aina on syytä

Jos minä johonkin tässä elämässä uskon niin rauhaan, rakkauteen ja siihen, että aina on syytä juhlia. Ja siihen, että juhlien järjestämiseen ei todellakaan tarvita massiivisia suunnitelmia, suurta budjettia tai rajattomasti aikaa - varsin usein ne spontaanisti kasaan kyhätyt kemut ovat juuri niitä parhaita.

 

Itse asiassa juhliin ei tarvita edes vieraita. Monet hienot juhlat olen viettänyt keskenäni leivoksen, elokuvan ja kasvonaamion kanssa.

 

 

 

 

Nämä juhlat syntyivät eräänlaisessa paniikkitilanteessa, kun tajusin, että ystäväni lähtee Australiaan ihan just kohta. Meitä oli paikalla neljä ihmistä, kahdeksan macaron-leivosta ja yksi pullo kuohuvaa. Hauskaa oli, vaikka kutsut lähtivät käsin askarreltujen korttien sijaan viime tingassa tekstiviestillä, leivokset haettiin valmiina kaupasta ja ruusut napsaistiin äidin kukkapenkistä.

Kommentit

Susa (Ei varmistettu)

Tämä postaus aiheutti optisen harhan! Tuo tekstisi siitä, ettei juhlissa tartte olla aina vieraita, sai mut näkemään ylimmässä kuvassa vain yhden kattauksen. Ajattelin siis, että sinulla on ollut juuri tuollaiset mainitsemasi "yksin-juhlat". Sitten lopussa mainittiinkin vieraat, joten täytyi mennä katsomaan eka kuva uusiksi. Neljällehän siinä on katettu! Saleen oli joku blogikikka kyseessä, tahi lukijasi ovat osallisena salaista psykologista massakoetta ;)

Aivan ihania ruusuja!

Pinja (Ei varmistettu)

Ihanaa reissua sille Australiaan kadonneelle tyypille, jos sattuu näitä kommentteja lukemaan!

juhlija (Ei varmistettu)

Aivan! Aina ei tarvitse olla kaikki itse väännettyä koristeista kakkupohjaan. Itse tykkään suunnitella ja laittaa, mutta liian usein tästä tulee sitten niin iso proggis, että jää melkein juhliminen sen valmistelun ja stressaamisen jalkoihin. Kattaus näyttää ihanalta! Mutta macaroneja ei millään ollut tarpeeksi ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.