VIIKKO 20

best chat.jpg

maanantai: 

Aamu alkaa Otavalla mun ja Raisan kirjan ulkoasupalaverilla (rakastan Otavan vanhaa ja pompöösiä kivirakennusta, siellä olemisesta tulee ylväs olo!). Iltapäivällä on sekä Nordean asiantuntijan että Aallon rahoituksen proffan haastattelut. Sitten pitää käydä kotona näyttämässä Alpun huonetta maalarille, jonka aion palkata maalaamaan huoneen seinät (olen lähtenyt tähän palveluiden ostamiseen nyt ihan kympillä messiin.) Illalla, jos saan Me Naisten jutun kirjoitettua tarpeeksi nopeasti, menen käymään ravintola Ultiman avajaisissa.

tiistai:

Hirveällä kiukulla rahakirjan loppurutistuksia eteenpäin. Iltapäivällä menen kouluttamaan freejournalisteja YouTuben saloista. Illalla varmaankin ulkona maleksimista lasten kanssa, sillä onhan kesä!

keskiviikko:

Rahakirjan käsikirjoituksen deadline, tiukka päivä tiedossa. Jos saan lähetettyä tekstimassan ajoissa kustannustoimittajalle, palkitsen itseäni Alppilan kirkon iltaruoalla! Ja jos vain mitenkään ehdin, menen kuuntelemaan Animalian Kalarakas-kampanjan lanseerausta, sillä kalojen olojen parantaminen kiinnostaa (ja tietysti koko homma ahdistaa ja surettaa).

torstai:

Jännittävä ja jopa vähän pelottava päivä: Ensin on Ylellä suunnittelemani podcastin demon nauhoitukset! Iltapäivällä menen Gummeruksen kevätpressiin. Tällä kertaa en ole viinitarjoilua odottava toimittaja, vaan kirjailija, joka siellä ison salin edessä esittelee omaa sieluntuotostaan! Kun edes kirjoitan asiasta, käsistä meinaa lähteä tunto. Sain vihiä, että Gummeruksen kirjailijoilla on näiden kemujen jälkeen jatkot jossain. Jos näin on, aion ottaa ilon niistä irti!

perjantai:

Alpun 2-vuotisneuvola. Meni varaaminen hilppasen myöhäiseksi, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Jotain hauskuutteluja pitää keksiä perjantaille. Luultavasti hengailen ainakin pikkusiskon kanssa. On mukavaa, kun ei oikein edes tiedä, mitä silloin tekisi.

lauantai:

Maailma on oisterini, kesäistä hengailua Helsingissä!

sunnuntai: 

Lähden Annan, Tiian ja Saaran kanssa naisten reissulle Tallinaan. Ajatuksena on syödä hyvin ja juoruilla hyvin. Sans bebes!

 

Kuva: Viime viikon tiistaina juhlittiin Mariannan synttäreitä, oli ihana ilta!

 

 

FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

 

 

Kommentit (1)
  1. Kalojen olojen parantaminen kiinnostaa täälläkin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *