Antaa sataa

Tutkimustulos: sateenvarjo lisää ohikulkijoiden salaperäistä viehätysvoimaa 42 %. Tutkimus teetettiin Helsingissä yhdellä koehenkilöllä (koehenkilön nimi: E. Kolu).

Mut näin se on. Pitkän aurinkoputken jälkeen sateella kaikki on vähän... jännempää.

Mietin sitä tänään kun haahuilin Helsingin kaduilla kahvi kädessä. Muut kiiruhtivat ohitseni samalla kun minä istuin Espan penkille hytisemään ja annoin varpaiden kastua leoparditossujen läpi. (Ja istuin johonkin kuraan, joka takapuolessani kuljeskelin loppupäivän, mutta hei...)

Kaupunki näytti ihanalta. Pukumiehet sateenvarjoineen, kutsuvan näköiset kahvilat pitkine jonoineen. Leikin hetken, että olin Lontoossa. 

Jätin kasan tukkaa kampaamon lattialle. Otin kevyeksi jääneeseen päähän tilalle monta hyvää ja innostavaa ajatusta ystäväni sohvalta. Jos mahdollista, vaihtokaupan jälkeen pää tuntui vieläkin kevyemmältä.

Kevyt on olo sillä, jolla ei sadepäivänä ole kiire.

Vahvasti vahvasti vahvasti tuntuu siltä, että ilmassa on muutakin kuin ukkosta. Ehkä sähköä. Jotain uutta. Jotain suurta kenties. 

Tyyntä myrskyn edellä. Nauttikaamme.

 

Kuva: Richard Avedon (1957)

Kommentit

Varattu nimimerkki (Ei varmistettu)

Missä kuvat uudesta tukasta!!

Eeva Kolu

Ehtiihän sitä ;) x

Tia B (Ei varmistettu)

Tease! LOL

Tartuin heti myös tukka-asioihin: millä kampaajalla kävit? Etsin Helsingistä jotain uutta kivaa (ja kohtuuhintaista) kampaajaa, pitäisi käydä tätä reuhkaa saksimassa - siispä kaikki vinkit tervetulleita :) Ja tosiaan, tänään tuntui sateessa olevan jotain jännittävää ja suurkaupunkimaista!

Eeva Kolu

Mää kävin Konstissa Veskulla. Ei halvin, mut huipuin.

minä-tässä-hei
A modo mio

Ihastuttavia ajatuksia sateesta ja elämästä. Eeva, sun pitää kirjoittaa romaani!

Eeva Kolu

Ehkä jonain päivänä ;) Kiitos!

vierailija jemina (Ei varmistettu) http://loydankyllaperille.blogspot.com/

Myyn leipää Turun kauppahallissa, ja näissä sadepäivissä on oma viehätyksensä. Mummot on entistäkin hurmaavimpia sadetakkeineen ja sellaisine vanhoine huiveineen, jotka suojaavat tukkaa, jota niin monet vielä kahdeksankymppisinäkin jaksavat laittaa joka aamu. Asiakkaita on toki sadepäivänä vähemmän, mutta jotenkin on mukavaa kun jää aikaa jutella urheiden ja sateesta piittaamattomien asiakkaiden kanssa vähän pidempään.

Haluaisin niin kovin vetäistä keltaisen sadetakkini päälle töiden jälkeen, mutta jotenkin olen ostotilanteessa ollut kiinnittämättä huomiota siihen, että heijastinkolmiot asettuvat juuri nännien kohdalle. En tiedä huomaisiko sitä kukaan, mutta kyllä se vähän rivolle näyttää vaikka kyse on niinkin viattomasta vaatekappaleesta kuin sadetakista.

Eeva Kolu

Voi että, nyt haluaisin olla kauppahallissa pakoilemassa sadetta NYT HETI! Mutta olenkin Helsingissä. Mukavia sadepäiviä sinne xx

Eeva Kolu

Samaa mieltä! x

Sessi (Ei varmistettu)

Kylläpä valaisit harmaan päivän, kiitos Eeva! Maailmaa voi katsoa niin monenlaisten silmälasien läpi...

Eeva Kolu

Hehee, naurattaa että luin tämän kommentin just kun mun silmälasit on kadonneet johonkin just kun oon tuijottanut ruutua monta tuntia ja näen kaiken tällä hetkellä kahtena :D

Eeva Kolu

Ai niin: ja kiitos! x

aida-adalmina (Ei varmistettu)

Voi Eeva. Olet kyllä mahtava toimittaja, mutta ennen kaikkea olet vielä paljon paljon muutakin hersyvää ja inspiroivaa ja voimaannuttavaa siihen päälle. Puss och kram.

Eeva Kolu

Oivoi, olet liian kiva. Kiitos :) x

Ari. (Ei varmistettu)

Voi oisitpa mun kirjekaveri! Sun juttuja lukiessa vaan tulee välttämättä hymy huulille.

eemu (Ei varmistettu)

Omistan tuon saman ihanan kuvan postikorttina. Nyt se on kehystettynä yöpöydällä. Sateenvarjoissa on sitä jotain!

AnuElina (Ei varmistettu) http://unelmiaelamasta11.blogspot.fi/

Aivan mahtava positiivinen postaus! Hyvä mieli tuli ja taas on asenne sadetta kohtaan hieman positiivisempi (ainakin hetkellisesti). :)

SMM (Ei varmistettu)

Hih, sain ihan kylmätväreet tästä eli sähköä tai jotakin jännää todella on ilmassa :-)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.