Blogijutulla Ylen uutisiin - didn't see that coming!

Kahvia, kiitos!

Viime torstaina kerroin käyneeni työhaastattelussa yrityksessä, joka välittää sekä päteviä että epäpäteviä sijaisia kouluihin ja päiväkoteihin ja kiitokseksi tästä nappaa aimo siivun opettajan palkasta omaan pussiinsa. Juttu (joka löytyy täältä) herätti mukavasti keskustelua varsinkin sen jälkeen, kun Lilyn toimitus nosti sen Facebook-sivuilleen (kiitos siitä, ihana Lilyn toimitus!).

Facebook-noston myötä juttu herätti myös erään Ylen toimittajan kiinnostuksen, ja tänään minä sitten seisoskelin hämilläni Turun torilla TV-kameran edessä ja yritin parhaani mukaan antaa lyhyitä ja ytimekkäitä vastauksia toimittajan esittämiin kysymyksiin. Haastattelussa käsiteltiin pitkälti niitä samoja asioita kuin blogikirjoituksessani. Tosin en kyllä muista ainoatakaan vastaustani, enkä tiedä, oliko niissä päätä tai häntää. No, vastausteni sisältö ja laatu selviää loppuviikosta, kun haastattelu tulee ulos...

Tänään on siis ollut tosi jännittävä ja mielenkiintoinen päivä, ja totta kai olen tosi iloinen siitä, että itse tärkeäksi kokemani asia saa valtakunnallista näkyvyyttä uutisissa. Ehkä asian esille nostaminen saa opettajat suhtautumaan kriittisesti yritykseen, joka niin röyhkeästi haluaa haukata palan opettajien palkkakakusta.

Kun saan tietää, milloin haastattelu tulee ulos, vinkkaan siitä teille, koska ehkä ainakin työhaastattelupostaukseeni kommentteja jättäneitä kanssabloggaajia ja blogin lukijoita saattaa kiinnostaa, miten aihetta käsitellään uutisissa. Uutisessa luonnollisesti kuullaan myös vastapuolta, mikä sekin tuo oman mielenkiintoisen lisänsä.

P.s. Taas kerran ei voi kuin ihmetellä sosiaalisen median voimaa! 

 

Kommentit

Tiikerililja

Uskomatonta, miten elämä osaa yllättää! Hienon jutun olit kirjoittanut, joten ansaittua näkyvyyttä saitkin sillä. Paljon onnea! :)

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Kiitos! Toivottavasti en ole ihan nolo sitten telkkarissa, en nimittäin muista koko haastattelusta mitään! :D

Tiikerililja

Hyvin se varmasti meni! :)

Kristaliina
Puutalobaby

Ihan mahtavaa, että blogeista alkaa vähitellen tulla niin uskottava, "oikea" media, että kirjoituksiin puuttuvat isot uutistoimijatkin. Hienoa, onnittelut!

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Kiitos! Melkoisesti kyllä jännittää, että mitä päästin suustani, toivottavasti edes jotain järkevää ja aiheeseen liittyvää! :) Oli kyllä tosi hienoa, että tähän aiheeseen tartuttiin, sillä koen sen tosi tärkeäksi ja mielestäni minkä tahansa ammattikunnan edustajan kuuluu saada se palkka, joka työehtosopimuksen mukaisesti siitä kuuluisi maksaa!

Ella F.
Siperian Ella

Hienoa! Muista sitten vinkata meille lukijoille (ja huom! tukijoille), milloin tämä tulee ulos. Ja hyvin se varmasti meni, koska olet asiallista mieltä aiheesta!

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

En tiedä vielä itsekään muuta kuin että loppuviikosta mutta kirjoittelen sitten tänne, kun saan tietää. Oli kyllä jännä kokemus, mutta tosi hienoa, että asia nostetaan laajemmin esille!

marietta

Hieno homma! Toivoin, että hyvän postauksen nosto herättäisi keskustelua polttavasta aiheesta. Olen tosi iloinen! Jeee! :)

Mielenkiintoista, ilmoittele tosiaan koska tulee telkkarista!

Kommentoi