Asukuvaviikon maksimaalinen päätös

Hame Filippa K / neule Repeat Cashmere / laukku Zara / tossut Converse

Tämä hamonen (tai ei tämä kyllä ole mikään hamonen, tämähän on hameiden big mama) oli pakko laittaa ylle vielä, kun pystyy. Se heiluu, se hulmuaa, se tarttuu tuuleen, se valtaa kadun ja joskus koko maailman. Kuljin tässä koko kesän ja tuntuu oudolta, että seuraavan kerran minä ja hame nähdään ehkä melkein vuoden päästä.

Lyhyitä hameita käytän ympäri vuoden, mutta... en ole ehkä oikea ihminen antamaan kellekään pukeutumisneuvoja, mutta sen verran voisin sanoa, että pitkä hame + 100 denierin sukkikset = Niskavuoren ei-niin-nuori emäntä tässä terve.

Ai niin, muistatteko kun mainitsin ostaneeni sen Paris Street Style -kirjan? En suosittele, kirja on ihan pälli. Siinä sanottiin esimerkiksi, ettei kukaan yli 26-vuotias saa käyttää Converse-tossuja. Pardon my French mutta paskat.

***

Ja kuulkaas kamut, tähän päättyy meikäläisen asukuvaviikko! Lilyn asukuvaviikko jatkuu vielä maanantain ja tiistain, muistakaahan postailla omia asujanne #teetrendia-tagin alle ja kyttäillä sieltä muidenkin asuja.

En tiedä, selvittiinkö asukuvaviikosta kunnialla, mutta ainakin elossa. Täytyy sanoa, että tämä ei ollut ollenkaan niin kamalaa kuin epäilin. Oikeastaan jopa ihan... hauskaa? Aika moni teistä oli toivonut, että asukuvia tulisi tämän teemaviikon jälkeenkin, ja täytyy sanoa, että harkitsen asiaa vakavasti. Tai siis en vakavasti, koska tämähän ei ole ollenkaan vakava asia. Harkitsen asiaa hyväntuulisella kepeydellä.

Kommentit

Nuuh beibe!

Mä selasin joskus Paris Street Style- kirjaa ja jätin sen kauppaan just noiden fasististen "tyylisääntöjen" takia. Muistaakseni jossain kohdassa mussutetaan miten yksinkertaisia ponnareita ja hiusklipsejä saa käyttää vain kotona kylppärissä. Tuli paha mieli!

Eeva Kolu

Ja totta puhuen myös sen kirjan visuaalinen anti oli pettymys. Alussa oli ne perinteiset puheet pariisilaisten "effortlessly chic lookista" mutta suunnilleen kaikki kuvat on ihmisistä joilla on päällä glitteriä, leopardikuosia, turkiksia, seitsemän kaulakorua ja 14 sentin korot samanaikaisesti. Eikä siinä siis mitään, mutta hieman ristiriidassa sen lupauksen kanssa jonka kirjasta kuvauksen perusteella sai!

Joitain päiviä

Näytät hurjan kauniilta hiukset kiinni!

Eeva Kolu

Kiitos Armi! xx

Vierailija (Ei varmistettu)

Kovasti toivon, että päätät edelleen toteuttaa asukuvia edes silloin tällöin, niin kivoja ja inspiroivia ne on! Ja ihana hymy tässä kuvassa! :)

Eeva Kolu

Kiitos Vierailija! Ja eiköhän näitä asukuvia tule jatkossakin!

Mindeka
Ma-material Girl

Toi on Eeva, maailman ihanin hame!

Valitettavasti se oli suhteessa myös yhtä arvokas kuin kaunis, joten en raaskinut sitä ostaa. (Joten jos ikinä päätät luopua siitä...Heheh..). Ja kokonaisuus on ihana. Munkin mielestä sulle sopii hiukset myös mainiosti kiinni.

Eeva Kolu

Kiitti Minna! Ja joo, mä kans kyttäsin kuumeisesti sitä hetkeä kun tää hame tuli alennukseen :) xx

Mindeka
Ma-material Girl

Oliko jossain myös mustia alennuksessa?? äääk, en kestä!

Eeva Kolu

No hitsi, niitä oli Turun Stockalla pitkä rivi!!! 

Mindeka
Ma-material Girl

Voi Turku, minkä mulle teit!

ppp (Ei varmistettu)

Jep jep. Mulla on yhdet nahkaiset korkeavartiset, yhdet kankaiset korkeavartiset ja kahdet matalavartiset kankaiset converset ja ikää vasta 49. :)

narsku (Ei varmistettu)

Jep jep tosiaan. Mulla kahdet converset ja ikää 44. Aion ostaa ensi kesäkaudelle ainakin yhden uuden parin, koska vanhat alkaa kovan käytön vuoksi hajoamaan. Ikävä kyllä tällaisia ikäfasisteja löytyy lähempääkin kuin ko. tyylikirjasta. Mun nykyinen työpaikka on aika ahdasmielinen, ja olen saanut verhottuja vihjauksia tyylistäni (joka ei ole mikään teini-pissis-tyyli mutta ei myöskään perinteinen 40+ tyyli). Onneksi tässä iässä voi antaa piupaut tällaiselle ja pukeutua niinkuin itse lystää.

Niin ja lisää asukuvia, Eeva!

Wee (Ei varmistettu)

Ikä 35 ja joka kesälle pitää hankkia uudet Converset. Ne on kuuluneet mun tyyliin jo yli 20 vuotta ja kuuluvat varmasti vielä mummonakin.

Kerro lisää tuosta paidasta, sehän on aivan täydellinen! Oon etsiskellyt istuvaa, vaaleaa neuletta jo jonkin aikaa, mutta silueteista väljä tuntuu olevan edelleen suosituin. Se sallitakoon, kunhan vaan löytäisin jostakin vähäeleisen ja laadukkaan oatmealin värisen paidan.

Vierailija (Ei varmistettu)

Minäkin haluaisin kuulla lisää laadukkaiden neuleiden ostamisesta ja huoltamisesta! :)

Eeva Kolu

Hmm, tässähän olisi ainesta jopa postaukseen :) Pistetään mietintään, kiitos! x

Eeva Kolu

Heippa, oon ostanut neuleen keväällä yhdestä turkulaisesta neuleliikkeestä (MariKnit). Väri on luonnossa valkoinen, toi kuvan syyskuun valo hieman hämää :) Näitä Repeatin neuleita myydään ainakin Stockalla mutta myös sellaisissa vähän enemmän "aikuisten rouvien" vaatekaupoissa :)

cerisier (Ei varmistettu)

"Pardon my French mutta paskat." Tätä kommenttia on pakko alkaa käyttämään enemmän :)

Ja converset sopii aika lailla kaikenikäisille. Kesällä törmäsin sännöllisesti bussissa aivana mahtavaan papparaiseen: valkoinen joulupukkiparta ja lyhyet valkoiset hiukset, valkoinen t-paita, punaiset farkut ja converset. Vireän oloinen kaveri joka varmasti nauttii elämästään enemmän kuin "niin-ja-niin-vanhana ei enää voi tehdä noin"-tyypit.

JuliaJuliska (Ei varmistettu)

Mää toivoisoin vastaisuudessakin asukuvia! Koska usein erilaisten houkuttelevien tyylien ristivedossa mietin: What would Eeva Kolu wear? Ja johan taas valitsen siistejä, mutta rentoja ja monikäyttöisiä vaatteita.

Eeva Kolu

Haha, kiitos ihana! x

.Tiia

Hyväntuulisen kepeästi olisi tosiaankin kiva nähdä asujasi jatkossakin, edes silloin tällöin :).

Kati AV (Ei varmistettu) http://piilomajassa.wordpress.com

Mun mielestä tuota hametta voisi vallan hyvin käyttää talvellakin esim. pitkävartisten korkosaappaitten kanssa. Tai nilkkureitten, mutta korkoa kyllä tarvisi ettei ole se Niskavuori-look.

Juuri 27 täyttäneenä yhdyn täysin mielipiteeseesi tuosta Converse-säännöstä, roskaa!

Ninnumaaria (Ei varmistettu) http://www.livinupanotch.blogspot.com

Asukuvia jatkossakin! Vaadin!! Sinulla niin varma, yksinkertaisenrennontyylikäs, mahtava tyyli. En kestä että tämä viikko loppuu! Miten olisi asukuva per viikko? Kreisinä viikkona kaksi? Jooko? Halaus syksyyn! :)

Riina / Olipa kerran Pariisi (Ei varmistettu) http://pariisistapaivaa.blogspot.fr/

N'importe quoi. Mä näen Consseja päivittäin erittäin chicien yli kolmekymppisten pariisittarien jalassa. :P Ilman että edes itseäni laskisin mukaan. ;)

Laur (Ei varmistettu)

Kyllä kiitos kymmenittäin lisää asukuvia! Ei tarvi olla päivittäin, mutta ees sillei kahden viikon välein? :)

Asukuva kamppiksen aikaan jäin miettii monien muidenkin kohdalla, että vaihtaako tosiaankin ihmiset asua joka päivä uuteen? Itse jumitan hyvin mukavasti 2-3 päivää saman asun kanssa. Talviaikaan saataan asua samassa villatakissa 2 viikkoakin putken. Sitten jäin miettii, että onko tälläinen asukuvaviikko kimmoke miettiä tarkemmin mitä aamuisin päälleen pistää "kun siitä pitää nyt ottaa kuvakin" vai pystyykö asua valitessa jättää huomiomatta sen seikan, että tulee kuvatuksi kyseinen asu päällä... Jos minut kuvattaisiin päivittäisin niin saattaisinpa vilkaista peiliin vielä neljännen kerran.. Kolme ekaa tulee ihan vain turhamaisuudestani. ;)

Aba (Ei varmistettu)

37 veeeeee ja conssit eittäin monissa väreissä todellakin löytyy ja käytän =)

Mminna (Ei varmistettu) http://www.mannapuuroajamansikkaa.blogspot.com

Asukuvat ovat kiva lisä, toivoisin jatkossakin näkeväni niitä. Miksipä ei, kun täältä voi hakea inspiraatiota muihinkin arkisiin ja ihaniin asioihin kuten ruokaan tai musiikkiin.

Dragons & butterflies (Ei varmistettu)

No, mä saatan viilettää Niskavuori-lookissa plus tennarit jalassa, eikä mua hävetä yhtään ;).

Vierailija (Ei varmistettu)

Piti tulla vain kertomaan että olet ihastuttava!

Hailie (Ei varmistettu) http://hetkenmielijohde.blogspot.com

Tämän merkinnän lopulla aloin miettimään "niin tosiaan, joskus muinoin asukuvia näkyi enemmän". Siitä lähdin miettimään miten pukeuduitkaan silloin kun aloin seuraamaan sinun ja Annukan blogia. Muistan, että silloin olisin ollut valmis ottamaan monia vaatteitasi, nykyään ihailen erilaista pukeutujaa ja fiilistelen erinäisiä juttuja - koska eihän mitään tarvitse kopioida suorana. Ja hassua kyllä, minulla on nytkin päällä sinulta ostamasti hame, sellainen, josta totesin asukuvassa nähdessäni "jos joskus myyt tuon niin olen täysin valmis ostamaan", huuto.net onni kävi ja on edelleen lempihameitani :) Nykyään seuraan blogiasi en niinkään asukuvien takia, vaan koska pidän kirjoitustyylistäsi ja ajatuksistasi. Kiitos siis näistä vuosista, on mukavaa seurata miten blogi muuttuu kirjoittajan myötä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.