Weleda-rasvan voittaja + pieni oivallus vauvanhoidosta

weleda_vauvarasva.jpg

Onneksi olkoon nimimerkki LK! (jonka lemppari vauvan hygienian hoitoon liittyvä juttu on vaipanvaihto <3 )

Random.org auttoi arpomaan sinulle tämän Weledan Baby Kitin. Laita minulle sähköpostilla (juliathuren at gmail.com) yhteistietosi, niin pyydän laittamaan palkintoa tulemaan sinulle, toivottavasti ehtii jouluksi.

*

Tässä kun hygieniasta on tilaisuus vielä jorista, niin mulle tuli mieleen se, miten moni juttu on asenteesta kiinni. Silloin, kun meidän bebbeli oli niin pieni, ettei sen kynsiä saanut vielä leikata, mä tuskastelin ystävälleni Annalle, miten karsea se koko operaatio tulee olemaan. Annalla on pian kolmevuotias poika, ja hän tokaisi: ”Mitä?! Sehän on kaikkein hauskinta hommaa! Meillä kynsienleikkaushetket on oikein semmonen ihana tuokio.”

Sitten päätin, että no, miksen alkaisi pitää siitä. Ei se aluksi ollut helppoa, ja edelleen vaavelo rimpuilee, jollei sille anna toiseen käteen jotain kiinnostavaa, mutta olen päättänyt, että se on kivaa. Siitä on tulossa meille kiva pikku manikyyrihetki. Sitä paitsi aina niinä päivinä, kun leikkaan Alpun kynnet, ajattelen: ”Eipä mennyt päivä hukkaan, sain sentään vauvan kynnet leikattua!”

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *