Ihana joulublogipaketti!

Kahvia, kiitos!

Osallistuin Emmin järjestämään jännittävään joulublogipostitempaukseen, jossa sekä lähetetään että saadaan joululahja. Oman pakettini lähetin viime viikolla, ja tänään tuli postissa noutoilmoitus minulle lähetetystä paketista. Ihanaa, jännää ja hauskaa! Kipitin ruuhkaa uhmaten postitoimistoon ja kävin noutamassa paketin, joka oli muuten tosi kauniisti paketoitu:

 

Sisältä paljastui kauniissa lahjakääreissä oleva paketti, jonka sisältä paljastui vielä toisetkin lahjakääreet - sekös nauratti avaamisapulaisena ollutta taaperoa:

 

Ja tässä lahjan kertakaikkisen ihana ja hyväntuoksuinen sisältö:

 

Olin vähän osannut odottaakin, että paketista saattaisi tupsahtaa kahvia - olenhan vannoutunut kahvinjuoja ja blogini nimikin viittaa tähän aamujen pelastajaan. Kaffa Roasteryn Joulukahvi tuoksuu aivan ihanalta, ja pakkauksessa kerrotaan, että sen "makumaailma soveltuu täydellisesti sekä joulun odotukseen että joulupöytään kruunaamaan aterian".  Tästä kahvisekoituksesta keitetään taatusti tämän joulun parhaat kahvit!

Paketissa oli myös varmasti herkullista vadelma- ja mustikkasuklaata, jota aion maistaa vasta aattona. Sain myös kaunista L'Occitanen saippuaa, joka tuoksuu niin ylelliseltä, että en malta odottaa, että pääsen sillä läträämään. 

Ihania lahjoja ihanassa paketissa - iso kiitos salaiselle blogiystävälleni! En muuten yhtään keksi, kuka hän voisi olla, ja salaisuus paljastuu vasta aattona...jännittävää!

 

Kommentit

Asikaine
Asikaine

Kiitos ihanasta joululahjasta!! <3

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Ole hyvä vain! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.