Uudenvuodenaatto, nukkumaan kello 22.37

Juliaihminen

Olipa ihana uudenvuodenaatto! Aloitettiin skoolaamalla ystäviemme Marian ja Laurin luona, sitten käytiin katsomassa Hermanninpuistossa noin kymmenen minuutin verran ilotulituksia ja tämän jälkeen suunnattiin meille perunasalaatille. Meille saapuivat myös Sofia, Sampo, Tonttu ja Mirja. Eli aivan parhaita ihmisiä. 

Keskustelut ajautuivat muun muassa siihen, keiden toivottaisiin olevan vähän hiljempaa julkisuudessa tänä vuonna. Hahaha, listasta tuli niin härski, ettei sitä voi kirjoittaa blogiin. (Nykyään laitan liian kontroversiaalin kaman ig-storyihin, koska ne katoavat 24 tunnin päästä.)

Yhdeksään mennessä kaikki olivat lähteneet joko omiin koteihinsa tai seuraaviin bailuihin, ja ennen yhtätoista me olimme Tikin kanssa jo nukkumassa. Veikkaan, että siitä on noin 25 vuotta, kun olen viimeksi ollut nukkumassa uudenvuodenaattona kello 00. Eikä edes hävetä!

Mutta ensi vuonna aion kyllä juoda lasin shampanjaa ja olla mukana laskemassa kymmenen, yhdeksän, kahdeksan... On nimittäin ollut vähän ikävä alkoholia. 

 

Toivottavasti muilla oli railakkaampaa kuin meillä!

 

Lue myös: 

Uudenvuodenaatto 2017 oli melko arkinen

 

FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

 

Kommentit

CougarWoman
CougarWoman

Me valvottiin puoli viiteen mutta onnistuttiin silti heräämään ilman darranduudelia, tosin vasta puoliltapäivin. Semi-teinimeininkiä siis! Jeh!!

Juliaihminen
Juliaihminen

Ah, oikein!!!!!!!!!!!!!

Baby, We'll Be Fine

Raskaus puolivälissä ja täälläkin alkaa olla ikävä alkoholia. Punkkua, oluita, viskiä ja ihan rehellisesti sanottuna myös sitä pientä hiprakkaa..

Juliaihminen
Juliaihminen

Kyllä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Onpa vakavia juhlijoita.

Juliaihminen
Juliaihminen

Juhliminen on vakava asia.

Vierailija (Ei varmistettu)

Myös 40+ v.tarjosi ihanan syyn ja mahdollisuuden vetäytyä vällyihin ennen vuoden vaihtumista. Ihanien bilevuosien jälkeen mikään maailmassa ei ole niin taivaallista kuin oma sänky, kun ystävien kanssa vietetty ilta on päätetty säälliseen aikaan ja ajokunnossa! :')

Kommentoi