Osui ja uppos!

nosta_jalkaa-ketola_artturi-19012548-frnt.jpg

Artturi Ketola ja Matti Laakkonen: Nosta jalkaa!

kansi: Matti Laakkonen

Gummerus, 2012

Keskiviikkona saapui uutuskirjalähetyksen (kiitos nv-järjestelmän!) mukana tälläinen kirja jonka nappasin kotiin iltalukemiseksi. 

Kirja oli sopivan rentouttava (lue: naurettava) työpäivän jälkeen – siitä onkin aikaa kun olen nauranut kirja kädessä 🙂

Tyttärelle luin juttuja ääneen ja tämä huumori osui ja uppos 17-vuotiaaseen neitokaiseen (Pupujen itsemurhakirjat, Simon Kissa-kirjat sekä Hugleikur Dagsson ovat hänen lempihuumorikirjojaan myös – minulle noista menettelee vain Simon Kissa 🙂 ) myöskin. Ihmettelin kyllä kun rakas mieheni ei näille jutuille nauranut vaikka mielestäni hänen huumorintajutyyliinsä nämä olisivat sopineet (South Park, Juoppikset)…  no, minä en pysty South Parkia kattomaan ja Juoppisten jutuille en kyllä ole osannut nauraa vaikka mieheni on mulle lukenut ”valittuja paloja”.

Ihan kaikelle en tässä Nosta jalkaa!-kirjassa nauranut vaan jutut saivat pikemminkin ajattelemaan että voi meitä koiranomistajia. Tyttären kanssa kyllä joissain kohdissa kovastinkin kiisteltiin että puhuuko nyt koira vai koiranomistaja.

Jaa-a mitähän tämäkin sitten kertoo mun huumorintajusta kun minä nauroin ihan kippurassa tuolle Polvi-Paulille… niin että santapaperia nalleen… omilla koirillani ei ole ollut näitä taipumuksia mutta kyllä näitä Polvi-Paulia löytynee lähikoirapiiristäkin 🙂

Ja kummastako näissä jutuissa sitten loppujen lopuksi kerrotaan – koirista vai ihmisistä…

Suosittelen tarttumaan tähän kirjaan – se joko naurattaa tai sitten ei 🙂

Ai niin ja tällä on sitten nettisivukin http://www.pelastakaajulio.fi/

Vielä en ehtinyt tuohon sivustoon tutustumaan.

 

Kommentit (1)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *