Kesä, sinua odotetaan jo

Vähän on jäänyt tää kirjoittaminen. Oon niin kiireinen nykyään. Äityysloma ja kaikkee. Eläkeläisetki on tosi kiireisiä niin miksen minäkin.

Mulla on kauhea ikävä kesää! Ja oon ihan kevään lapsi, rakastan kevättä, kun luonto alkaa taas heräilemään. Aurinko alkaa sulattamaan luonnon ikijäästä ja kaikki alkaa kukkimaan. Kärpäset alkaa pörräämään ja ulkona tuoksuu kevät. Sitten kesä alkaa aina vähän salakalavasti. Jossei siis kalenteria katso että ”Aa lukeehan tuossa nyt Kesäkuu” vaan, että alkaa öidenkin lämpötila nousemaan ja valosuus tottakai lisääntyy jne. Varma kesän merkki on terdet tottakai, ja että ihmisiä alkaa olemaan liikenteessä ihan keskellä viikkoakin. Oih valo ja lämpö!

 

Ennen sitä saatto suunnitella kesää jo hyvissä ajoin. Kavereiden keskuudessa suunniteltiin etenkin ulkomaan matkoja. No okei mä en ole ikinä sillai hypettänyt ulkomaille lähtöä. Oon lapsena käyny Kreetalla ja sitten vanhempana kavereiden kanssa Sunny Beachilla (minne en kyllä enää ikinä lähe :D). Virossa on varmaan joka kesä tultu käytyä, sen jälkeen kun kahdeksantoista täytti. Mutta siis en koe menettäväni mitään, kun lapsi saapuu maailmaan, vaikka sitäkin on kuullut että ”kiva kun et enää tollee nuorena pääse ulkomaille!” Mutta kesän suunnitteluun kuulu tottakai kaikki reissut suomen sisällä, festarit, loputtomat yöt jne. Mutta todellisuudessa koko kesä meni töissä, ja vapaa päivät paikallisen terdellä. Viime kesänä otti itteään niskasta kiinni ja käytiin Suomenlinnassa ja Korkeasaaressa ja muutamilla ”uusilla” uimarannoilla. Ja sittenkun muutti uudelle paikkakunnalle, niin olihan tääki omanlainen kesäreissu, kun kulki ihan turrena ympäri kyliä ja suunnisti google mapsin avulla kotio. 

Tulevaa kesää ei oikein olla suunniteltu. Jotenkin näkisin, että meillä menee kesä aika hyvin reissatessa suomea ristiinrastiin ja käydään sukulaisissa näyttämässä nyyttiä. Ihan noin pieni tuskin viellä ymmärtäisi esimerkiksi Muumimaailmaa. Niin mennään vierailulle Mummolamaailmaan.(ite keksitty läppä hähähä)

Niin tai näin, niin hyvä kesä tästä tulee. Ainakin todella erilainen mihin on tottunut, ja muutos on aina hyvästä.

 

#kesä #sauna #sangria #lämpööööö #huhhellettä #loma #älätuudroppaamuntunnelmaa 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *