Prodigy Hiusvärit

Elisa Kiviahde

Heippa! 

Sain parit Prodigy hiusvärit testiin indiedays inspiration day- tapahtumasta. Värit olivat 7.0 Dark Blonde ja 8.0 Blonde, ja tarkoitus oli hiukan vaalentaa hiuksiani sekä saada juurikasvu värjättyä. :) 

Hiuksistani ja kulmakarvoistani tuli hieman vaaleammat ja juurikasvu peittyi. Väri on lämmin vaalea, hiukan oranssi jos multa kysyy. Tosin kotimme valot korostivat tuota oranssia väriä..

Itse tekemäni ranskalainen letti :) 

Noin viikon verran viihdyin tässä vaaleassa lookissa, sitten päätin värjätä hiukseni takaisin ihanaan ja tuttuun tumman ruskeaan. :) Hain siis kaupasta uuden Prodigy hiusvärin, tällä kertaa 5.30 Golden Brown ja rupesin värjäys hommiin.

Vaikka minulla on pitkät hiukset (yli olkapäiden) niin yksi tuote riitti hyvin kaikkialle hiuksiin. Ensin laitoin hiusten tyveen ja lopuksi muualle hiuksiin ja kulmakarvoihin, sitten annoin värin vaikuttaa noin puoli tuntia. Lopuksi pesin hiukset ja käytin Prodigy hoitoainetta. 

Lopputulos on juuri sitä mitä hain: Ihanat suklaanruskeat hiukset joissa haaleita vaaleampia raitoja. Seuraavat kuvat otin itse sillä apurini lemi ei ole kotona :( 

Tyytyväisenä voin sanoa että L’Oréal Paris Prodigy toimii, lopputulos on ihana väri ja hyvinvoivat hiukset. 

Saas nähdä mitä mä kuukauden parin päästä hiuksilleni taas keksin :) 

Kiitos kun luit, aurinkoista sunnuntaita!

<3:elkku

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.