ALUMNI ALL STARS

FHQC1629_Fotor.jpg

Moi! 

J&:E: Raumalla järjestettiin viime perjantaina hyväntekeväisyys Alumni All Stars jääkiekkopeli. Me huomattiin peli tosi myöhään, mutta saatiin kuin saatiinkin vielä liput lopulta loppuunmyytyyn Rauman jäähalliin ostettua. Oltiin siis ensin lähdössä mökkeilemään jo perjantaina, mutta Jesse nappasi liput meille samantien, kun huomasi niitä vielä olevan jäljellä.

Pelissä pelasi vastakkain länsirannikon Alumni -joukkue (Lukko, Ässät & TPS taustaiset NHL-pelaajat ja legendat) sekä Liiga Alumni-joukkue (muita suomalaisia NHL-pelaajia ja legendoja). Pelaajissa oli myös 8 suomalaista Stanley Cup-voittajaa. Joukkueet siis koostui nimekkäistä pelaajista ja olikin ihan mahtavaa päästä näkemään näitä legendoja paikanpäälle. Pelaajistosta löytyi niin Patrik Laine, Alexander Barkov ja Mikko Rantanen, kuin Teemu Selänne, Kimmo Timonen, Esa Tikkanen ja Saku Koivukin. 

Halli oli siis loppuunmyyty ja väkeä oli lähtenyt kunnolla paikalle. Ottelu oli hyväntekeväisyysottelu ja rahat menivät pääosin juniorijääkiekon tukemiseen. Ensin pelattiin kahden erän mittainen peli, jonka vei Liiga Alumni-joukkue. Tämän jälkeen oli vielä taitokilpailu, jossa pelaajat kilpailivat nopeudessa, tarkkuudessa ja laukauksen kovuudessa. Patrik Laineen lämäri lähti 166 km/h. 

Tapahtuma oli kaikenkaikkiaan hyvin järjestetty, peli oli aika rentoa pelailua, mutta silti hauskaa seurata. Ottelua kelpasi seurata myös siksi, että sitä selosti ”kultakurkku” Jani Alkio paikanpäällä. Oltiin todellakin tyytyväisiä, että lähdettiin katsomaan peliä. Kaiken sen 8 € lipun hinnan arvoista, ja vähän enemmänkin. Ohessa meidän aika vähäinen kuvasaldo illan ajalta. 

EEDP2910_Fotor.jpg

JHPZ2162_Fotor.jpg

PXPB2716_Fotor.jpg

SCSZ9248_Fotor.jpg

SLIE4871_Fotor.jpg

Jesse ja Elliina

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *