Aurinko paistaa taas

Kaikki mitä rakastin

Yhteistyössä Aurinkomatkat

Heräsin yöllä kaverini tekstariin, jossa luki cheer the fuck up !! Korkeuksille kiitos suorapuheisista ystävistä.

Nauroin ja nukahdin vielä muutamaksi tunniksi. Ja niin se vaan menee, kliseistä mutta totta: kaikki näyttää kirkkaammalta aamulla. Aurinkokin oli nimittäin vihdoin suvainnut saapua valaisemaan meitä kuolevaisia, hurraa!

Päätin, että tänään pidän hauskaa. Ja sen päätöksen pidin. Huippu päivä. 

Löysin tieni Corralejon keskustan ulkopuolelle, huikealle dyynialueelle (Parque Natural de las Dunas de Corralejo) ja sitä reunustavalle rannalle (siitä lisää myöhemmin). Tapasin kivoja ihmisiä. Riehuin aalloissa ja väistelin saksalaisia nudisteja. Otin lemmenlomalla olevista pariskunnista turistikuvia kamerakännyköillä.

Bussikuski tarjosi minulle karkkia ja toinen väänsi radion kovemmalle kun näki minun hyräilevän Story of My Lifen tahtiin. Sain lounaani puoleen hintaan, koska hymyilin korvasta korvaan ja puhuin surkeaa espanjaa.

Vähän pöllyssä olevat surffarit huutelivat heyyy guapa come for a drink. Minä vaan nauroin. Tänään nauroin kaikelle. Etenkin sille, kun surffibaarissa pärähti soimaan Talking Headsin Psycho Killer.

Hengailin kamuni Pedron kanssa ja fiilistelin sitä, että vielä päivän ajan minulla on oma parveke. 

Söin ihanaa ruokaa La Marquesiña-ravintolassa, joka nauttii ymmärtääkseni jonkin sortin klassikkoasemaa. Paella ainakin oli herkullista ja suoraan merelle katsovalla terassilla viihtyi useamman tunnin kylmä copa de vino kourassa.

Nappasin alkuillan viimeiset säteet altaalla hyvä kirja kourassa. Tykkäsin jokaisesta Instagram-kuvasta. Tykkäsin kaikesta.

Ei se taidakaan olla ollenkaan yhdentekevää, millä jalalla sängystä päättää aamulla nousta.

Mutta siitäkään ei takuulla ole haittaa, jos painaa play vaikka tämän biisin kohdalla: 

Kommentit

Merih (Ei varmistettu) http://www.kaunispaiva.net

Mä olen juuri opettanut lapselleni, mitä tarkoittaa "herätä sängystä väärällä jalalla". Tänä aamuna sainkin pitkän selostuksen siitä, miten mun pitäisi ryömiä sängystä pois takaperin polvien varassa ja tulla polvet edellä pois sängystä. Se olis ollut ilmeisesti se oikea tapa. Voisko olla, että sitten ei tartte tietää, kumpi se väärä jalka on.

Pari sannaa

Aion olla 100 000. ihminen, joka kommentoi seuraavasti: 

Eeva sä oot ihana!  

Vieras
Vierailemassa

Olet Eeva lukenut tällaisen kommentin varmasti monesti, mutta sanotaan nyt vielä kerran: olet ihan hemmetin taitava kirjoittaja. Nämä uusimmat tekstisi melankoliasta, pelosta ym. todistivat sen taas. Sinulla on niin ihana näkökulma tarkastella maailmaa, ja osaat sen ilmaista sanoin ja kuvin erittäin taitavasti.

Blogisi on ollut lempiblogini jo vuosia, minusta on niin hassua, miten minusta tuntuu, että melkein tuntisin sinut (vaikka toki tämä blogi näyttää vain osan elämääsi, mutta toisaalta, kuinka monta ihmistä me tunnemme normaalielämässäkään monelta eri kantilta?). Tämä yksipuolinen ystävyyssuhde on antanut itselleni paljon, haha. Olet oikeastaan ainoa bloggaaja, jonka melkein jokaisen postauksen luen alusta loppuun ja suurella innolla. Varmaan moikkaisin vahingossa, jos kävelisit vastaan. :D

Aih (Ei varmistettu)

Mie kans niin tykkään tästä siun blogista! :)

naanamiia (Ei varmistettu)

Voi ei, oot varmaan ollut flag beachillä! Me oltiin fuerteventurassa ukkokultani kanssa n. kuukausi sitten. Se on kiva paikka, tosin siellä tuulee kamalasti. Me oltiin lajareksen kylässä, kaukana turistihumusta.. Suosittelen käymään (jos et jo oo käyny) niillä dyyneillä jotka on niiden virallisten turistirantojen jälkeen. Se on ku saharassa ois, se hiekkakin on tullut sinne tuulen mukana juurikin saharalta :-). Ja jos vaan kerkeet, siellä on hitosti hienoja tulivuoria mitä pääsee kiipeemään ylös. Me ei keritty käydä niitä ihailemassa, kun oltiin liian kiireisiä rannalla makoilun ja kokkailun parissa :-)

petri swestberg (Ei varmistettu) http://www.vertailepikavipit.com

Kylläpä kelpaisi päästä tonne näinä aikoina kun on pimeää ja kylmää.

lik (Ei varmistettu)

Tänään on loistava päivä!!! Btw, jostain ihmeellisestä syystä, kuulin tänään ton Lovely Dayn laulettavan; Taatelii, taatelii, tateliiiiii.... Todellakin, tänään on hyvä päivä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Upee laukku! Mistä voisin etsiä samanlaisen?

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Heippa Vierailija, laukku on Samujilta!

PieniIhminen (Ei varmistettu)

Eeva, yhdyn kaikkien muiden hyvien tyyppien joukkoon ja hihkaisen, että sie ja blogisi ootte ihania! Lovely day soimaan ja maailma tuntuu heti paljon paremmalta ja villasukat alkaa pyöriä jaloissa. Kiitti tästä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tän tekstin luin sellanen idioottihymy naamalla että melkeen hävettää. Vaan mitäpä häpeämistä onnellisuudessa on? Varsinkaan kun onni johtuu toisen onnesta?

Ps. Tuo kuva sandaaleista ja laukusta aurinkoisella hiekalla... Täydellinen!

Ellu123 (Ei varmistettu)

Toi Tori on IHANA. Ja sä kans. Ei mulla muuta.

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Älyttömästi kiitos kaikille kommenteista. Pahoittelut, etten ole kerennyt vastaamaan henk. koht. mutta olen lukenut näitä ihan alahuuli väpättäen!

Ihanaa kun luette ja olette!

Hosuli
Hömppäblogi

Aika mainiota, miten hyvin tän postauksen teksti, kuvat ja musiikki pelaa yhteen. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.