Vauva James Bondin jalanjäljillä

koh yao noi retki29.jpg

koh yao noi retki.jpg

koh yao noi retki2.jpg

Olen maininnut aiemminkin, että Tiki on melko eeppinen James Bond -fani. Kun viime Bond ilmestyi, hän katsoi jokaisen Bond-elokuvan ja kirjoitti siitä blogia. Samalla hän rankkasi kaikki Bondit järjestykseen.

Paskimmaksi Bondiksi Tiki rankkasi 007 ja Kultainen ase. Se on kuvattu lähellä Koh Yao Noita Itse Khow-Ping-Kanin saarella, ja siksipä meidän oli tehtävä pyhiinvaellusmatka saarelle.

Perillä kävi ilmi, että elokuvan nimi voisi olla nykyään 007 ja kultainen selfie-keppi. Muuten niin rauhallisessa saaristossa tuo saari oli aikamoinen kontrasti: toinen toistaan häikäilemättömämpiä selfie-keppikäsiä yritti väkivalloita ja riehua viattomia Bond-faneja. Se oli oikea carnage. Itsehän otimme ilman kepakkoa selfieitä, joten meitä ei lasketa urpoiksi turistimulkvisteiksi. He he.

(Itse olen keskittynyt enimmäkseen Daniel Craigin fanitukseen. Voisin koska tahansa tehdä pyhiinvaelluksen esimerkiksi hänen kotiinsa.)

koh yao noi retki3.jpg

koh yao noi retki4.jpg

koh yao noi retki5.jpg

koh yao noi retki6.jpg

koh yao noi retki7.jpg

koh yao noi retki9.jpg

Onneksi tuolla kuuden tunnin reissulla Bond-saarelle oli muitakin kohteita. Kuten kaksi luolaa, yksi autioranta ja yksi omituinen veden päällä lilluva kaupunki. 

Mukavinta mun mielestä oli vain istua pitkähäntäveneen kyydissä. Tuntea aaltojen keinuminen berberissä ja tuulen tuoksu naamalla. Tämä oli Aperoolin (jostain syystä Alppua alettiin kutsua matkalla Aperooliksi, ehkä liittyy meidän alkoholisoitumiseen tien päällä) ensimmäinen merimatka, ja uskon, että hänestä tehdään vielä pikku seilori! 

koh yao noi retki10.jpg

koh yao noi retki12.jpg

koh yao noi retki13.jpg

No, vaikken nyt suoranaisesti suosittele tuota Bond-saaren turistihelvettiä, niin kyllä yksi tommonen päiväretken tynkä aina Thaimaan-matkaan kuuluu. Ja tietenkin pari instakuvaa tuommoisesta pitkähäntäveneestä, koska se on eksoottisinta, mihin tämä nainen tällä reissulla kykeni.

Eli siinä mielessä kaikki ei ollut hukkaan heitettyä, eikä kenenkään tarvinnut matkan jälkeen ripotella tuhkaa naamalleen tai repiä vaatteitaan silkasta raivosta ja pettymyksestä. On sekin jotain.

koh yao noi retki14.jpg

koh yao noi retki15.jpg

koh yao noi retki17.jpg

koh yao noi retki18.jpg

koh yao noi retki20.jpg

koh yao noi retki22.jpg

koh yao noi retki24.jpg

koh yao noi retki25.jpg

koh yao noi retki26.jpg

koh yao noi retki27.jpg

Nyt kun ollaan palattu jo Suomeen, niin aiotaan pitää tietenkin leffailta, missä katsotaan tuo kaikkien aikojen surkein Bond-tekele naapureiden Niinan ja Pasin kanssa. Tiki voi sitten kertoa erinäisiä triviaalifaktoja elokuvasta. Kuten vaikka sen, että kultaisen aseen omistaja ja elokuvan pääkonna Christopher Lee (joka on btw myös Lotrin Saruman) oli Ian Flemmingin (eli Bondin luojan) serkku.

 

 

Thukkasten Thaimaa-kuukausi:

Kuukauden reittisuunnitelma: Ensin pohjoiseen road tripille, sitten etelään rantalomalle

Helsingistä Bangkokiin: 10 tunnin lento vauvan kanssa

Vauva saapuu Bangkokiin

Chiang Mai on ihana paikka Pohjoisessa

Chiang main iltabasaari ja vauvan hippeytyminen

Mae Hong Son Loop eli road trip vauvan kanssa

Mae Sariang ja miten nukkua vauvan kanssa matkalla

Mae Hon Song ja miksi autiot resortit kammottavat     

Paissa glampackerina hippien keskellä

Välkähdyksiä Koh Yao Noilta

 

 

Kommentit (1)
  1. Aperol <3 Toivottavasti tää lempinimi jää elämään! Noi luolat – mä rakastan luolia 😉 Ikävä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *