Aubin & Willsin syksy, jotain ihanaa, jotain epämukavaa

Odotan aina kieli pitkällä Aubin & Willsin mainoskampanjoiden kuvia. Kuten tiedätte, ne ovat aina kauniita ja inspiroivia.

Myös syksyn kamppiksen kuvat ovat kauniita, vaatteet kivoja ja fiilis ihana. Ja pidän Sophie Dahlista, ehkä vielä enemmän sen jälkeen kun kuulin, että se on nykyään kokki ja naimisissa Jamie Cullumin kanssa!

Mutta. Näissä kuvissa on jotain, mikä tekee oloni epämukavaksi. Vähän sellaisella en nyt haluaisi sanoa mitään, mutta... -tavalla kuin jos paras kaverisi lähtisi Idolsin koelauluihin, vaikka ei osaa yhtään laulaa.

Ja no, se jokin epämukava on joku tai jokin Botoxilla tai Photoshopilla äärimmilleen kiristetty, joka ei sovi Aubin & Willsin imagoon eikä näiden kuvien tunnelmaan. (Isoimpia Botox-viboja värähtelevät kuvat jätin blogini ulkopuolelle - koko kamppiksen voi nähdä vaikka täällä.) 

En nyt haluaisi taas olla se kehityksestä kitisevä, nykyajan kelkasta pudonnut tyyppi, mutta kyllä minua totta puhuen vähän harmittaa, jos englantilaisella runotyttöromantiikalla tähän asti pelannut brändikin alkaa tuputtaa tätä lookia. Blääh. Vallatkaa vaan Elle ja Vogue, Gucci ja Prada. Senkin vielä kestin, kun muoviset Photoshop-naamat valtasivat ennen niin ihanat Burberryn mainoskuvat. Mutta että Aubin & Wills!

Mutta keskitytään positiiviseen: Sophien pehmoisena hapsottava tukka on ihana. Uskoisin, että omasta kanantakapuolestakin saattaisi oikealla käsittelyllä saada tuollaisen, kunhan se tästä vielä vähän kasvaa. (Neljä kuukautta jatkunut huono hiuspäivä, kröhöm.)

Ja lisää: kauluspaita + neule + farkut. Täydellisen rento, simppeli mutta siisti syysasu. Yhdistetään loafereihin. Kyl maar vaan toimii.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hmm, en tykkää kyllä tuosta mallista yhtään. Pitäisi olla joku ruskeatukkainen. Ja kyllä, ehdottomasti luonnollisempi.

tiia_ (Ei varmistettu)

Kauheeta, kun joskus ei edes huomaa liiallista photoshoppausta ennen kuin vasta sitten, kun siitä joku toinen huomauttaa. Miten sitä onkin niin tottunut näihin ylikäsiteltyihin ihoihin? Ja voiko ihoista ylipäätään puhua monikossa luontevasti? :)

Kauniita vaatteita, tosin. Kauluspaidat, neuleet ja farkut jyrää!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei! Jo pari vuotta takaperin löysin blogisi ja vaikka sen jälkeen blogien ahkera lukeminen on jäänyt pariin otteeseen tauollekin, olen aina palannut takaisin lukemaan kuulumisiasi. Joskus tekemisen puutteesta mutta useimmiten koska olen tarvinnut piristystä päivään, ja tiedän blogisi lukemisen olevan takuuvarmaa sellaista! Kiitos kun saat lukijasi huomaamaan, ettei elämää (ja itseään) aina kannata ottaa niin vakavasti, vaan täytyy nauttia niistä pienistä iloista mitä kohdalle sattuu. Kiitos myös monipuolisesta kirjoittamisesta (nivot yhteen kaikki kiinnostavat asiat; ruoka, kirjat, elokuvat, sisustus, muoti, matkat, inspiraatiot, ystävät...) ja tiheästä postaustahdista remontinkin keskellä!!

Kira Leskinen (Ei varmistettu)

Mua ärsyttää kans liiallinen kuvien siloittelu ja käsittely. En ylipäätään pidä siitä maailmasta ja ihmiskuvasta jota mainos- ja muotikuvien kautta välitetään, eli että kaiken pitää olla täydellistä ja virheetöntä, ja että se on se jota kohti jokaisen tulisi ponnistella. Tämä edellä mainittu on myöskin varmasti syynä siihen, että vaikka opiskelen valokuvausta, niin muotikuvaus tuntuu itselleni edelleen vieraalta. Kun en halua esittää ihmisiä täydellisinä, vaan löytää kauneuden ja voiman sieltä missä näkyy myös vajaavaisuutta, herkkyyttä ja rikkinäisyyttä. Ymmärrän, että muoti- ja mainoskuvissa keskitytään nimenomaan kauneuden esille tuomiseen, mutta mulle kauneus ei ole yhtä kuin muoviseksi photoshopattu iho, puhumattakaan vielä suuremmista "korjailuista" joita muoti- ja mainoskuviin usein tehdään... hrr...

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuli mieleen, että entä jos laittaisitte heille palautetta? Tuotahan tehdään tasan yhdestä syystä: koska ajatellaan että se myy paremmin. Jos joku kertoisi, että tuote myy tästä katalogista ennemminkin kamppiksesta huolimatta, se saattaisi herättää?

Vierailija (Ei varmistettu)

Tulipa näköjään teititeltyäkin :)

Viv (Ei varmistettu)

Ymmärrän sun pointin, vaikka en tullutkaan ajatelleeksi sitä ennen kun sanoit. Tässä kamppiksessa tilannetta kuitenkin vähän tasapainottaa se, että miesmallina on ilahduttavan ryppyinen Andre Van Noord. Vaikka taitaa olla niin, että Andrenkin ryppyjä on vähän tasoiteltu...
http://www.fashionbeans.com/2012/aubin-wills-aw-2012-mens-lookbook/

Tuulikki (Ei varmistettu)

Kaipa ne ressukat luulivat, että mallin kasvoja oli käsitelty "hyvällä maulla" ja brändin imagon rajoissa : ) Toivottavasti saavat palautetta, niin moka ei toistu. Vaatteet on kyllä ihania, kuten yleensä : )

Vierailija123 (Ei varmistettu)

onko näissä kuvissa tosiaan (liikaa) photoshoppia? vai voisiko olla, että kasvot on valaistu kauniisti? sitä nimittäin näissä kuvissa ainakin on, kaunista valoa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.