Vappuaaton perinne on muodostunut

vappu4.jpg

vappu2.jpg

vappu5.jpg

vappu6.jpg

vappu7.jpg

vappu8.jpg

vappu9.jpg

vappu10.jpg

vappu11.jpg

vappen.jpg

Vappuaattona kävimme Sunnissa brunssilla, vaelsimme läpi hyisen mutta kauniin Helsingin, Alpun kummit Maria ja Lauri antoivat Alpulle vappuhuiskan torilta, paistoimme kotona munkkeja, kuuntelimme vähän Agit Proppia, poksauttelimme muutaman pullon ja nautimme toistemme seurasta valtavasti. 

Tätä voi alkaa sanoa perinteeksi, sillä nyt me vietettiin jo toinen vappuaatto Marian ja Laurin kanssa. Viime vuonnahan mä pohdiskelin, miten nämä vaput tästä lutviutuvat, kun ei voi tuolla enää ihan skumppapäissä pyöriä ja rillutella menemään.

Millaisen vapun luon lapselleni? Millaisia perinteitä meille tulee? Onko vappu sille yhtä riemullinen ja ihana juhla kuin mulle itselleni se on aina ollut?

Nyt tuntuu, että nämä vaput vain paranevat vuosi vuodelta. Ensi vappuna Marialle ja Laurille on muuttanut yksi uusi pieni juhlija, ihanaa, jos me saadaan muodostaa myös hänelle lapsuuden suloisia ja värikkäitä vappumuistoja!

 

Onko teidän Perheelle muodostunut tiettyjä vappuperinteitä?

 

 

Viime vuonna:

Alppu kuunteli ensimmäisenä vappunaan taistolaislauluja

 

 

 

Juliaihminen Facebookissa // Juliaihminen Instagramissa // Juliaihminen YouTubessa // Juliaihminen Bloglovinissa

 

 

Kommentit (2)
  1. Olen viettänyt kaikki lapsuuteni vappupäivät Kaivopuistossa piknikillä vaikka muutimme Pohjois-Pohjanmaalle kun olin kaksi. Äitini rakasti tapahtumaa niin paljon, että joka vappu minä, äiti ja isosiskoni lennettiin Helsinkiin viettämään vappua. Isäni ei halunnut aina lähteä mukaan mutta äiti suurena vappujuhlijana ei voinut jättää tätä tapahtumaa väliin ja piti kiinni opiskeluaikana hankitusta perinteestä. Muistan, kun koko päivän sai syödä sipsiä ja kaikille ostettiin isoin koskaan näkemäni irtokarkkipussi jaettavaksi. Sieltä on ihanat muistot ja nykyään minäkin olen vappurakastaja vaikka äidin vappurakkaus onkin jotain niin liikuttavaa että sitä on vaikea tavoittaa. Vasta aikuisena oon tajunnu miten huippu tyyppi mun äiti on tässä(kin) asiassa: lapset eivät olleet vain este tai hidaste vaan niidenkin kanssa pystyi toteuttamaan kivoja, itselle tärkeitä juttuja.

    1. Oh! Ihan superihana ja tyylikäs mama! Just noin!!! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *