[x] Äitiysloman to do -lista

lattemamalife raisa ja mirja.jpg

Nyt kun äitiyslomavuosi alkaa olla takanapäin, ajattelin tehdä vielä listan asioista, jotka kuuluvat itseään kunnioittavan lattemaman elämään. Osan tein, osa jäävät hamaan tulevaisuuteen.

 

[x] Tilaa kahvilasta latte. Itse preferoin tavan kahveja, koska latte on hintavaa joka päiväksi ja lisäksi tykkään juoda kahvini mustana. (Kuten olen täällä aiemminkin elämöinyt.)

[x] Käy arkiaamuna museossa.

[x] Lorvi pitkään lounaalla ja nauti siitä, että työssä käyvät joutuvat hotkimaan ruokansa. Et sinä. (Monissa hyvissä ravintoloissa illalliset ovat kalliita, mutta lounas maksaa vain kympin ja on yhtä hyvä kuin iltaruoka.)

[x] Matkusta junalla vauvan kanssa.

[x] Matkusta bussilla ja/tai ratikalla ilmaiseksi. M m mm!

[x] Pynttää vauvasi liian lämpimiin vaatteisiin (koska tuollahan on aivan sairaan kylmä!) ja nosta hikinen pötkylä vaunuista. Toista noin seitsemänsataa kertaa.

[x] Keskustele tunetamattoman ihmisen kanssa siitä, kuinka ihana vauvasi on. Mielellän niin, että se toinen aloittaa tästä aiheesta. (Vaihtoehtoisesti voit keskustella siitä, miten levinnyt peräpasuuna sinulla on. Sen toisen osapuolen aloittamana.)

[x] Hanki vauvaharrastus: meillä se oli muskari.

[x] Käy ruotsinlaivalla. (Tässä pari vinkkiä siihen reissuun.)

[x] Käy kaupungin/kirkon/ym järjestämässä vauvakerhossa. Jos et tykkää, älä mene uudestaan, mutta kokemuksena se on hauska.

[x] Kokeile vauvan värikylpyä. (Mutta älä tunne siitä alemmuutta, kuten itse tein.)

lattemamalife mirja ja raisa.jpg

[x] Teetä maailman söpöimmästä vavvastasi överisti kuvia ja jakele niitä sukulaisille. Pisteitä myös jostain valokuvaesineestä, kuten hiirimatosta tai mukista.

[x] Hanki jotain fb-kierrätysryhmästä (tämän jälkeen voit päättää, haluatko enää koskaan operoida kyseisellä foorumilla).

[x] Osta joku vauvajuttu kirpputorilta, helsinkiläisille suosittelen erittäin lämpimästi Ipanaista.

[x] Käy blind mom dateilla, eli pyydä lounaalle tai kahville kivan oloista äitihahmoa ja katso, synkkaako teillä. Luultavasti synkkaa.

[x] Kuvittele ennen vauvan syntymää, että ehdit tehdä projektit x, y ja z. Naura myöhemmin kuvitelmillesi. (Mutta älä naura muiden kuvitelmille!)

[x] Vanno, että lapsesi ei koskaan tipahda sängyltä/sohvalta ja itke silmäsi punaiseksi ensimmäisen kerran jälkeen, kun hän on tipahtanut. (Toisella kerralla homma on jo tuttua kauraa.)

[ ] Käy Babykinossa. Yritin kerran mennä, mutta kun olin kassalla ostamassa lippu, kävi ilmi että elokuva näytettiin Kinopalatsissa ja minä olin Tennarissa.

[ ] Kokeile vauvasirkusta. Mun elämä on tähän mennessä ollut yhtä isoa sirkusta. Tiki voi sitten kokeilla keväällä.

[ ] Kokeile vauvauintia. Olen kovasti yrittänyt mennä, mutta ei vain ole pystynyt.

 

 

Puuttuuko listalta jotain?

 

Ai niin, bonuskohta tietenkin:

Seuraa Juliaihminen-blogia Facebookissa. Öhöhöhöhöhö!

 

 

Kommentit (2)
  1. Laura/ Tässä kaupungissa tuulee aina
    20.1.2017, 19:26

    Kun mun äikkäri loppui joulukuun alussa, kirjoitin vastaavan listan. Mutta huh, onneksi en ole vielä palaamassa töihin: pitäisi ehtiä vielä treenata kroppa kuntoon, matkustaa junalla, lounastella lisää, käydä Taidemuseossa (kaikki muut kaupungin museot jo kierretty!) ja saada vihdoin albumeihin ne jo teettämäni 500 valokuvaa :O…

    http://tassakaupungissatuuleeaina.blogspot.fi/2016/11/aitiysloman-to-do-ja-kuinkas-sitten.html

    1. Aika hyvin sä oot Laura saanut tehtyä noita hommeleita! Ihana lista, otin siitä itselleni pari kohtaa käyttöön. Mm juurikin nuo valokuvat! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *