Osta kirja-päivä

2013-09-03 13.56.31.jpg

Osallistuin kirjabloggaajien Osta kirja-päivään . Tarkoituksena on siis ostaa normaalihintainen kirja kirjakaupasta tai jostain muusta kirjojen myyntipaikasta.

Valitsin kotipaikkakuntani kirjakaupan ostospaikaksi. Kirjakaupasta, jossa työskentelen en ostanut tällä kertaa kirjaa, koska halusin katsoa tätä Osta kirja-päivää tavallisen kirjanostajan näkökulmasta.  Kotipaikkakuntani kirjakauppa kuuluu KIPA-kirjakauppa-ketjuun, mutta minulla ei ole sinne minkäälaisia kanta-asiakaskortteja, joten maksoin kirjasta normaalihinnan.

Mikä on sitten normaalihintainen kirja?

Yleensä kirjakaupoissa on normaalihintaiset kirjat hinnoiteltu valkoisella hintalapulla ja tarjous/kampanjahintaiset värillisellä hintalapulla.  Etsin siis kirjakaupan hyllyiltä valkohintalappuisia kirjoja.  Oma budjettini tälle päivälle oli 20€. 

Saako parilla kympillä ostettua normaalihintaisen kirjan?

Saa, mutta valikoima oli melko suppea.  25€:lla olisi jo ollut enemmän valikoimaa. Itselleni normaalihintaisella kirjan hinnalla ei ole merkitystä, jos jostakin kirjasta pidän ja sen itselleni haluan, voin siitä maksaa useamman kympinkin.

Minkä kirjan ostin?

naisvoimaa.jpg

 

kuitti.jpg

 

Voiko uutuuskirjan ostaa parilla kympillä?

Kyllä jonkun uutuuskirjan voi saada ostettua 20€:lla (mietelmäkirjat-, lasten kuvakirjat-, nuorten kirjat- ja lasten kirjat-kategorioista näitä löytyy ), mutta enimmäkseen uutuskirjojen hinnat ovat 25-40€:n hintahaarukassa. 

Café pour les idiots-kirjablogissa on lista, jostä löytyy linkkejä upeisiin blogipostauksiin miksi kannattaa osta kirja ♥

Ostamastani kirjasta teen myöhemmin blogipostaukseni – nyt tämä kirjablogitäti lähtee leikkamaan nurmikkoa 🙂

 

 

Kommentit (1)
  1. Maria/Sinisen linnan kirjasto
    3.9.2013, 16:25

    Onpa harvinaisen ihana kirjakauppa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *