5 x aamurutiini

Yhteistyössä Yotuel

Minulta on usein toivottu päiväni kuvina -postausta. Lupaan, että joku päivä vielä muistan kantaa kameraa koko päivän laukussa ja jopa ottaa sen tasaisin väliajoin pois sieltä laukusta... 

Mutta tänään onnistuin taltioimaan kameralle aamurutiinini. Ne ovat jotakuinkin ainoat rutiinit maailmassani, ja myös ehkä ainoat rutiinit, joita tarvitsen.

Minulla on pitkä työmatka, mutta haluan silti käyttää aamulla aikaa musiikin kuunteluun, aamupalan syömiseen, lukemiseen ja yleiseen haahuiluun. Siksi herään aikaisin. Tarkoitan AIKAISIN. Yleensä kuudelta, aika usein kuten tänään viideltä.

Ekana herätessäni katson, mitä virtuaalinen onnenkeksini kertoo. (Tietysti minulla on puhelimessa onnenkeksisovellus!)

Tänään, kuten aika monena muunakin päivänä, se lupaa, että you will inherit some money or a small piece of land.

Sen maapläntin on sitten paras olla Champagnessa. Hehtaarille hyvä tuotto.

Toinen asia: juon lasillisen vettä, johon on puristettu puolikkaan sitruunan mehu. En oikein edes tiedä, miksi teen näin (tai siis tiedän toki, että tätä suosittelee öbaut jokainen hyvinvointibloggari maailmassa, mutta en muista miksi). Siitä tulee hyvä olo. Se tuntuu hyvältä idealta. Niinpä teen niin. 

Juon sitruunamehun pillillä, koska se ehkä säästää hampaita. 

Kolmanneksi purskuttelen suussani 20 minuuttia kylmäpuristettua seesamöljyä tai kookosöljyä. Kuulostaa ihan pimahtaneelta, mutta toimii. Tämänkin outouden saloihin minut on vihkinyt kaikkien kummallisuuksien keisari, ystäväni Mikko, enkä enää kyllä hevillä aio tästä tavasta luopua!

Perinteisissä hihhulijutuissa oil pullingin ajatellaan poistavan kehosta kuona-aineita ja myrkkyjä ja parantavan suunnilleen kaikki vaivat. No siitä en tiedä, mutta sen tiedän, että ikenet ja hampaat voivat loistavasti öljynpurskuttelun johdosta. (Olen vähän neuroottinen hammasasioissa. Sitruunavesi on ainoa poikkeus.)

Purskutellessani käyn yleensä suihkussa, tai petaan sängyn ja kaivelen vaatekaappia, tai ihan vaan lötkötän sohvalla ja näen päiväunia... aamu-unia?

Neljänneksi pesen hampaat, tietty. Yotuelin hammastahna on ainoa kosmetiikkatuote, jolle olen uskollinen - ostan harvoin samaa kosmetiikkatuotetta kahdesti, mutta Yotuelia olen käyttänyt jo yli 10 vuotta. Siitä syystä, että se on ainoa tahna, josta en saa aftoja!

Olen kokeillut läpi kaikki markettitahnoista luomutahnoihin ja apteekin merkkeihin, ja tämä on toistaiseksi ainoa, joka pitää hampaat puhtaina ja aftat poissa. Olen käyttänyt vuosikaudet Classic-versiota, mutta nyt sain testiin uuden All In One -tahnan.

Joku on saattanut vihjata Yotuelille uskollisuudestani, sillä he halusivat lahjoittaa lukijoilleni arvottavaksi viisi tuotepakettia. Kurkkaa ohjeet postauksen lopusta!

Hihhulihommat hoidettu ja hampaat harjattu, sitten aamupalaa!

Tänään alkuperäinen ajatukseni oli juoda vihersmoothie, mutta avokadot hedelmäkorissani olivat niin kovia, että jos niillä kumauttaisi kalloon, ensin menisi mäsäksi kallo. Päädyin siis syömään leipää hillolla ja maapähkinävoilla... melkein sama kuin vihersmoothie.

***

Jos haluat itsellesi Yotuelin 50 euron arvoisen tuotepaketin, kerro tämän postauksen kommenteissa oma aamurutiinisi ja liitä mukaan sähköpostiosoite. Tee se 27.3. mennessä. 

Ihania aamuja!

