Ystävät hädässä

Usein pahastakin löytyy jotain hyvää, ja niin on nytkin: Oivallus siitä, että kavereiden kanssa voi vedellä vinkkua, vaikka olisi kotona.

Miksi en ole tehnyt tätä aiemmin?! En nimittäin ole vauvavuotena voinut olla iltoja poissa kotoa (koska olen laiska lortto, enkä ole jaksanut opettaa lastani pulloruokinnan maailmaan). Mutta tämähän on aivan nerokasta: Ei tarvitse meikata, vetää housuja jalkaan, ajella taksilla, miettiä jaksaako lähteä baariin, jonottaa narikkaa ööööö… Ei tarvitse mitään! Paitsi oman viinipullon ja inttternetyhteyden.

Aiheet, joista perjantaina illalla keskusteltiin:

 • Jos nyt pitäisi hankkia huumeita esimerkiksi 70+ ystävilleen karanteeniajanvietteeksi, niin mistä niitä niinku saisi? Piritorilta? Jari Aarniolta? (Asuu meidän naapurissa.) Kuinka monen puhelinsoiton päässä olisi joku hyvä huumelasti? Ja kehtaisiko sellaisille kavereilleen soittaa, joiden epäilee olevan hyviä huumekontakteja? Ja onko se, ettei tiedä hyviä huumekontakteja tietynlaista yleissivistymättömyyttä?
 • Miksi ihmiset vetoavat 70-vuotiaita pysymään kodeissaan omissa insta storeissaan? Katsooko 70-vuotiaat niiden ig-storeja?
 • Miten pystyy olemaan hyvä äiti, kun pitäisi tehdä töitä ja samalla tekisi mieli heittää lapsi ikkunasta ulos?
 • Ajautuukohan moni alkoholismiin tänä keväänä, kun jokaisen päivän päätteeksi tekisi mieli vaan vetää bisseä?
 • Miksi tässä nyt siis oikeasti pitäisi pitää housuja jalassa?
 • Tietenkin hamstrasin vessapaperia, haloo! Se on pehmeä, konkreettinen ja iso esine. Kun sellaista möhkälettä kantaa kainalossaan, on sellainen olo, että on tehnyt toimia perheensä hyväksi.
 • Portugalissa ei hamstrattu vessapaperia vaan viiniä, aivan. Ja sitä saa myös tilata ravintoloista kotiinkuljetuksena, tietenkin.

Kaksi tuntia ja kaksi viinilasillista myöhemmin oloni oli jo aika lailla kevyempi. Eikä tarvinnut ottaa taksia kotiin!

Kommentit (16)
 1. Rosmariini82
  22.3.2020, 08:34

  Miksi haluat heittää lapsesi ikkunasta ulos?

  1. Rosmariini se ei taida ymmärtää huumoria pätkääkän. Miksi haluat olla tuollainen nihkeä korppu?

   1. Rosmariini taitaa kärsiä muuntautujneesta koronasta joka tuhoaa huumorintajun idutkin, ja pakottaa kuokkimaan blogeissa joihin ei ole mitään rakentavaa kommentoitavaa. Kun hiljaakaan ei näköjään voi olla. Eli kuuluisiko tartunnan kuvaan myös kommenttitourette.

    1. ;D ;D
     Hahahahha!!!

     Pus!!

  2. Minäkin ihmettelen miksi rosmariini edes käy tässä blogissa kun täällähän tehdään aivan kaikki rosmariinin mielestä väärin.

   Olisiko, rosmariini, tämä korona-aika viimeinkin se tilaisuus perustaa se oma, vaikkapa oikeintekemistä käsittelevä blogi ja purkaa liikenevä energia sisäsiististi sinne?

   1. nfdsoofsiajpadij
    23.3.2020, 12:47

    Olen myös ihmetellyt, miksi sama nimimerkki ilmestyy kerta toisensa jälkeen kommentoimaan jotakin ankeuttavaa. Alkaa mielestäni lähestyä somekiusaamista.

 2. Millä välineellä järjestitte tapaamisen?

  1. Mulla oli läppäri, muilla puhelimet ja sovelluksen Facebookin messengerin videopuhelu. Toimi tosi hyvin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *