Thaimaa kutsuu Thukkasia!

Juliaihminen

Aaaaaaaaa!!! Huomenna me lähdetään kuukaudeksi Thaimaahan! Aivan jäätävät stressit ollut tässä viimepäivät(viikot). En ole koskaan valmistautunut matkalle näin huolellisesti ja samalla on sellainen olo kuin en olisi varautunut mihinkään. Matkakuume on muuttunut matapahoinvoinniksi ja matka-ahdistukseksi. Aina tässä vaiheessa ennen reissua (kuten viimeksikin Kroatiaan lähtiessä) mun tekee mieli peruuttaa kaikki tämä hulluus!

Mä niin kovasti haluaisin identifioitua sellaiseksi cooliksi hipsterimamaksi, joka tuosta noin vain ottaa vauvan kainaloon ja lähtee boheemiin reissuun. Joo ei. On pitänyt miettiä vaikka mitä: rokotukset ja läkkeet, aurinko (jota varten me koko reissuun lähdetään mutta jota kuitenkin sitten hysteerisesti siellä peljätään), vauvan syömiset ja juomiset, nukkumiset (matkasänky mukaan vai ei?), liikkumiset (pelastusliivit mukaan vai ei?), vaatteet, vaipat ja lelut. Koska monet suunnittelevat samanlaista reissua, ajattelin tehdä näistä pari pientä vinkkipostausta sitten omien kokemusteni perusteella.

Blogin suhteen mun suunnitelmani on seuraava: Koska blogisormet syyhyävät, yritän tehdä matkalta ainakin muutaman postauksen kuulumisista. Kuvia ei ehkä pääse lataamaan, mikäli wifit ovat vähän kökköjä. Mutta joululomalla oli aikaa vähän horista antaumuksellisesti, joten ajastan tänne vähän postauksia ja yritän osallistua mahdolliseen keskusteluun aina wifin toimivuuden mukaan. (Taas tuntuu jotenkin narsisitiselta tämmöinen: niin kuin se olisi kellekään muulle yhtä tärkeää kuin mulle, päivittyykö tämä blogi vai ei.)

Meidän matkaa voi seurata mun Instagrammista. Ajattelin tehdä sekä Insta Storyjä että päivitellä semmosia lesoilukuvia. Totta kai paljon paljasta pintaa on luvassa. Tosin ei vauvan, sillä hänet verhotaan muumiomaiseen kaapuun. Koska kyllä tästä stressaamisen määrästä joku ilo pitää saada. Ja omalla onnella ylpeily instassa on sitä aidointa iloa. 

Eli tämän tökerön, jopa rienaavan mainospuheen jälkeen, laita seurantaan: Juliaihmisen Instatili

Nyt menen taas juoksentelemaan ympäri kämppää ja huutamaan aaaaaaaaaaahhhhhhhh!

 

Kuvat: Ei vissiin olla ottamassa tätä Alppusen joululahjaksi saamaa Jollyroomin yhteistyöpostauksella hankittua kävelykärryä mukaan. Joskaan tällä ressaamisen ja hulluuden määrällä en ihmettelisi, vaikka se löytyisi perillä jostain rinkan uumenista.

 

Lue myös

Pakkauspainajainen

 

Kommentit

lb (Ei varmistettu)

Lupaan et sun blogin päivittyminen on mulle ihan yhtä tärkeää kun sulle!

ps. oon vähemmän pelottava stalkkeri kun tosta lauseesta sai käsityksen... hups

Aada Karoliina

Nyt nainen lopetat ton blogisi mollaamisen! Mä rakastan sun blogia ja mun tammikuu on pilalla jos et päivitä!

Aada Karoliina

(Ei nyt ehkä sentään pilalla, mutta ymmärrät pointin ;))

sippe (Ei varmistettu)

Ihanaa reissua teille! Tätä kommenttia kirjoittelen Koh Lipeltä käsin. Tänne tultiin Koh Phayamilta, jota todellakin suosittelen lämpimästi. Saarta ei ole pilattu massaturismilla (ei tää Lipekään varmasti paha joihinkin paikkoihin verrattuna ole, mutta pikku shokki Phayamin jälkeen ) ja paikalliset haluavat sen sellaisena pitääkin. Beebojakin siellä näkyi, iloisia sellaisia. Ja mikä vegeparatiisi! Plussaa myös vain 40 minuutin speedboatkyyti Ranongista vrt. tänne Lipelle kesti mantereelta 1,5 tuntia. Niin ja Phayamilla paistoi joka päivä, kun muualla Thaimaassa on ollut poikkeuksellisen sateista. Ah!

Minne ikinä täällä suuntaattekin, niin tulee varmasti joka tapauksessa ihan mahtava reissu. Nauttikaa!

piia_ (Ei varmistettu)

Voi jehna, mikä kateus nyt vihlaisi!
Täällä stressataan samasta asiasta, vaikkei ole edes matkaa varattu eikä tietoa siitä, koska lähdettäisiin ja minne! Thaimaa kuitenkin vilahtelee mielessä niin usein, että innolla - joskin sairaan kateellisena - odotan postauksia sieltä ja etenkin vinkkilistaa vauvan matkatavaroihin, rokotuksiin ja etenkin vauvan kanssa lentämiseen.

Alppu pärjää Thaimaassa varmasti hienosti. Joskus Koh Makilla katselin vaikuttuneena, kuinka ruotsalaisperheen lapset peiteltiin palmun alle maahan nukkumaan, kun vanhemmat menivät paistattelemaan biitsille, ja viime talvena köröteltiin Koh Lantan läpi samalla avolavapirssillä vastasyntyneen kanssa. Siellä se huivin uumenissa näytti nautiskelevan maitoa vailla huolen häivää. Viime reissulla muutenkin tuntui, että joka toisella matkaajalla oli vauva tai vähintään lapsi mukana, oli saari kuinka pieni ja vaikeakulkuinen tahansa. (Saattaa tosin olla, että mahassa kasvava oma poikanen vaikutti siihen, että näin vauvoja myös siellä, missä niitä ei ollut.)

Joka tapauksessa, ihanaa reissukuukautta!

JohannaKoo (Ei varmistettu)

Todellakin on väliä, päivittyykö sun blogi vai ei! Se on kommenttiboksin keskusteluineen yksi vauvavuoden pieniä iloja (tosin minulla on varmaa tietoa, että blogia lukee moni vauvatonkin). Ja jättekiva, jos ehdit muutaman kerran päivittää reissusta kuulumisia. Turvallista matkaa ja rentoa ja ikimuistoista lomailua teille!

EllaGusGus

Tervetuloa Aasiaan - nähdään pian :)

Noora K. (Ei varmistettu) http://nooraandnoora.com

Todellakin on väliä! Mä ainakin luen joka päivä. :) Ihanaa reisua teille!

Kommentoi