MEIDÄN KOTI

Moi! 

J&E: Viime aikoina blogeissa on kiertänyt postaus, jossa bloggaajat esittelee kotejaan sellaisenaan, kuin ne sillä hetkellä ovat. Ei kaunisteluja, ei siivousta vaan perus arkinen koti. Me ei olla vielä täällä esitelty meidän kotia lainkaan, joten päätettiin tarttua tähän samaiseen haasteeseen. Näätte siis kerta heitolla yhtään kaunistelemattoman version meidän pikkuisesta ikiomasta 36 neliön kodista. Harmitukseksi meidän kaikki kasvit on kesän aikana kuolleet, kun ollaan oltu pois Rauman kodista melkein 6 viikkoa. Ei sillä, että ne muutenkaan yleensä kauaa hengissä pysyisi. 

Ollaan yleensä ottaen aika perussiistejä, mitä kotiin tulee. Jesse jättäisi tavaroita lojumaan, mutta Elliina vihaa kaikkea, mikä ei ole paikallaan. Jesse taas ei kestä sitä, että Elliina jättää kaapinovia auki, hellan siivoamatta tai haarukat ja veitset lavuaariin. Niinpä kuljetaan toistemme jälkiä korjaamassa lähes päivittäin. Kaikkein sotkuisin meistä kuitenkin on Viljo, jonka ikuinen karvanlähtö ja lattialla lojuvat lelut on ihan normi arkea. Onneksi meillä on varsi-imuri, jolla saa pahimmat karvat imuroitua päivittäin. 

Collage_Fotor_Fotor.jpg

thumb_IMG_1141_1024_Fotor.jpg

 

Eteisessä meillä odottaa tällä hetkellä Elliinaa suuresti ahdistava ”sotku”. Naulakko on ihan liian pieni ja eteinen huutaisi lisää säilytystilaa takeille ja kengille. Mailakassit on hyvin tuttu näky tossa pahaisessa kulmassa. Niiden paikka olisi oikeasti siivouskaapissa, mutta meidän siivouskaappi on sen verran ahdas ja täynnä tavaraa, että noiden mailakassien tunkeminen kaappiin on aina aivan oma juttunsa. Niinpä ne usein jää tohon nojailemaan, kun jompi kumpi omaansa lähes päivittäin siitä käyttää. Tällä hetkellä eteisessä on myös kolme kassillista ikeakasseja odottamassa perjantaina kirppikselle menoa, kun meillä alkaa Tampereella viikon mittainen kirppispöytä. 

 

thumb_IMG_1143_1024_Fotor.jpg

IMG_1146_Fotor.jpg

thumb_IMG_1148_1024_Fotor.jpg

thumb_IMG_1153_1024_Fotor.jpg

 

”Makuuhuoneessa” meillä on meidän 160 cm sänky, joka täyttää kaiken tilan. Se onkin ihana pehmeä loikoilulinna silloin, kun tarvitsee kunnolla vetää rentoutumisvaihde päälle esimerkiksi raskaan työpäivän jälkeen. Meillä ei alunperin ollut makkaria, joten teetätettiin meille liukuovikaapit, joiden avulla jaettiin meidän olohuone kahtia. Tää ratkaisu on toiminut oikein hyvin ja makkariin pääsee hyvin rauhoittumaan, vaikka toinen katsoiskin telkkaria. 

 

thumb_IMG_1158_1024_Fotor.jpg

IMG_1157_Fotor.jpg

Collage_Fotor2_Fotor.jpg

 

Olohuoneessa meillä on usein tän näköistä, tää näky harvoin muuttuu. Ainoastaan toi tuoli, jonka kaikki varmaan tunnistaa? Se on meillä Jessen vaatetuoli, jota Elliina yrittää epätoivoisesti pitää tyhjänä. Tällä hetkellä siinä oli vielä lisää kirpparille menevää tavaraa odottamassa hinnoittelua. Tällä kirjoituhetkellä tuolilla on enään yhdet Jessen treenishortsit.. Ja kaikki huomaa varmasti myös tuon Elliinan auki jättämän vaatekaapin oven..

 

IMG_1175_Fotor.jpg

thumb_IMG_1176_1024_Fotor.jpg

thumb_IMG_1182_1024_Fotor.jpg

 

Keittikökin meillä on aika pikkuinen, mutta sinne mahtuu yllättävän paljon tavaraa. Meillä kummallakin oli tosi paljon astioita, kun aikoinaan yhteen muutettiin, joten astioita meiltä löytyy jo ihan vaikka kokonaiselle perheelle. Ne on saatu kaikki onneksi mahtumaan meidän pikku keittiöön, eikä tarvinnut turvautua varastoon. Me usein syödään olkkarin sohvalla, mutta aamupalat on aina keittiössä yhteinen hetki. Ainakin viikonloppuisin. 

 

IMG_1188_Fotor.jpg

 

Ja viimeisenä meidän kylppäri. Suihkuseinä on ehdoton, varsinkin koiran kanssa, kun se käy syksyisin ja keväisin joka päivä pesulla. Meidän pyykkikoneen kolo on varmaankin suunniteltu päältätäytettävälle koneelle, mutta hyvin on saatu myös isompi sivustatäytettävä tuohon koloon mahtumaan.

Tässä se koti kokonaisuudessaan ja kaikessa arkisuudessaan. Näitä kuvia katsoessa Elliina päätti ainakin lähteä reissun jälkeen kasviostoksille. Tavoitteeksi voitais asettaa se, että saataisiin kasvit pysymään elossa ainakin ensi kesään asti! 

 

Jesse ja Elliina

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *