Vain paatunut mieli kykenee tällaiseen

veitsi.jpg

veitsi2.jpg

Tiedättekö mitä vihaan sydämeni kyllyydestä? Tätä. Tätä täysin sairasta ja käsittämätöntä performanssia, johon aina välillä keittiöissä törmää. Miksi kukaan jättää käytetyn voiveitsensä tiskipöydälle näin?! Tämä on muka käytännöllistä, mutta oikeasti hirveän hankalaa.

1) Jos ihmisellä on tiskikone, käytetyn voiveitsen voi laittaa suoraan sinne eikä jättää tasapainottelemaan tällä lailla tiskialtaan ja tiskipöydän välille. Veitsiä riittää, ei tässä missään puutteessa enää eletä! Sotavuodet ovat jo menneet! Vasta sitten, kun voitelet keripukin ja muiden puutostautien koureissa pettuleipäsi ainokaisella veitselläsi, voin hyväksyä sen, että samaa veistä halutaan käyttää päivästä ja viikosta toiseen.

2) Yhtä hyvin tuon veitsen voi laittaa mihin tahansa kohtaan tiskipöytää. Veitsen muoto on sellainen, että kahvaosa on paksumpi kuin veitsiosuus, jolloin likainen veitsiosuus ei koske kuitenkaan pöytää. Hillo tai mitä levitettä ikinä nyt onkaan veitsellä levittänyt, koskee tiskipöytää vain silloin, jos sitä on jättänyt uskomattoman paksun könttäleen veitseen. Mutta miksi kukaan tekisi sellaista?!!!! Miksi kukaan olisi niin moukka?!

3) Tiskiallas ja sen ympäristö kuuluu pitää tyhjinä, jotta on mahdollista operoida kiireisesti sen ympärillä. Muuten vihaan myös syvästi sitä, kun ihmiset kasaavat likaiset astiansa tiskialtaaseen silloin, kun tiskipöydällä on tilaa. Usein vaikkapa illanistujaisissa näkee tätä. Se ei kuitenkaan ole palvelus, päinvastoin, se hankaloittaa mun työnsarkaa! Parastahan olisi laittaa astiansa suoraan tiskikoneeseen, toiseksi parasta on kasata kamat siihen tiskikoneen päälle ja kolmanneksi paras on jättää astiat pöytään. Neljänneksi paras on heitellä astiat ikkunasta kadulle uskomattoman raivokohtauksen vallassa, ja viidenneksi paras vaihtoehto on laittaa likaiset astiat omaan laukkuunsa ja varastaa ne kotiinsa ja tällä lailla antaa isäntäparille puheenaihetta moniin seuraaviin juhliin (”Muistatteko ne hullut, jotka varastivat meidän Fiskarssin haarukat? Kaikenlaista porukkaa sitä onkin.”). Astioiden kasaaminen tiskialtaaseen on kaikkein huonoin vaihtoehto. 

Mutta tätäkin huonompi vaihtoehto on jättää veitsi tällä lailla killumaan tiskialtaan päälle. En ymmärrä, en hyväksy.

 

Lue myös:

Ikean mikro on rakennettu helvetin tulissa

Korvapuustien irvikuva

Kolme paskaa

 

FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

 

 

Kommentit (38)
  1. Kiitos Julia!!! Näytän tämän miehelleni, joka on aivopessyt minut niin että minäkin jätän voiveitsen esille (tosin leipälaatikon alla olevan puisen leikkuulaudan reunalle tasapainoilemaan), vaikka oikeasti INHOAN tätä tapaa! Se sama veitsi saattaa joskus olla vaikka kuinka monta päivää käytössä….

  2. Toi astioiden kasaaminen tiskialtaaseen on kyllä saatanan keksintöä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *