Tervetuloa kulttuurimamojen taidetapaamiseen!

taidetreffit.jpg

taidetreffit2.jpg

Kuuklaahan, mun mielestä me voitaisiin tavata.

Puhuin tästä asiasta tovi sitten täällä, ja nyt olen sitä mieltä, että homma on laitettava toteen: Kaikki joita kiinnostaa treffata mua ja muita tämmösiä vähän hajamielisiä taiteesta kiinnostuneita mamoja, niin mennään yhdessä katsomaan Helsingissä näyttely ja lounastetaan sen jälkeen. Beebot ja lapsot messiin, tai jos ei ole beeboa, mutta taide kiinnostaa ja ajankohta on sopiva, niin mukaan vain! Saa ottaa myös kaverin, tietty.

Mä ajattelin, että Kiasma olisi helppo paikka taidetreffeille. Siellä on meneillään Mona Hatoumin kiinnostavan oloinen näyttely, ja ennen kaikkea: sinne pääsee tosi helposti vaunujen kanssa. 

Sitten voidaan mennä perinteiselle Kiasman lattemamalounaalle näyttelyn jälkeen. Tai jos meitä tulee tosi paljon, niin mennään Köketiin, siellä on ainakin tilaa. (Voin tehdä varauksen etukäteen.)

Ajatus saattaa tuntua vähän kummalliselta: tavata tuntemattomia ihmisiä, joiden kanssa ei ole muuta yhteistä kuin beebo, kiinnostus vaelteluun museoiden käytävillä ja mahdollisesti omituinen huumorintaju. Mutta mä olen nyt koko äitiysloman tehnyt sitä. Tavannut ihmisiä, joihin olen tutustunut kadulla tai sähköpostin välityksellä tai missä hyvänsä. Olen elänyt vähän kuin uutta deittailun aikakautta, joskin mun deittikumppanit ovat olleet pikkubeebojen äitejä. Ja se on ollut ihan superkivaa. Siksi musta tuntuu, että tämä voisi toimia.

Ajattelin, että mentäisiin 2.12. perjantaina, koska silloin Kiasmaan pääsee ilmaiseksi. Olisiko vaikka kello 11 hyvä?

Kommailkaa tähän tai laittakaa mulle sähköpostia: juliathuren @ gmail.com, niin tiedän, kannattaako tehdä jotain pöytävarauksia lounaalle.

Jos (ja kun) tästä tulee kivaa, niin mennään uudestaan, vaikka joka kuukausi. (Sitten teidän pitää hankkia Museokortti.) Eli jos et pääse tällä kertaa, niin elä huoli. Kulttuurista kiinnostuneet naiset voivat kohdata myös myöhemmin!

 

Kuka tulee mukaan?

 

 

 

Kommentit (61)
 1. Naapurin Niina
  2.11.2016, 17:32

  Mä!

 2. Hei, ihana idea, olen ehdottomasti mukana!

  Juuri mietin, että pitäisi uskaltaa ehdottaa sulle lukijatapaamista (olin jossain vauvahöyryissä ohittanut tuon aiemman maininnan) ja nyt voinkin vain ilmoittautua mukaan 🙂

  ja museokäynnit on näissä univeloissa jääneet vähiin, mutta kun meidän tuleva unikoulu on menestys (tietty 😉 niin tuo olisi mahtava aloitus vauvan museovierailujen sarjalle 🙂

  1. Huippua, että tuut! Joojoo kato, tämän jälkeen intoudut ostamaan Museokortin ja se on menoa sit! 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *