettu)

Kääk mua jännittää! Tosi kummallinen ajatus kieltämättä (en ikinä harrasta mitään tän sorttista!), mutta kerrankos sitä vaan äitiyslomaillaan... :-) Eli mukana, minä ja 7 kk beebo.

Juliaihminen
Juliaihminen

Erinomaista! 

Ja eikö ole lohdullista, että tavataan julkisella paikalla päiväsaikaan, niin en voi paljastua miksikään Hannibal Lecteriksi. Tai siis toki voin, mutta julkisesti en kehtaisi toteuttaa Hannibalmaisia tekoja.

Juliaihminen
Juliaihminen

Okei, toivottavasti tämä kommentti ei saanut sua heti katumaan ilmoittautumistasi. :D

Anna Banana (Ei varmistettu)

Hannibalista huolimatta mukana edelleen :-D

Laura/ Tässä kaupungissa tuulee aina (Ei varmistettu) http://tassakaupungissatuuleeaina.blogspot.fi

No ääh, kolmensadan kilometrin välimatka on nyt pienoinen este, muuten olisin ehdottomasti mukana! Me ollaan tosin toteutettu samaa perjantaikerhon ideaa lähipuiston äippä-/isiporukalla myös täällä Jyväskylässä ja suunnattu kerran viikossa porukalla aina johonkin evästelemään/ lounaalle ja aktiviteettiin. Mutta kun mukana on myös noita viisivuotiaita beeboja , jotka eivät pelkästään pälyile vaunuistaan, niin silloin tällöin "kulttuurikohde" on meillä kyllä tarkoittanut HopLopia... Mutta peukku yhteisöllisyydelle, sokkotreffeille, kulttuurille, lounaalle ja uusille tuttavuuksille; noi kaikki on ehdottomasti tätä äippäloman parasta antia.

Juliaihminen
Juliaihminen

No nimenomaan! Ja jos satun vielä äippälomani aikana Jyväskylään, niin tiedän kyllä, kehen otan yhteyttä! <3 (HopLop kiinnostelee myös, varmaan ennemmin kuin kuivittelenkaan.)

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Laskit varmaan meidät jo mukaan? :)

Juliaihminen
Juliaihminen

Totta kai! Ja hyvä että nyt on näyttely esitarkastettu :)

Leenu (Ei varmistettu)

Ikinä en olisi uskonut lähteväni mihinkään blogitapaamishömppään, mutta TÄMÄ kiinnostaa ehdottomasti, nähdään :) Meidänkin vauveli tuolloin 7 kk.

Juliaihminen
Juliaihminen

Ihanaa, ehdottomasti messiin! 

Mukana! Tuun todennäköisesti jo jättimäisen mahan kanssa, mutta lyllerrän mukana mieluusti :) Jännää! 

Juliaihminen
Juliaihminen

Oikein! Luvataan kertoa vain miellyttäviä ja kannustavia synnytystarinoita :)

Sssara (Ei varmistettu)

No jee! Minä &amp; 6kk beeboheebo tullaan! :)

Juliaihminen
Juliaihminen

Toppen!!! :)

Pax
Liikehdintää

Alustavan varovasti ilmoittaudun mukaan. Vauva tuolloin vajaa 3 kk, joten elo saattaa olla siinä kohtaa hyvin erilaista kuin nyt... Mutta koska jännittää ja voin jo valmiiksi vähän pahoin niin ehkä tämä sitten kannattaa? Museokorttikin löytyy jo, vaikka onkin jäänyt vähälle käytölle. :)

Juliaihminen
Juliaihminen

Jes, ihanaa että tuutte! Tämä on paras mahdollinen tapa kulttuurikotoilla pikku bebbelin kanssa, kun ympärillä on kaiken kokeneita mujereita. Huutoa (tai mitään muutakaan vaavista kuuluvaa ääntä) ei todellakaan katsella pahalla :)

maisahoo (Ei varmistettu)

Minä ja tuo minun yksi vee lapsonen voitaisiin ilmoittautua mukaan! Hauska idea!

