Voittokahvit

lauantai3.jpg

lauantai2.jpg

lauantai4.jpg

lauantai5.jpg

lauantai7.jpg

Ennen vauvan syntymää lyötiin Tikin kanssa vetoa sukupuolesta. Vaikka ensiksi Tiki oli ajatellut vauvan olevan mies, lopulta sen mieli muuttu ja se oli sitä mieltä, että meille tulee tyttö. Vedon panos oli joku tosi hyvä kahvi.

Tänään, pojan ollessa viisi viikkoa ja yhden päivän, pääsin lunastamaan voittoni. Mun mamafrendskut vinkkasi, että Kallion Good Life Coffee on tosi kiva vauvakahvila ja cappuccino taivaallista, joten valkattiin se. Oikeassa olivat. Vaunuja tai imetystä ei katsottu lainkaan pahalla, ja kahvilan takahuoneen lattialla sai helposti vaihdettua vaipan (olen oppinut hyväksi lattialla-vaipan-vaihtajaksi, se äitiyspakkauksen makuupussi vain auki ja vauva siihen pötköttämään). 

Mamaystävät suosittelivat muitakin Kallion kahviloita, ja suunnitelmana on viettää tänä keväänä kunnon lattemamalife testaillen kaikki nämä läpi:

Ipissä on ihanat lounaat ja mahtuu vaunuilla (hoitopöytäsysteemi mainio). Berggassa on loistava aamiainen ja lounas myös. Hoitopöytä löytyy ainakin Mokosta, Silvopleesta ja Ondasta. Ja tässä Office baben postauksessa on kanssa lisää hyviä Helsinki-mestoja bebbeille. Tähän mennessä olen myös käynyt bebben kanssa lähikulmilla Suvannossa ja Helsingin kahvipaahtimossa

Tulin tämän päivän kahvitteluista älyttömän hyvälle tuulelle. Ensinnäkin alan oikeastikin handlata tuon bebben niin, ettei ihmisten ilmoille poistuminen enää pelota (Kuoleeko vauva kahvilavisiittiin?! Ei se kuole. Kuoleeko muut ihmiset, jos vauva mekastaa? Ei ainakaan tähän mennessä.)

Aurinko paistoi, ihmiset istuivat Kallion terasseilla, vastaan tuli koko ajan hirmu tyylikästä jengiä kauniine huulipunineen ja aurinkolaseineen. Ihana fiilis! Kesä on nurkan takana kuulkaas!

Ja nyt otan bebben vielä kainaloon ja suuntaan vielä lauantai-illan humpuutteluun, eli piipahtamaan naisteniltaan. Ehkäpä meidän vauva voi näyttää siellä vähäsen hurmaavaa hymyään, jota se on harjoitellut viime sunnuntaista lähtien (parasta!!!!).

 

Vinkatkaa muita kivoja vauvaystävällisiä kahviloita? Saa olla myös muista kaupungeista!

 

 

Kommentit (11)
  1. Oi, onnea hymystä! Se on ihan mieletöntä ja ihanaa. 🙂 Täällä poika alkaa pikkuhiljaa harjoitella ääneen nauramista, niitä kiekaisuja ei voi itsekään nauramatta kuunnella! 😀

    1. Eikä, naurua!!! Tuo hymykin on jo maailman siistein juttu, niin voin vain kuvitella, miltä nauru tuntuu! <3

  2. Kiitos vinkeistä! Vaikka oma äitiysloma alkaa olla lopuillaan, joka kerta silti pitää pähkäillä et mihin sitä menisi vauvan kanssa lounaalle! Itse olen enemmän koko ajan nälkäisenä harrastanut lounaita kuin kaffittelua, joten vinkkini keskittyvät niihin. 

    Mainitsemiesi lisäksi Cafe Köket on oikea vauvakeidas. Tennispalatsin Brasserie Lumieressa vauvanruoka tuotiin lämmittämisen jälkeen oikeassa astiassa. :’) 
    Putte’siin olemme olleet aina hyvin tervetulleita vauvan kanssa, ainoa miinus on se outo graffitimaalattu pimeä vessa jota joku vauva saattaisi pelätä. Mutta hoitopöytä löytyy. Niinkin oudon paikan kuin ravintola Ilveksen henkilökunta oli myös superystävällistä vauvalle. 

    1. Haa, ehdottomasti testiin myös nuo! Kiitos! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *