Baila baila

Sara K kirjoitti muistaakseni joskus jotenkin niin, että jos hän tuntee itsensä nuutuneeksi ja rumaksi, hän kuorii naaman ja pesee hampaat. Ystävälläni oli melkein sama rituaali: hampaiden harjaus ja puhtaat alusvaatteet.

Jokaisella pitäisi olla tällainen heti toimiva rumuudenkarkoitusrituaali. Sen ei tarvitse näkyä muille eikä sen toimivuutta saa epäillä tai kyseenalaistaa, siihen pitää vain uskoa. Silloin se toimii. Vaikka kukaan muu ei huomaisi eroa.

Rumuudenkarkotusrituaalin lisäksi ihmisellä on tärkeää olla myös välittömästi tehoava juhlafiilisrituaali. Kun olo on väsynyt, ruma, rähjäinen ja tekisi mieli lähinnä mennä viltin alle syömään juustonaksuja ja tölläämään Frasierin uusintoja, muistutan itselleni, että ulko-oven takana on kokonainen maailma.

Lakkaan kynnet punaisella (kesällä Mavalan Amsterdamilla, aina muulloin OPIn Big Apple Redillä), laitan suihkauksen Coco Mademoisellea korvan taakse, korkkaan lasin skumppaa ja laitan YouTubesta soimaan Kanye Westin Good Lifen. Kun nämä ovat kuosissa, on ihan sama, juhlafiilistä ei voi estää, vaikka yrittäisi. Se tulisi näillä eväillä vaikka veroviraston palvelujonossa.

Mistä tulikin mieleen: Meillä on tänään bileet! Pakastin on täynnä jäitä, suklaakakku leivottu, cocktail-palat kokoamista vaille valmiit, possurilletessä liikaa appelsiinia ja asunto imuroimatta. Parasta siis ryhtyä hommiin. Juhlafiiliksen ylläpitämiseksi suosittelen imurointia ja ruuanlaittoa korkkarit jalassa. 

Hyvää itsenäisyyspäivän aattoa kaikille, huomenna muuten luvassa superkiva arvonta itsenäisyyspäivän kunniaksi!

Kommentit

Sini / Nautiskellen (Ei varmistettu) http://nautiskellen.blogspot.com

Olipas varsinainen hyvän mielen juttu! Juuri tänään on vähän nuutunut olo ja illalla ylioppilasjuhlat. Ehkä kokeilen siis kynsien lakkausta! Minun rumuudenkarkoituskeinoni on hiusten suoristus, jotenkin se saa rumuuden näyttämään vähän siedettävämmältä. Juhlafiiliksen nostattajana skumppa on kyllä lyömätön :D

MariMaalla
Kivistössä

"Pakastin täynnä jäitä" lupaa aina paljon kivaa yhtä varmasti kuin kuohuva! Pitääpäs järjestää taas pitkästä aikaa pakastin jäitä täyteen. Hauskoja juhlia!

Riina Pariisista (Ei varmistettu) http://pariisistapaivaa.blogspot.fr/

Minä ihan että mitäs sitä noin keskellä viikkoa skumppaillaan... ;) Mutta niin joo, huomenna on tosiaan se itsenäisyyspäivä.

Anna Karhubear

Kivoja bileitä ja skool!

Maiko (Ei varmistettu)

Tämä oli kiva postaus, kiitos! Olet aivan oikeassa, että jokaisen pitäisi löytää nämä kaksi rituaalia: arjessa rumuuspäivän karkoitus ja toisaalta juhlafiiliksen luominen. Hyviä juhlia ja hyvää itsenäisyyspäivää!

Ps. siitä olen vähän harmissani, että jospa ensin julkistaisit tuon lokakuun arvonnan voittajan ennen kuin laitat uutta. Minä hölmö oikeasti laitoin toivoni arpaan, että saisin Pulkkisen... mutta siis ihan näin muistutuksena, vink vink.

Mirkku (Ei varmistettu)

Haha, myös mulla toimii aina juhlafiiliksen nostattajana lasillinen kuohuvaa ja Kanyen Good Life. :D Varsinkin tossa biisissä on sitä jotain!

Eeva Kolu

Kiitos kaikille kommenteista! Kivoja hippoja kaikille teille, olivat ne tänään, huomenna tai joskus myöhemmin :)

Maiko, kirja-arvonnan voittajaan on oltu henk.koht. yhteydessä ja paketti on jo löytänyt kotiinsa Jyväskylään. En halunnut täyttää blogia postauksella, jolla on arvoa vain yhdelle lukijalle. Mutta jos haluatte julkisemman julistuksen voittajasta niin toki voin sen jatkossa tehdä :)

Laura Emilia (Ei varmistettu)

Oi miten ihanan piristävä juttu! Hyvää itsenäisyyspäivää sinnekin!

Duussi (Ei varmistettu) http://laplusdouce.blogspot.fi

Valmistelut ilmiselvästi toimivat ja teillä oli eilen kunnon kemut, koska teiltä mun luo pikkujouluihin saapunut yhteinen ystävämme totesi heti sisään astuttuaan, että onpa meillä hiljaista verrattuna niihin edellisiin bileisiin :D

LTL-Anna
Loving These Looks

Huonoina päivinä yritän seurata Elizabeth Taylorin neuvoja "Pour youself a drink, put on some lipstick and pull yourself together"

Eeva Kolu

LTL-Anna, tuo on kyllä aivan fantastinen sitaatti ja loistava elämänohje!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ultimate nuutumiskarkoitus: suihku - hiusten föönaus - kookosöljykäsittely kropalle - puhtaat pikkarit. Toimii!

Ihanaa kun päivittelet blogia niin usein. Kiitos siitä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.