Uudenvuodenaatto, nukkumaan kello 22.37

uusivuosi2019.jpg

uusivuosi20193.jpg

uusivuosi20195.jpg

uusivuosi20196.jpg

Olipa ihana uudenvuodenaatto! Aloitettiin skoolaamalla ystäviemme Marian ja Laurin luona, sitten käytiin katsomassa Hermanninpuistossa noin kymmenen minuutin verran ilotulituksia ja tämän jälkeen suunnattiin meille perunasalaatille. Meille saapuivat myös Sofia, Sampo, Tonttu ja Mirja. Eli aivan parhaita ihmisiä. 

Keskustelut ajautuivat muun muassa siihen, keiden toivottaisiin olevan vähän hiljempaa julkisuudessa tänä vuonna. Hahaha, listasta tuli niin härski, ettei sitä voi kirjoittaa blogiin. (Nykyään laitan liian kontroversiaalin kaman ig-storyihin, koska ne katoavat 24 tunnin päästä.)

Yhdeksään mennessä kaikki olivat lähteneet joko omiin koteihinsa tai seuraaviin bailuihin, ja ennen yhtätoista me olimme Tikin kanssa jo nukkumassa. Veikkaan, että siitä on noin 25 vuotta, kun olen viimeksi ollut nukkumassa uudenvuodenaattona kello 00. Eikä edes hävetä!

Mutta ensi vuonna aion kyllä juoda lasin shampanjaa ja olla mukana laskemassa kymmenen, yhdeksän, kahdeksan… On nimittäin ollut vähän ikävä alkoholia. 

 

Toivottavasti muilla oli railakkaampaa kuin meillä!

 

Lue myös: 

Uudenvuodenaatto 2017 oli melko arkinen

 

FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

 

Kommentit (7)
  1. Me valvottiin puoli viiteen mutta onnistuttiin silti heräämään ilman darranduudelia, tosin vasta puoliltapäivin. Semi-teinimeininkiä siis! Jeh!!

    1. Ah, oikein!!!!!!!!!!!!!

  2. Raskaus puolivälissä ja täälläkin alkaa olla ikävä alkoholia. Punkkua, oluita, viskiä ja ihan rehellisesti sanottuna myös sitä pientä hiprakkaa..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *