VIIKKO 22

viikko22.jpg

maanantai:

Odotan jo kovasti aamua, kun saan droppaa lapsen päiväkotiin ja mennä juomaan rauhassa kahvit työhuoneelle. (On ollut vähän rankka sunnuntai!) Puolilta päivin käyn yhdessä viestintätoimistossa kääntymässä ja iltapäivällä menen Ylelle nauhoittamaan yhtä podcast-demoa. Illalla ystäväni Kaisa tulee meille. Kaisa tekee työkseen vastuullisuusraportteja erilaisille yrityksille, ja hänen kanssaan on aina hauska jutustella yritysten vastuusta ja siitä, mihin seuraavaksi sijoittaisi.

Tästä tulikin mieleen, että ajattelin myös ostella vähän osakkeita, kun Nordnetissä on nyt kamppis, että alle 200 euron ostokset maksaa vain 99 senttiä. Heheh, voi kerätä salkkuun kaikkea kivaa. Olen tässä miettnyt Loudspringin ja Vaisalan hankkimista, mutta tämä ei ole sijoitussuositus kenellekään!

tiistai: 

Maalari tulee maalaamaan Alpun huoneen. Näytän sitten lopputuloksen teille, toivottavasti siitä tulee kiva. En sitten kuitenkaan ollut tyytyväinen tähän tauluseinään, se vähän riistäytyi käsistä ja tauluja tuli liikaa.

Aamulla käyn Fiskarsin aamupalalla ja myöhemmin haastattelen yhtä juristia avioeron talouskiemuroista. (En ajatellut itse tällä hetkellä kyllä erota.) 

keskiviikko:

Meidän sijoituskämppä on ollut helmikuusta saakka putkiremontin koureissa. Nyt remontti alkaa olla loppusuoralla ja keittiön kalusteiden pitäisi saapua keskiviikkona. Olen tietenkin saanut nyt viestejä, joissa kerrotaan, milloin mikäkin kaluste myöhästyy. Lisäksi kun kävin tänään tarkastamassa paikan, niin lupauksista huolimatta remonttifirma ei ole toimittanut pois purkamiaan keittiön kalusteita, eli ne pitää saada jonnekin pikavauhtia. (Onneksi kierrätyskeskus on tässä ihan lähellä!) Tämä on vähän ärsyttävää hommaa ja loputonta säätämistä, mutta kun en itse ole muuttamassa tuohon asuntoon, niin ei sillä lailla stressaa.

Illalla käyn Valion ja Grönin illallisella. Tavallisesti en ehdi käydä tällaisissa blogijutuissa niin kovasti (koska lapsi ja työt vie aika paljon aikaa), mutta tällä viikolla nämä olivat niin kiinnostavia, että päätin ilmota. 

torstai:

Käyn Setlementtiliitolla tekemässä yhden haastattelun nuorten rahan käytöstä Improbatur-lehteen. Tiki lähtee työmatkalle Tanskaan, joten illalla pitää keksiä jotain hauskuutteluja kavereiden ja lasten kanssa.

perjantai:

Olen menossa puhumaan Upea ura -festareille Korjaamolle. Se on Ompeluseurasta lähtenyt työn tulevaisuuteen keskittyvä tapahtuma. Mulla on vielä hienoinen logistinen ongelma, kun Alppu on perjantaisin vapaalla päikystä ja Tiki onkin yllättäen siellä työmatkalla, niin minne mä tumppaan lapsen puheeni ajaksi. No, näillä on tapana järjestyä aina jotenkin. Kattellaan!

lauantai:

Puhuttiin Tikin kanssa, että lähdettäisiin koko perheen voimin pyöräretkelle, kun meillä on semmonen hauska takavaunu pyörään. Pitää vain päättää joku kiva luontokohde.

sunnuntai:

Lööbausta!

 

Kuva: Hellemekko on ollut jo monta viikkoa käytössä, ihanaa!

 

FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *