Matka Pacific Northwest: Portland

Pacific Northwest alue on tullut moneen kertaan eteen esim. Pinterestissä. Mitä enemmän näin kuvia tästä alueesta sitä enemmän innostuin ajatuksesta sinne matkustamisesta. Syksyllä 2018 päätin toteuttaa tämän matka unelman.

Saavuimme Portlandiin 17 tunnin juna matkan jälkeen San Franciscosta. Tämä junamatka oli ihan huippu ihanineen metsä ja Twilight- maisemineen. Junassa oli hyvä nukkua, joten vaikka junalippu maksaakin noin 100 $ niin siinä säästää yhden hotellimajoituksen. Omat eväät kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan, koska junassa ruoka ja kahvittelu on melko kallista.

Yllätyin Portland kaupungin siisteydestä ja eurooppalaisesta vivahteesta. Kuinka ihanasti pukeutuneita ihmisiä siellä näkyikään! Voin kyllä todeta, että se on todellinen unelma paikka kaikille hipstereille.  Portlandissa on alueita, joissa on ihania erikoisia pikkuisia kauppoja ja kahviloita. Keskustasta löytyy taas aivan upea Powell’s Books kirjakauppa, jossa kävimme monta kertaa. Keskustassa oli myös idyllisiä kahviloita ja ravintoloita. Jos ei keksi lounaspaikkaa niin Whole Foods kaupasta saa tuoreena herkullisia pizza paloja yms.

Portlandissa yhdistyy hyvin sekä kaupunki että luonto matkailu. Lyhyen bussi matkan päästä löytyy kaunis vesiputous nimeltä Multnomah Falls. Sinne pääsee kätevästi Columbia Gorge Express bussilla.

Peets Kahvila Portlandissa.

Twilight elokuvasta tuttu talo Portlandissa

Ensimmäisessä Twilight elokuvassa oleva Cullen perheen talo löytyy Portlandista. Se löytyy noin 5 km päästä keskustasta. Alue on ihanaa amerikkalaista omakotitalo aluetta. Siellä kannattaa käydä kiertämässä ihan itse talojen takia. Vierestä löytyy myös Forest Park ”puisto”, joka on itseasiassa valtava metsä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *