Thaimaa kutsuu Thukkasia!

kärry.jpg

kärry2.jpg

kärry3.jpg

Aaaaaaaaa!!! Huomenna me lähdetään kuukaudeksi Thaimaahan! Aivan jäätävät stressit ollut tässä viimepäivät(viikot). En ole koskaan valmistautunut matkalle näin huolellisesti ja samalla on sellainen olo kuin en olisi varautunut mihinkään. Matkakuume on muuttunut matapahoinvoinniksi ja matka-ahdistukseksi. Aina tässä vaiheessa ennen reissua (kuten viimeksikin Kroatiaan lähtiessä) mun tekee mieli peruuttaa kaikki tämä hulluus!

Mä niin kovasti haluaisin identifioitua sellaiseksi cooliksi hipsterimamaksi, joka tuosta noin vain ottaa vauvan kainaloon ja lähtee boheemiin reissuun. Joo ei. On pitänyt miettiä vaikka mitä: rokotukset ja läkkeet, aurinko (jota varten me koko reissuun lähdetään mutta jota kuitenkin sitten hysteerisesti siellä peljätään), vauvan syömiset ja juomiset, nukkumiset (matkasänky mukaan vai ei?), liikkumiset (pelastusliivit mukaan vai ei?), vaatteet, vaipat ja lelut. Koska monet suunnittelevat samanlaista reissua, ajattelin tehdä näistä pari pientä vinkkipostausta sitten omien kokemusteni perusteella.

Blogin suhteen mun suunnitelmani on seuraava: Koska blogisormet syyhyävät, yritän tehdä matkalta ainakin muutaman postauksen kuulumisista. Kuvia ei ehkä pääse lataamaan, mikäli wifit ovat vähän kökköjä. Mutta joululomalla oli aikaa vähän horista antaumuksellisesti, joten ajastan tänne vähän postauksia ja yritän osallistua mahdolliseen keskusteluun aina wifin toimivuuden mukaan. (Taas tuntuu jotenkin narsisitiselta tämmöinen: niin kuin se olisi kellekään muulle yhtä tärkeää kuin mulle, päivittyykö tämä blogi vai ei.)

Meidän matkaa voi seurata mun Instagrammista. Ajattelin tehdä sekä Insta Storyjä että päivitellä semmosia lesoilukuvia. Totta kai paljon paljasta pintaa on luvassa. Tosin ei vauvan, sillä hänet verhotaan muumiomaiseen kaapuun. Koska kyllä tästä stressaamisen määrästä joku ilo pitää saada. Ja omalla onnella ylpeily instassa on sitä aidointa iloa. 

Eli tämän tökerön, jopa rienaavan mainospuheen jälkeen, laita seurantaan: Juliaihmisen Instatili

Nyt menen taas juoksentelemaan ympäri kämppää ja huutamaan aaaaaaaaaaahhhhhhhh!

 

Kuvat: Ei vissiin olla ottamassa tätä Alppusen joululahjaksi saamaa Jollyroomin yhteistyöpostauksella hankittua kävelykärryä mukaan. Joskaan tällä ressaamisen ja hulluuden määrällä en ihmettelisi, vaikka se löytyisi perillä jostain rinkan uumenista.

 

Lue myös

Pakkauspainajainen

 

Kommentit (8)
  1. Lupaan et sun blogin päivittyminen on mulle ihan yhtä tärkeää kun sulle!

    ps. oon vähemmän pelottava stalkkeri kun tosta lauseesta sai käsityksen… hups

  2. Nyt nainen lopetat ton blogisi mollaamisen! Mä rakastan sun blogia ja mun tammikuu on pilalla jos et päivitä!

    1. (Ei nyt ehkä sentään pilalla, mutta ymmärrät pointin ;))

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *