VIIKKO 23: lomailua ennen lomaa

puisto touko.jpg

Nämä lämpimät viikot, kun töistä voi hakea lapsen päiväkodista ja suunnata suoraan puistoon tai rannalle eväsretkelle, on hyvä syy olla olemassa. Elämä tuntuu jo lomalta, vaikken lomalla vielä olekaan. (Kävin muuten itseni kanssa pienet lomaneuvottelut ja sovin, että olen heinäkuussa neljä viikkoa lomalla. Tehdään niin, että lomaillaan Tikin kanssa yhtä aikaa kolme viikkoa, näin Alppu saa yhteensä viiden viikon loman.)

Ensi viikosta tulee näillä näkymin yhtä mainio kuin tämäkin viikko oli.

maanantai:

Vapaapäivä. Alppu oli poikkeuksellisesti perjantain päiväkodissa, joten pidetään maanantai vapaata. Mennään siskoni Sofian kanssa nautiskelemaan elämästä Pihlajasaareen.

tiistai:

Pitäisi kirjoittaa kolme juttua valmiiksi: Imagen lifestyle-palsta, Me Naisten kesämökkijuttu sekä Improbaturin iso juttu. No, pienen paineen alla on ihmisen hyvä toimia! Illalla teen ruokaa ystävälleni Ellalle.

keskiviikko:

A-lehtien blogitapaaminen, hauskaa päästä näkemään muita A-lehtien bloggaajia ja tubettajia.

puisto touko2.jpg

torstai:

Aamulla mennään Raisan kanssa Otavan henkilökuvauksiin! Meidän kirjaprojekti etenee tiukkaa tahtia. Illalla menen puhumaan yhteen Nordean ja Me Naisten vaurastumisiltaan, kannattaa tulla paikalle!

perjantai:

Hauska päivä tiedossa. Mennään siskoni Sofian kanssa babysittaamaan meidän pienempiä sisaruksia, joista nuorin on seitsemän ja vanhin kolmetoista. Suunnitteilla on kunnon yökyläilyhulluttelu.

lauantai:

Sideways! Vesta ja Paperi T, täältä tullaan.

sunnuntai:

Sideways tai Alpun kanssa lööbaaminen, katsotaan kumpaa tekee mieli enemmän. (Ehkä illalla kuitenkin Nationalia on pakko mennä katsomaan.)

 

Ihanaa ensimmäistä kesäkuun viikkoa! 

 

 

FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *