Vieraskirjan kommentit ovat julkisia ja näkyvät kaikille..

Ladataan...

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.
Liity yhteisöön » tästä.

CAPTCHA

Kommentit

Tähdenlento (Ei varmistettu)
Oletko tullut ajatelleeksi että kyseinen nainen on saattanut menettää lapsen, olla pakotettu aborttiin vastentahtoisesti tai tapaturmaisesti menettää lapsen jota on odottanut tai kenties synnyttänyt kuolleen lapsen tai saanut juuri kuulla ettei 90 % todennäköisyydellä koskaan tule saamaan omaa lasta? Joskus kun tuntuu että tahaton lapsettomuus on tabu josta nainen syyllistetään. Vaikka olisi elänyt selibaatissa puhtaan fransiskaaniluostarisisaren tavalla, vaikka olisi ollut vain aviomiehensä kanssa ja vaikka tämäkin olisi säästänyt rakkautensa vain vaimolleen. Kaikki ovat vahingoniloisia pariskunnalle jotka itkevät vuodesta toiseen ilman omaa lasta. Eivätkä jaksa sosiaalitanttojen tenttaamista kammoten alkaa suurennuslasin alaisesti adoptioneuvontaan, selostaa jokaista aivastustaan ja menneiden koulukiusattujen vuosien aikaisia... Surulla on monet ilmiasut, olo- ja ilmenemismuodot. Salli lapsettoman säästää hermojaan ja väistyä jollei kestä tosiasiaa omasta lapsettomuudestaan, mistä toisten lapset ja odotusvatsat ovat vastaan kävelevänä muistutuksena. Onko lapsettomuus rangaistus ja mistä???
Juliaihminen
Juliaihminen
Lapsettomuus tai kaikki mainitsemasi esimerkit ovat hirveän surullisia juttuja. Mun mielestä pitää olla harvinaisen julma ihminen, jos kokee vahingoniloa siitä, ettei joku saa haluamaansa lasta. Mutta musta tuntuu, että sun kommentti meni nyt vähän ohi aiheen. Tässä postauksessa puhuttiin nyt siitä, että pienten vauvojen äideillä on oikeus käydä kahvilassa ilman, että kukaan sanoo ääneen ettei heitä kaivattaisi sinne. Mua ihmetyttää se, että sen satunnaisen naisen reaktiota täällä hirveästi psykologisoidaan. Ensinnäkään en usko, että hänen kohdallaan kyse oli mistään näistä asioista vaan häntä ihan puhtaasti ärsytti ajatus siitä, jos joku vauva alkaisi itkeä kesken hänen aamiaishetkensä. Ajatus on ymmärrettävä, mutta sitä ei kuulu silti sanoa ääneen. Toiseksi, tämä postaus ei nyt keskittynyt tähän yhteen naiseen vaan ihan yleisesti ottaen ilmiöön, jossa vauvojen äitejä paheksutaan. Lapsettomuus hyvin traaginen ja surullinen asia, mutta se on myös täysin toinen asia kuin mitä tässä postauksessa kirjoitin. Sitä käsittelen luultavasti vielä jossain toisessa postauksessa.
Pauliina T. (Ei varmistettu)
Moi! Löysin sun blogin jokin aika sitten, ja ai että kun sulla on kivoja juttuja! Asiallista menoa ja sopivasti huumoria, tykkään sun kirjoitustyylistä. Kiitos kun kirjoitat!
Juliaihminen
Juliaihminen
Moi Pauliina! Voi miten kivasti sanottu! Ihan huippua kun luet, kiitos! <3
Katriina Reijonen (Ei varmistettu)
Moikka! Luin Hesarin verkkosivuilta sinusta tehdyn jutun. Kiinnostuin blogistasi, osittain myös siksi että nimesi on painunut mieleeni Turun Sanomien sen toisen viikkoliitteen sivuilta :-) olen aina ollut innokas lukemaan, etenkin lapsena. Kahlasin TS:n liitteet läpi toimittajien ja valokuvaajien nimiä myöten. Ahkera lukeminen on tehnyt musta kai vähän krantun, enkä ole löytänyt netistä mitään säännöllistä, hyvää luettavaa. Se on välillä harmittanut, silloin tällöin tahtoisi kuluttaa aikaa jonkun mieluisan sivuston parissa. Hesarin artikkelin johdattelemana löysin blogisi ja musta tuntuu, että olen vihdoin löytänyt jotakin mieluista luettavaa netistä! Kiitos siis kun kirjoittelet hyviä postauksia, talletin blogisi kirjanmerkkeihini! On ollut myös mukavaa huomata, kuinka ahkerasti kirjoitat tänne, aina on löytynyt uutta luettavaa kun on tullut Se Hetki, jolloin haluaa rentoutua selaamalla jotakin mieluisaa. Lykkyä pyttyyn ja aurinkoa päiviisi! Olet saanut ehdottomasti uuden vakilukijan.
Juliaihminen
Juliaihminen
Voi että, miten mahtava kommentti, kiitos hirmuisesti, tämä todella lämmittää mua! Ihan mahtavaa, että muistat mut Turun Sanomien ajalta!!! Olen hirmu otettu etenkin siitä, että paljon lukeva ihminen tykkää lukea mun mietintöjäni, todella ihana kuulla! <3 <3 <3
Vierailija (Ei varmistettu)
Pakko tulla kertomaan tämä.. aina kun Googlen kautta tulen blogiisi, Google ehdottaa "Julia Roberts"ia ja nyt oon alkanut oikeesti huomata et jotain samaa teissä on!!!