Vauva herää kesken GoT-jakson

Juliaihminen

 

Kommentit

Elppu ja Nao (Ei varmistettu)

:D

Tääl tää yks kohta kolmeviikkoisen unirytmittömän vavvan mama fanittaa tätä sun blogia Julia, annat uskoa huomiseen!
Toivepostaus jos ei sellaista vielä oo: Helsingin keskustan parhaat imetys/vaipanvaihtofasiliteetit?
(Nimim.imetin eilen korkeavuorenkadun kokkipuodin ikkunassa kun tuli hätätilanne...myyjä oli maailman ihanin ja toi vielä lasin vettä)
Unettomuuspäissäni kyl keksin jo idean et sellainen appsi ois hieno mihin avec bebe liikkuvat vois merkata kahviloille/ravintoloille/kaupoille pisteitä vauvaystävällisyyden mukaan, nopeasti ja helposti ja ehkä jopa kuvan kanssa... Ite ainakin käyttäisin. No täs vapaa idea jos joku tekee siitä hyvän bisneksen! :D

Juliaihminen
Juliaihminen

Oiii, onnea ihanasta murusesta!! Ai että, tosta hommat vaan lähtee paranemaan :)

Toi on erinomainen postausaihe, ja kokemusta on kertynyt nyt runsain mitoin. Joskin nykyään meikkis heilui rinta paljaana missä vain (just imetin kenkäkaupassa sovituksen lomassa, vaippaa on kanssa tullut vaihdettua nyt kesällä todella hävyttömissä paikoissa). Mutta etenkin syksyn operointia silmällä pitäen voisin tämmöisen listauksen mielelläni väsätä!

E&e (Ei varmistettu)

Moro!
Helsingin keskusta on unelma tissitakiaisen, uniongelmaisen vauvan kanssa. Voi vaikka kiertää Stockkaa ympäri vaunuja hytkytellen ja singahtaa hissillä kutos kerrokseen lasten leluosaston hoitohuoneeseen kutsuhuudon kajahtaessa. Hoitohuoneessa voi rauhassa imettää ja antaa vauvan ihmetellä muita vauvoja. Musa on ysärihittejä, mutta tuleepa samalla muisteltua niitä villejä nuoruusvuosia ;)
Kampissa on iso hoitohuone, toimii. Ja Forumissa yläkerrassa Hattivatti hoitohuone, vähän piilossa nurkan takana.
Näissä paikoissa parasta on myöhemmin, että vauva voi seurata muita vauvoja ja jaksaa sitten taas istahtaa vaunuihin. Ja itse voi tietty jutustella äitien kanssa.

Kätevä lisä vaunuihin on peffan alle joku lämmike. Syksyllä ulkoruokintaa tehdessä kätevä olla mukana. Vauva ei välttämättä jaksa odottaa seuraavaan kahvilaan kävelyllä.
Vauvan kanssa sitä nopeasti oppii hoitamaan hommat missä vain. Ja pelkästään positiivisia tai uteliaita katseita on imetys tuottanut. On tullut imetettyä vaikka jos missä. En ole kokenut pahaa silmää saaneeni. Vaipatkin vaihtaa näppärästi vaikka lattialla tai vaunuissa.
Tsemppiä!

Sympatiaa, meidänkin mini vastusti verisesti tämän jakson katsomista.

Juliaihminen
Juliaihminen

Ei kuitenkaan ihan yhtä verisesti kuin Sansa

 

Antisankari

Kappas, kirjoitin vahingossa just vähän samanhenkisen blogipostauksen. :) Hahaa, symppaan.

Juliaihminen
Juliaihminen

Häikäilemätöntä!

The Affairissa on kyllä semmosta aktia toisensa perään, että ei voi oikeen tuommosta 8-vuotiasta ottaa katselukaveriksi.

Juliaihminen
Juliaihminen

"Kyllä, he harrastavat uutta trendilajia, jossa yhdistetään aerobic ja akrobatia."

Vierailija (Ei varmistettu)

Meillä myös kohta 1,5v lapsukainen terrorisoi viimeisimmän jakson katsomista. Vääryys!

Juliaihminen
Juliaihminen

Nyt ei kyllä ollut ihan semmonen jakso, jota voisi sillee helposti kattella lapson kanssa. 

"My dogs wouldn't eat me."

Kommentoi