Kommentit

Mahdoton Nainen

Mitenn ihmeessä sä pystyt purskuttelemaan mitään suussasi 20 minuuttia?! Mulla alkaa hammastahnakin purskahdella suusta jo parin minuutin jälkeen.

Eeva Kolu

Öljy ei vaahtoa :D

Mahdoton Nainen

Ei mulla kyllä riittäisi kärsivällisyyskään minkään jutun suussani pitämiseen 20 minuuttia (pun intended)... Vaikka jos se toimii niin ehkä pitäisi kokeilla! Nimim. Ienongelmainen

Eeva Kolu

20 minsaa tuntuu ekat pari kertaa pitkältä ajalta, mutta äkkiä siihenkin tottuu. Kohta sitä jo ihan luontevasti pukee, tiskaa, käy suihkussa ja siivoaa samalla ja tajuaa olevansa ihan luonteva huru. Yks päivä tajusin lähteneeni kotoa öljyt suussa ja pelkäsin koko ajan että rappukäytävässä tulee naapuri juttelemaan :D

Ienongelmiin tämä nimenomaan on loistava apu, olen kuullut että joillain on jopa saanut vetäytyneet ikenet palautumaan!

Mahdoton Nainen

Vautsi! Sun pitää kertoa missä suhteessa sekoitat niitä öljyjä, pakko sitä on ehkä kokeilla.

Mahdoton Nainen

Eikun sehän olikin seesamöljyä tai kookosöljyä eikä ja. Kuinkas iso siivu sitä kookosöljyä kannattaa kerralla laittaa suuhun, riittääkö teelusikallinen?

Eeva Kolu

Hei tästä on tullut nyt niin paljon kysymyksiä, että teen oman postauksen aiheesta! Stay tuned :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hammaslääkärinä voi vakuuttaa etteivät ienvetäymät palaudu. Ja sitruunavesi on todellakin haitallista hampaille - kannattaakin siis juoda vesi pillillä ihan oikeasti!

.Tiia

Omat aamurutiinini ovat: aikainen herätys (viimeistään klo 8, vaikka olisi vapaapäivä), 1-2 lasia jääkylmää vettä, hampaiden pesu, suihku, suihkun jälkeiset toimet (kosteusvoiteen levitys, hiusten kuivaaminen), aamiainen + jonkin lehden lukeminen (yleensä minulla on aina jokin sisustus- tai matkalehti aamulukemiseksi), meikkaaminen, valmis! Ja pitkin aamua tulee litkittyä vettä 1 - 1,5 litraa :).

blackpluswhiteisgrey@gmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

wau. eevan aamu. kiitos! huomenta!

Liisa (Ei varmistettu)

Mukana arvonnassa ja tässä rutiinit: radio päälle, ikkuna auki, kahvivesi kiehumaan. Aamiaisen jälkeen
D-vitamiini ja hampaiden pesu. Ei koskaan aamusuihkua eikä lehden lukua. Kello 9 alkaa Muistojen bulevardi
ja puen ja siivoilen sen aikana. Klo 10 olen valmis menemään ulos ja viettämään mukavaa eläkeläisaikaa
esim. Hakaniemen kauppahallissa ostoksilla. Kevätterveisin.

Anska (Ei varmistettu)

Omat aamurutiinini ovat toisesta ääripäästä, eli ylös ja ulos. Nukun mahdollisimman pitkään, puhdistan kasvot, harjaan hampaat (aamun tärkein juttu), kevyt meikki ja hiusten harjaus sekä pukeutuminen. Mihinkään ylimääräiseen ei aikaa jää... Öljypurskuttelua voisin kyllä kokeilla!

ansosa(at)netti.fi

Murphy (Ei varmistettu)

Taivastelen tätä samaa, siis 20min? Eikö siinä tule pakottava tarve nielaista? Ja siis tuo toimii vaan yksinasujilla, tai -herääjillä. Täällä turhankin aikaisena herätyskellona toimii kolme metriheikkiä, eikä kyllä mitään tsäänssiä, että aamuisin voisi olla puhumatta parikymmentä minuuttia. Ehkä eläkkeellä mäkin pääsen koittamaan, ellei oo jo tekarit suussa.

Mahdoton Nainen

Ai niin ne omat aamurutiinit...