Juliaihminen
Juliaihminen

Jessss! :)

LK (Ei varmistettu)

Jeeeeee!! Kivaa!! Tulen 4 kk vaavin kanssa!

Juliaihminen
Juliaihminen

Huippua! Hauska muuten päästä näkemään naama LK-nimimerkin takana :)

JohannaKoo (Ei varmistettu)

Minä ja kohta vuoden täyttävä tuleva taapero oltais kans tulossa! JEE!

Juliaihminen
Juliaihminen

Jes jes! :)

Su-E (Ei varmistettu)

Jee, minä ja sun bebben kaima (8 kk) tullaan!

Juliaihminen
Juliaihminen

Hohoo, he pääsevät sitten tekemään hyvää tuttavuutta! :)

Anna Banana (Ei varmistettu)

Täällä muuten kans yks kaima, tuolloin 8 kk :-D

Joia (Ei varmistettu)

Ehdottomasti mukana jos se vaan mun beibille passaa :) Ikää hänellä reilu viikko nyt, enkä yhtään tiedä vielä miten tuollaisia julkisten paikkojen reissuja vauvan kanssa hoidetaan... Mutta ehditään me tässä vähän harjoitella ennen joulukuun vaihtumista :)

Juliaihminen
Juliaihminen

Ihanaa! Huippua päästä näkemään ihan pikkuruista. <3 Ja Kiasmassa on muuten erinomaiset vaipanvaihtofasiliteetit, eli siinä mielessä todella helppo paikka.

Rosebud

Mahtava idis! Ja jännää! Me voitaisiin tulla kans eli minä siis ja meidän kohta 9 kk ikäinen bebetsu :) On pitänytkin tehdä isku Kiasmaan, joten monta kärpästä samalla iskulla! Ja meidät voi laskea kans lounashommiin mukaan. 

Juliaihminen
Juliaihminen

Erinomaista!!

Robo (Ei varmistettu)

Iik! Uskaltaisko! Nelikuiselta museokorttikonkarilta löytyy jo listalta Ron Mueckit ja Valokuvataiteen museot mut Kiasmaan ei olla ehitty. Kais se on tultava. :)

Juliaihminen
Juliaihminen

No tottahan toki! Siellä ollaan vanhoja museonkävijöitä jo!

Kniia (Ei varmistettu)

Mä ja mun vauva, nyt 4 kk, voitais ilmoittautua mukaan myös. Kiasmaan ja lounaalle. Kivalle kuulostaa :)

Juliaihminen
Juliaihminen

Mahtavaa! :)

Meri___ (Ei varmistettu)

Me voitais ilmoittautua vauvan kanssa mukaan (reilu 6kk tuolloin). Ei olla kyllä ikinä tehty mitään tällaista, eli voidaan olla vähän _akvardeja_ (tai siis en minä, mutta vauva! :D )

Juliaihminen
Juliaihminen

Jee! Mainiota että tulette! Ja vauva on kyllä siitä mahtava, että se käy tekosyyksi mihin tahansa hommaan!

Sidyr (Ei varmistettu)

Minua kiinnostaisi myös osallistua. Tullaan Turusta, joten ihan 100%varmuutta osallistumisesta ei ole. Mutta uskoisin sen onnistuvan, jos vaan päätän lähteä. :) Vaaveli täytti eilen 1/2v.

Juliaihminen
Juliaihminen

Mahtavaa! Ei paineita, mutta ihan huippua jos tuutte. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hep! Osallistun museokeikalle ja lounaalle kera silloin puolivuotiaan tytsyni.

Vähän kyllä jännittää, kun introverttina persoonana mulla on tapana jättäytyä taustalle. No, jospa mä puhuttelen itseäni etukäteen ja reipastun.

Juliaihminen
Juliaihminen

Itsensä puhuttelu on aina suotavaa. Joskin arvostan myös introvertteutta! (En tiedä oliko tuo sana.)

AH (Ei varmistettu)

Tulisin mielelläni myös 6kk vauvani kanssa. :)

Juliaihminen
Juliaihminen

Erinomaista!!!

Pages

Kommentoi