aboa

Voisihan sitä sanoa, että kävin Turussa, mutta lähempänä totuutta olisi sanoa, että söin Turun.

 

En viikonlopun aikana tehnyt juuri muuta. Kahdessa ja puolessa päivässä piti käydä läpi kaikki, mitä kaupungista kaipasin - Pinjan risotto, torin puoli-ilmaiset mansikat, Tintån pizza ja Blankon brunssi (ja näiden lisäksi vielä muutama uutuus, joita kaupunkiin oli ilmaantunut muuttoni jälkeen).

 

Sunnuntaina kannoimme ystävieni kodin banaanilaatikoissa pakun perään. Saldo: Maailma 5 - Turku 2. Kolme pistettä Helsinkiin, yksi Geneveen, yksi Australiaan.

 

Kaupunki oli ihana, kuten aina. Tutulla kävelyreitillä tuoksui ihan samalta kuin viime kesänä, mutta jokin sanoi, että aika oli oikea lähtemiselle. Vaikka kurkkua hieman kuristikin, kun näin Meidän Kodin ikkunassa valot. Ja parvekkeella ruman tuolin.

 

 

 

 

 

Kommentit

E (Ei varmistettu)

Supisimme lauantaina E. Ekblomilla, että tuolla on se Eeva ja vähän vilkuilimme olan yli. Vaikka Turku nyt on kulttuuripääkaupunki ja vaikka mitä, ei täällä niin paljoa tapahdu, etteikö Turussa vierailevaa bloggaria heti huomaisi. Ekblom on ehdottomasti uusi suosikkini. Aivan ihana paikka!

Marjaana (Ei varmistettu)

Kävin juuri Bossaliinassa perjantaina! :) Tuo seinä jäi hyvin mieleen, tosi sympaattinen paikka.

Mau (Ei varmistettu)

Mulla tulee näistä tämmösistä ihan kauhea ikävä Turkuun :-(

Niiiiin ihana kaupunki vaikka itse asuinkin siellä vain pari vuotta. Kuitenkin sen verran, että mua nauratti, ja löi hetken tyhjää kun kaveri oli käynyt siellä työmatkalla ja kertoi ostaneensa Sokokselta jotain. Ei kai kukaan Turussa käy Sokoksella... Minäkin nimittäin asuin nimenomaan Wikken yläkerrassa ;-)

V (Ei varmistettu)

Tuli ihan kylmät väreet, kuin luin tätä. Nyt on ikävä Turkuun!

M (Ei varmistettu)

Voiko olla ikävä Turkuun jos siellä ei ole kuin vieraillut yhden Ruisrockin verran?

Santique (Ei varmistettu)

Mietin, mitä mahdatkaan kirjoittaa viikonlopusta Turussa. Et ainakaan maininnut sunnuntaista vesisadetta ja sitä, että olit kävellyt juna-asemalla ilman sateenvarjoa... Ellet olisi ollut jo Cup&Pintin kohdalla liikennevaloissa muutaman askeleen päässä asemaa, sinut olisi ollut ihan pakko poimia kyytiin=) Näin sanoin miehellenikin, kun ohitimme sinut autolla liikennevaloissa sateessa seistessäsi...
Niin ja kiva postaus, positiiviset asiat jaettaviksi, sadekeli unohtaen - hieno meininki!

Sirpa ja Satu Särkijärvi (Ei varmistettu)

Kiva kun löysit jo ”Motiivilaivat” jokirannasta. Meren läheisyys ja matkustaminen innoittivat meitä kehittelemään teokset kaikkien Turkulaisten ja kesävieraiden iloksi. Installaatio on osa Flux Aura ympäristötaidetapahtumaa joka alkaa virallisesti 20.6., ja päätyy elokuun lopussa.

Lode (Ei varmistettu)

Voiko olla ikävä Turkuun vaikkei oo koskaan käynyt siellä?

Jen (Ei varmistettu)

Ihana tuo Loden kommentti! :)

Itse olen asunut monta vuotta Turussa, ja näistä sinun postauksista tulee kyllä aina ihan erityinen Turku-ikävä. Kohta pian käymään!

Bossaliinan haluan itsekin katsastaa, olen kuullut paikasta pelkästään hyvää, ja muutenkin minusta on ihanaa, että on tuollaisia ihania, nuoria yrittäjiä.

sales training Sydney (Ei varmistettu) http://www.mgiconsultancy.com.au/sales-training-sydney/

Wonderful site and I wanted to post a note to let you know, ""Good job""! I’m glad I found this blog. Brilliant and wonderful job ! Your blog site has presented me most of the strategies which I like. Thanks for sharing this.

organic seo services in Canada (Ei varmistettu) http://www.maksoft.ca/web-marketing

It is very interesting for me to read that article. Thank author for it. I like such topics and everything connected to this matter. I definitely want to read more soon.

buy lortab online (Ei varmistettu) http://www.mypillsshop.com

I dont think no one has seen this information before. Really great information.

Hello (Ei varmistettu)

Not more waiting to get famous these days. Buy Facebook Followers as a way to increase fame and authority online in a short span. - https://www.boostfollower.com/buy-facebook-followers/

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.