Arkiaamuisin (vapaapäivinä mulla ei ole rutiineja) nousen viimeistään 1,5 tuntia ennen lähtöä sängystä. Käyn aamuisin tosi hitaalla ja inhoan kiireellä lähtöä, joten mieluummin varaan reilusti aikaa kuin nukun sen vartin pidempään. Avaan koneen ja laitan musiikkia soimaan iTunesista, käyn suihkussa ja pesen hampaat ja levitän kosteusvoiteen kasvoille. Yleensä syön aamiaisella keitettyä kananmunaa, jonka laitan hellalle valmiiksi ennen kuin menen suihkuun, napsautan sitten levyn päälle sillä aikaa kun pesen hampaita, säästää pari minuuttia :)

Syön aamupalan sillä välin kun odotan että hiukset kuivahtavat hieman (en yleensä koskaan föönaa täysin märkiä hiuksia ellei ole pakko, säästää paitsi hiusta myös aikaa), aamupalan aikana tsekkaan meilit ja somet ja luen verkkolehtiä. Aamupalan jälkeen levitän kosteusvoiteen vartalolle, hoidan tukan (föönaan ja suoristan) ja naaman "ihmisten ilmoille"-kuntoon. Viimeiseksi puen päälle (yleensä mulla ei ole vaatteita valittu valmiiksi vaan tsekkaan viimeisimmät säätiedotukset aamulla ja pukeudun sen mukaan) ja pakkaan laukun ennen kuin poistun ovesta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ensin hoidan nälkäisimmät pois alta, eli lapset. Kun he ovat mahat pullollaan leikeissään voin ryhtyä keittelemään kahvia. Mutteripannulla keitän ja maidon vaahdotan tupperin vaahdottimella. Kummakyllä rasvaton vaahtoaa parhaiten, varmaan niin käsiteltyä tavaraa. Viikonloppuisin mies jauhaa mulle pavutkin, ihan käsin vaivaten myllyssä. Kahvin kanssa syön aamupalan, yleensä leipää ja juustoa, viikonloppuisin croisantti hillolla. Nyt veriappelsiini aikaan saatan puristaa mehun kahdesta appelsiinista, käsin senkin. Seuraavaksi linnoittaudun sohvan nurkkaan nukuttamaan vauvaa aamutorkuille iPad kädessä, tekisi mieli sanoa että luen uutiset mutta totuus on että käyn lypsämässä lehmät Hayday tilallanni. Tämän kaikki keskeytyy "pyyhkimään" huudoin ainakin pariin kertaan. Tälläiset ovat rutiinit tällä hetkellä kun saan hetken olla kotiäitinä kolmannen lapsen syntymän jälkeen. Luksusta kun ei ole kiire mihinkään.

paulahelena
ALUAP

oi, yotuelia käytin itekin varmaan 15 vuotta, kunnes hampilääkäri sano et ne valkasuaineet on huonoks hampaille. nykyään käytän vaseliinin näköstä ja vähän makustakin tahnaa, jonka nimen näköjään just unohdin mut apteekista semmonen ei-mitään-turhaa -tahna. tosin yotuel on niin hyvän makusta, että voisin ehkä silloin tällöin käyttää sitäkin!

omat aamurutiinit on nykyään herääminen silloin kun vauva herää eli noin 8-10, hetki pötköttelyä sängyllä minityypin möyriessä mahan päällä, omat ja vauvan aamutoimet, vauvalle aamupalaa ja oma aamupala :)

Nannah (Ei varmistettu)

Jaksan myös ihmetellä samaa 20 min purskuttelua. Vaikka öljy ei vaahtoa niin eikö siinä kuitenkin erity kuolaa (taisiis sitä mitä me nieleskellään :D) jo aika kasa sinä aikana ja suu on ihan täynnä? En oo kyllä kuullutkaan tuollaisesta, mutta vaikuttaa mielenkiintoiselta ja kokeilemisen arvoiselta.

Työni on sen verran epäsäännöllistä, että mulla ei oo varsinaisia aamurutiineja. Teen mitä sattuu huvittamaan ja se ei ole koskaan etukäteen arvattavissa. Mutta kaikkein eniten tykkään aamuista, kun ei ole kiire minnekään ja voi vaikka rauhassa sängyssä ensin heräillä ja tsekkailla blogilista läpi :)

kaspia (Ei varmistettu)

Aamurutiinit kutistuivat minimiin, kun töihinlähtöaika muuttui ja ovesta on mentävä klo 5.30. Täten rutiini muodostuu hampaiden pesusta, pikapukeutumisesta ja eväiden laukkuun pakkaamisesta, as simple as that :)

Wippe (Ei varmistettu)

Sensodynestä ei tule aftoja minulle. Niitä kai aiheuttaa se sulfaatti, joka vaahtoaa eniten (tunnistan, kun näen tuubissa ja kai niitä pahimpia sulfaatteja voi olla useampikin). Korjatkaa, jos olen väärässä. Tuota Yotuelia kyllä kokeilisi, jos käy yhtä lailla. Niin, aamurutiineistani yksi on appelsiinimehu orgaanisella rikillä. Menee vedenkin joukossa eikä maistu liian pahalle.

Eeva Kolu

Sulfaatit on varmasti niitä pahimpia aiheuttajia, mutta mulle tulee aftoja myös monista sulfaatittomista tahnoista. Esim. yleensä aftoista kärsiville mainostettu Elmex on sellainen, että jos erehdyn sillä kerran pesemään niin suu räjähtää. Nää on kovin yksilöllisiä juttuja!

MuuMuu (Ei varmistettu)

Saanko kysyä, mitä oikein on orgaaninen rikki? Orgaaninen yleensä kemiassa viittaa hiilipohjaiseen, ja omana alkuaineenaan rikki ei siis siinä mielessä ole orgaanista. Mutta ei kai se tässä voi tarkoittaa mitään luomurikkiäkään - alkuaineet kun ovat ihan niitä itsejään, eivätkä ne voi olla luomua sen enempää kuin ei-luomuakaan?

Wippe (Ei varmistettu)

"MSM (metyyli sulfonyyli metaani, tai dimetyylisulfoni) on orgaaninen rikki." Eli sitäpä siis. Mutta vielä hammastahnoista niin Elmex käy vielä itselle, mutta se on niin pahaa eikä lainkaan suuta raikastavaa, että tuubi jää aina reissukäyttöön.

Wippe (Ei varmistettu)

Yhdiste, mutta kauppanimi on yleensä se orgaaninen rikki tai MSM-jauhe.

MuuMuu (Ei varmistettu)

Siis sama "orgaaninen" rikki jota käsitellään tässä?
http://viite.blogspot.fi/2013/03/orgaanista-rikkia.html

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuo öljyjuttu oli kyllä kiinnostava! Herään noin puoli 8 kun taapero alkaa metelöimään sängyssään. Sen jälkeen lapsen aamupuuron tekoon ja avustan häntä syömisessä. Pottahommat ja pukemiset, jonka jälkeen lapsi vaatii musiikkia! Macy Grayn The Id -levy tanssittaa parhaiten. Jos emme ole menossa avoimeen kerhoon tai muskariin voin itse olla pyjamahousuissa vielä puoliltapäivin. Kohta ajankohtainen töihinpaluu vähän hirvittää, missä välissä suihku ja meikkaus? No, eiköhän se selviä. Syön itse aamiaisen jos saan aikaiseksi, kyllä lounasaikaan tulee viimeistään nälkä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Siis... Mitä ihmettä? :D

Ssucette (Ei varmistettu)

Sun tekstejä vois unohtua lukemaan päiväkausiksi, näissä on niin hyvä meininki.
Mun aamurutiinit on aika vähäisiä. Tosin yksikään päivä ei lähde käyntiin ilman puuroa. Puuron keitän vaniljasoijamaitoon, ja keittovaiheessa sekaan kardemummaa, kanelia ja vuorisuolaa. Loppuvaiheessa 1-2 valkuaista. Päälle maapähkinävoita ja (pensas)mustikoita tai päärynää. Toi on niin täydellistä, et jos kieli olis pidempi niin nuolisin kattilan. Mut mä torkutan aamuisin niin kauan et on kiire, puen päälle vaatteet jotka ekana tarttuu vaatekaapista matkaan ja sipaisen meikkivoiteet sinnepäin. Puurosta en tingi, muu saa mennä vasemmalla kädellä ja silmät ristissä.

juuei (Ei varmistettu)

Ylös kuselle vaatteet ruokaa hiusten harjaus hampaiden pesu tavarat messiin ulkovaatteet niskaan bussipysäkille. Tähän menee melkein puoli tuntia koska olen hidas. :|

Onniska (Ei varmistettu)

Minäkin mieluummin herään sen 1,5 - 2 tuntia ennen kuin täytyy olla jo menossa! Aamut kulkee yleensä samoja ratoja ja tässä järjestyksessä: ylös, kipitys kylppäriin, musiikit soimaan,dödö, aamupala (paitsi jos olen menossa suoraan lounaalle...hups), hampaiden pesu, (piilarit), meikki, lämpösuojan kuivuessa sängyn petaaminen, hiusten kihartaminen laineille, vaatteet, kamat kasaan ja eikun ulos!

Jos olen kotona päivän, niin se on vaatteet ja aamupala ja that's it!

Viliina (Ei varmistettu)

Itse olen ehkä aamu-unisin ihminen ikinä, mikä on hirveä sääli, sillä yhteiskunta ei tunnu menevän samassa rytmissä kanssani. Olen tullut siihen tulokseen, että mieluummin esimerkiksi nukun sen 5 minuuttia pidempään kuin harjaan hiukseni.

Aamuni alkaa vähintään kahdella torkuttamisella (,joihin mies herää jokaiseen, itse en herää hänen herätyskelloonsa ollenkaan, vaikka se toki sijaitsee vain sängyn toisella laidalla), jonka jälkee vääntäydyn pesemään naamani ja hampaani sekä lisäilen tarvittavat aineet kuten nassurasvan ja deodorantin. Tämän jälkeen napsin aamulääkkeeni kera vesilasillisen. Vaatteet vain päälle ja meikit naamaan, jonka jälkeen olenkin valmis poistumaan töihin. Tähän kaikkeen menee aikaa aikas jetsulleen 43 minuuttia.

Töissä yleensä huomaan, että sekä aamupala että eväät unohtuivat jääkaappiin. Aamukahvin sentään juon aina tietoisesti työpaikalla, niin tulee sekin aika säästettyä siihen tuutimiseen.

Itselläni viideltä herääminen tuntuu jo näin lähtökohtaisesti karmealta surkeudelta, mutta toisaalta en koe viideltä nukkumaan menemistä mitenkään outona...

bubbit. (Ei varmistettu)

Hampaiden purskuttelu öljyllä kuulostaa mielenkiintoiselta! Mulla on muutenkin ollut toi kookosöljy ostoslistalla niin pitkään, että pakko kai se on jo tässä vaiheessa käydä nappaamassa jostain omakseen, alkaa nimittäin kuulostaa liian monikäyttöiseltä asialta kauppaan jätettäväksi :D
Mun aamurutiinini ovat pääpiirteissään tällaiset: lojun hetken aikaa sängyssä torkuttaen, nousen, petaan sänkyni ja puen osan vaatteista päälle (jätän vielä tässä vaiheessa ne "ikävät" ja hieman kiristävämmät, kuten housut, pois ja saatan hihhuloida aamun ynpäriinsä sukkahousuissa). Tämän jälkeen pesen hampaani ja meikkaan sekä vietän 15-20 minuuttia aamupalan ja uusien blogipäivitysten parissa ennen päivän puuhiin suuntaamistani :)

jonnariikka (Ei varmistettu) http://onneajaelamaa.blogspot.fi

En ole tuosta Yotuelin all in onesta kuullutkaan. Minäkään en enää suostu Yotuelista luopumaan. Se on parasta varsinkin, kun se ei vaahtoa niin paljon kuin jotkut muut. Rutiinit ovat seuraavat: herätys 4.15. nassun pesu, lenkkivaatteet päälle ja koiran kanssa ulos. Koiralle ruoka, itselle aamupala + eväät, vaatteet kaapista päälle ja meikkaus + mahdollinen tukan laitto. Valmista 5.30 ja sitten mars töihin!

rinkku (Ei varmistettu) http://maijaleipoo.blogspot.com

Mun aamurutiinit ei kauaa vie aikaa. En oo ikinä ymmärtänyt niitä jotka herää monta tuntia aikaisemmin tai käy aamulla suihkussa :D Herään 40min ennnenkun pitää lähteä. Siinä ehtii pestä hampaat, meikata, juoda berocan ( boostia päivään!) ja syödä aamupalan. Vaatteet niskaan ja sen verran koneella jumitusta että tulee kiire :D

Paulat (Ei varmistettu)

Omaksi aamurutiiniksi on muodostunut, että herään 4:50, laitan kahvin tippumaan ja pyöräytän blenderissä nopean vihersmoothien. Laitan kahvin termosmukiin (jonka juon autossa), smoothien pulloon, nappaan salivermeet olalle ja suuntaan salille. Sielä vajaan tunnin treeni, jonka jälkeen suihkun ja meikin kautta töihin. Töissä sitten seiskan maissa se smoothie. Oon huomannut, että oon paljon tehokkaampi koko päivän, ku käyn karistamassa unihiekat silmistä salilla :)

-T- (Ei varmistettu)

Mukava lukea että moni muukin herää jo viiden aikaan, kun omassa kaveri- ja työporukassa oon se outolintu :)
Eli vähän ennen viittä ylös, aamupalaksi puuroa, leipää ja kahvi. Sitten hampaiden ja naaman pesu, meikin naamaan ja tukka kiinni. Seuraava 10-15 minuuttia pähkäillään että vaatekaapin edessä että mitähän mun tänään tekis mieli laittaa päälle :) Joskus vähän nopeemminkin... Sitten kiireesti bussiin, puolen tunnin aamu-unet ja 6.30 konttorilla!
Täytyy varmaan testata tuota hammastahnaa vaikkaei arpaonni suosisi. Välillä nuo aftat on ollu mullakin ikävänä riesana ja hyvän hammastahnan metsästys on käynnissä...

Anni Tervavaara (Ei varmistettu)

Aamurutiinini: ylös, ja ensimmäiseksi espressokone pyörimään. KAHVIA on saatava, juominen ajoittuu mieluiten optimaalisesti Ylen aamu-uutisiin.
Sen jälkeen meikkausta, aamupalaa, pukeutumista ja menoksi.

Ole.

Aamurutiinini alkavat samaan tyyliin, öljyn purskuttelua ja samalla vaatteet, kahvi tulille ja hiuksen kiinni. Tämän jälkeen suuntaan koiran kanssa lenkille. Siihen tervehenkisyys sitten loppuukin. Seuraavaksi juon kahvia ja istun koneella. Unelmoin toki kaikesta tervehenkisestä kuten sitruunavedestä ja aamupalan syömisesta. Jonain päivänä!

Sohvinen (Ei varmistettu)

Minunkin pakollisiin aamurutiineihini kuuluu keskeskeisesti tuo kylmäpuristettu kookosöljy. Purskuttelu tosin oli minulle ihan uusi juttu - pistetään kokeiluun! Oman öljyni nautin aina espresson joukkoon sekoitettuna. Olen nimennyt eliksiirin Bounty-kahviksi. Kahvin kanssa pyhän kolminaisuuden muodostavat sanomalehti (ehdottomasti paperiversio) ja jokin päivän teemaan sopiva taustamusiikki. Toki pesen myös hampaat, ja koska aftat ovat myös minun verivihollisiani, testaisin mielelläni tuota supertahnaa.

Amelian äiti (Ei varmistettu)

Aamurutiinit, mitä ne on? No kaipa niihin voidaan laskea se sängystä ylösnousu, vessan kautta vaatteet päälle, sekavaa pälyilyä jääkaapilla toiveena löytää jotain evästä töihin, ulkovaatteet päälle ja ulos. Aikaa sängystänousun ja ulko-oven pamauksen välissä ehtii kulua. 15min.

Elina.P (Ei varmistettu)

Aamurutiini on vitamiinit purkista, lasi kylmää vettä, leipä ja jugurttia :) Mukana kivassa arvonnassa!

tamaku (Ei varmistettu)

Minun aamu on rivakka... ylös, vessaan, meikki ja tukka, hampaanpesu, kahvi ja rahkaa ja äkkiä töihin :)

Pakkohan se on tähän arvontaan osallistua, mäkin kärsin aftoista (tosin onneksi niitä tulee melko harvoin). Jospa Yotuel pitäisi ne kokonaan poissa.

Oma aamurutiini: herätys soi klo 6.30 ja sitten vielä vartin torkku (ihan pakko joka aamu), yläkertaan laittamaan tietokone sekä telkkari päälle, takaisin alakertaan herättämään lapsi, sen jälkeen vähän aikaa istun koneella jotta herään kunnolla ja lapsi katsoo lastenohjelmia (tai nukkuu sohvalla...). Sitten hampaiden pesu sekä muu peseytyminen, vaatteet päälle ja lapsen kanssa päiväkotia kohti (lapsi syö aamupalan päiväkodissa ja itse nautin aamupalaksi töissä kupillisen kahvia).

Kati XX (Ei varmistettu)

Oma aamurutiini on herätä vähintään kaksi tuntia liian aikaisin, katsella televisiota, syödä rauhassa sohvalla ja lukea blogeja. Ihanaa kun ei ole kiire minnekään!

ElinaPK
Sataman valot

Kello soi 5.50, jonka jälkeen keitän kahvit ja syön aamiaista. Sitten hampaanpesu, meikkaus, pukeutuminen ja autoon, jotta ehdin klo 8 museolle hommiin. Käyn suihkussa ennemmin iltaisin, koska se aamuisin on liian kylmä ja liian kiire. Mun aamuissa ei kyllä ole hihhulitouhuille minkäänlaista aikaa, vaan aamupalalla nautittua aikakauslehden paria sivua lukuunottamatta koko aamu ennen töihin lähtöä on kyllä tiukkaa suoriutumista ihan vain niistä perusasioista. :) pylsye@gmail.com

Sanniss (Ei varmistettu)

Aamurutiineita: Voicen herättäjien kuuntelu (koska Anssi Honkanen vaan on mun lempiradiojuontaja :D), mahdollisimman herkullinen aamiainen ja yleinen haahuilu mullakin. Aamut on se aika päivästä, kun tekee mieli vähän jumittaa, juoda rauhassa kahvia ja tehdä oikeestaan vähän sitä sun tätä. :) Parhaita aamuja on kyllä ne, jolloin aurinko paistaa kivasti kämppään ja tuntuu et sillä hetkellä kaikki on maailmassa just hyvin!

Sanniss (Ei varmistettu)

Aamurutiineita: Voicen herättäjien kuuntelu (koska Anssi Honkanen vaan on mun lempiradiojuontaja :D), mahdollisimman herkullinen aamiainen ja yleinen haahuilu mullakin. Aamut on se aika päivästä, kun tekee mieli vähän jumittaa, juoda rauhassa kahvia ja tehdä oikeestaan vähän sitä sun tätä. :) Parhaita aamuja on kyllä ne, jolloin aurinko paistaa kivasti kämppään ja tuntuu et sillä hetkellä kaikki on maailmassa just hyvin!

Laurelius (Ei varmistettu)

Aamut kyllä menee aina aikalailla samalla kaavalla. Ja ensimmäinen aamutoimi vessassa käynnin jälkeen on puuron keitto ja sen syöminen :) Sitten tuleekin vuoroon tuo hampaiden pesu ja muu ihmistäytyminen!

Annnu (Ei varmistettu)

Herään, pesen kasvot, hampaat ja katson, että hiukset on ojennuksessa. Sitten vaatteet ja autoon. En tykkää tästä, mut en halua herätä neljältä..

Mistä noi ihanat lasit? :)

SI (Ei varmistettu)

Ensimmäisenä pesen hampaat (Yotuelilla tietenkin, aftat pysyy poissa) ja sitten sama sitruunamehu, tosin täällä keitettyä vettä - lämmin juoma tuntuu mukavammalle aamulla. Sitruunamehu myös pillillä ja järjestys ensin hampaiden pesu ja sitten sitruuna, säästää hampaita kun ei tuo hapan sitruuna lisää hankaavaa vaikutusta:) Täällä myös ehkä hieman neuroottisuutta hammasasioissa.

Kahvi tippumaan, nopea meikki ja ulos kahvi mukana. Aamiaisen syön vasta töissä, sillä mihinkään ylimääräiseen en halua aamulla kotona tuhlata aikaa. Tosin alan pikkuhiljaa ymmärtää aamuista nauttimisen ideankin, jota olen pitänyt ihan hulluna ajatuksena arkisin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Moi! Täällä yksi hammasneuroottinen lisää. ;) Ei ole väliä peseekö hampaat ennen vai jälkeen syömiset/sitruunamehun juomisen, pääasia että syömisen/happaman juomisen välillä on noin 30min. Ei ole siis hyvä pestä juuri ennen syömisen eikä juuri jälkeen. Eli ei kannata heti hampaiden pesun jälkeen missään nimessä juoda sitruunavettä (edes pillillä).

T.Hammaslääkäri :)

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.