Bon voyage, sano meikämademoiselle kun Rivieralle läks

Riemuloma Rivieralla starttaa än... yy... tee.... nyt! 

Bikinit ja raitapaidat pakattu, aurinkorasvat ostettu, sääret sokeroitu ja lomalukeminen saatu karsittua viiteen kirjaan.

Seuraavat kaksi ja puoli viikkoa rilluttelen menemään Ranskassa ja Italiassa, mutta ette te minusta niin helposti pääse. Blogi päivittyy normaaliin tahtiin koko tämän ajan, mutta huomioikaa, että blogin Facebook ei tänä aikana päivity. Klikkailkaa siis tienne tänne suoraan, jos normaalisti seurailette blogin tapahtumia Facebookin kautta. Suurella todennäköisyydellä en myöskään pääse vastailemaan kommentteihinne, joten palataan niihinkin loman jälkeen.

Sitten vaan espadrillat jalkaan ja hymy korviin.

Aion juoda sammioittain roseeta, syödä aprikooseja ja törmätä Woody Alleniin, joka on, uskokaa tai älkää, nähty juuri nyt kuvaamassa uutta elokuvaansa juurikin siinä pikku kaupunkipahasessa, jossa vuokraamamme lomakämppä sijaitsee. Aion uskoa jokaiseen kahvilapöytään istuessani, että juuri tänään viereiseen pöytään istahtaa Colin Firth.

(Tylsä fakta numero 1: Riemulomaa Rivieralla ei kuvattu oikeasti Rivieralla, vaan lännessä Saint-Nazairessa. Mutta sehän ei menoa haittaa.)

Pus ja hyvää heinäkuuta!

Kommentit

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Pus! Tuo Towlesin kirja on hurmaava. Terkut Woodylle!

paulahelena
ALUAP

kas tuttu kirja! oon lukenu viime aikoina niin paljon että piti oikein muistella, mikäs se tää opus nyt olikaan mut joo, ihan mainio valinta :)

semppu (Ei varmistettu)

Kuulostaa ihanalta, nautinnollista lomaa! Ja oo! kerro Colinille terkkuja!

Elina.P (Ei varmistettu)

Mukavaa lomaa!

Ola

Oi, ihanan nautinnollista Rivieran lomaa teille! Toivottavasti viini maistuu siellä paremmalle kuin täällä koto-Suomessa;) Niin ja tämän kommentin inspiroivat nuo sinun bikinisi: UPEAT! Täydellinen valinta raitapaitojen kaveriksi.

Maria/Dejiss (Ei varmistettu) http://dejiss.blogspot.com

Onpas kivat bikinit ! :)
Ja nautippas lomailusta, se on aina niin ihanaa !

hihi.

-Maria

Vierailija (Ei varmistettu)

OTa kuva Colin Firthistä jos näät :)

iinapauliina
IINANMUURI

Upeat bikinit! Mistähän ne on ostettu? :)

Kao Kao

Ihanaa lomaa, nauti laventeliniityistä minunkin puolesta! Haluaisin sinne kukinta-aikaan joskus myös..

Vierailija (Ei varmistettu)

täällä minä töissä luen ihanaa blogiasi hiljaisena hetkenä, ja saan tästä vielä palkkaakin! löysin sut jo trendin sivuilta kauan sitten, ja tykästyin. saat ihmiset hymyilemään, ainakin mut. kiitos!

-rosa

Oijoi, vaadin paljastuksia siitä, mitkä 5 onnekasta kirjaa pääsi läpi tarkasta seulasta! Terveisin toinen, joka vuorokaudessa hotki Riikka Pulkkisen Vieraan, ihan noin kesäloman alkupaloiksi. 

Sanna-Leena (Ei varmistettu)

Viititkö hei sanoa Colinille multa terveisiä, että "no, I like you very much, just as you are".

Hoohoo (Ei varmistettu)

Kivat biksut! Mistä?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.