VIIKKO 19

kukka.jpg

Mun kaveri, joka tykkää ruotsalaisen Sandra Beijerin blogista, ehdotti, että olisi hauska lukea myös mun blogista viikko-ohjelmia. Beijerillä on joka viikko tällainen postaus tulevasta viikosta. Mä ihastuin ideaan, koska sen avulla saan koottua aina sunnuntai-iltana ajatukseni ja pystyn orientoitumaan seuraavaan viikkoon. Kokeilen siis!

 

Mulla on rahakirjan (luultavasti) viimeisen editointikierroksen deadline 16.5. keskiviikkona, joten nyt täytyy vääntää sitä hiki hatussa ja vähentää kaikki muut hommat aivan minimiin. Ongelmana on se, että ensi viikoksi on luvattu järjettömän hyvää säätä, joten en haluaisi käyttää kaikkea aikaani työn tekemiseen!

maanantai:

Haastattelen aamulla Väestöliiton Heli Vaarasta ja yhtä sellaista tavista, jolla on ollut ongelmia pihin miehen kanssa. Pitää ahkeroida yksi Me Naisten juttu, mutta muuten voin keskittyä rahakirjaan. Pitäisi myös etsiä yhtä juttua varten ihmisiä, jotka omistavat vapaaehtoisesti (ei perittynä) yhdessä mökin, veneen tai auton. Jos satut tuntemaan, niin ilmianna hänet minulle!

Maanantaina yritän viimeistellä myös kirjan parisuhdeluvun. Illalla varmaankin puistoon lasten kanssa.

tiistai: 

Kevään yksi kivoimmista tapahtumista: Ping-festivaali, jonne tulee paljon hauskoja ihmisiä ja jossa pääsee vähän sellaiseen maaniseen bloggaaja-vloggaaja-hypeen mukaan. Illalla juhlin Mariannan syntymäpäiviä Basbasissa Mirjan, Raisan ja Mariannan poikaystävän Paulin kanssa.

keskiviikko:

7.45 alkaa päiväkodin äitienpäiväaamupala, ihanaa! Työpäivä menee viimeistellessä rahakirjan sijoituslukua. Illalla suuntaan taas Alppilan kirkon iltaruoalle Raisan, Mariannan ja lasten kanssa. Annos maksaa yhden euron (eli sama konsepti kuin Paavalissa oli huhtikuussa), Alppilassa ruokia tekee irakilaiset turvapaikanhakijat, ja m m mmm! Kun viime keskiviikkona oltiin ensimmäistä kertaa, niin voin sanoa että ruoka oli aivan älyttömän herkullista.

torstai:

Helatorstai tarkoittaa, että päiväkoti on kiinni. Tiki on aamupäivän Alpun kanssa, mun täytyy mennä työhuoneelle viimeistelemään palkkalukua. Jos ehdin, lähden iltapäivällä Puu-Vallilan pihakirppiksille kiertelemään Mariannan ym kanssa.

perjantai:

Aamulla meille tulee siivooja, ihanaa. Hyppään Alpun kanssa junaan ja matkaan Turkuun äbälään! Ajattelin myös juosta taas perinteiset 10 kilsaa äbän kanssa.

lauantai:

Juna Helsinkiin! Päivällä juhlitaan 2-vuotiasta ystäväämme Reinoa, illalla menen toisen ystäväni Katan luokse skumpuuttelemaan.

sunnuntai:

Äitienpäivä, täytyy kehittää ohjelmaa, ehkä piknik ulkona?

 

 

FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

 

Kommentit (4)
  1. Me omistetaan ihan vapaaehtoisesti itse ostettu mökki! 😀

    1. Hahah, taisin olla epäselvä sanoissani: tarttisin siis ihmisiä, joilla on kaverein/kaveriperheen tms kanssa tällainen yhteisomistuksessa. Eli satutko sä olemaan sellanen? Jos, niin mä haluan kontaktoida sua! 😀

  2. Tää oli musta megakiinnostavaa luettavaa! T. Listalover

    1. Hei mahtavaa, tosi kiva kuulla!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *