Cheer up, Sleepy Jean

Voguen editoriaali ei ole ensimmäinen asia, josta kuvittelisin löytäväni vilpittömän oloista iloa ja riemua.

Toisaalta enpä olisi uskonut sitäkään, että kaikista maailman ihmisistä Terry Richardson, tuo vanha pervo, onnistuisi tekemään jotain näin riemastuttavan ihanaa ja freesiä.

Vaan niin se elämä (tai siis Vogue) yllättää. Nämä Richardsonin kuvat Lindsey Wixsonista uusimmassa britti-Voguessa ovat lempiasiani tänään. 

Joskus kysymykseen kuka minä hitto soikoon olen ja kuka haluaisin olla riittää vastaukseksi lentokentän kiskalta ostettu muotilehti, jota selailee suklaasta tahmein sormin.

Jollain sivulla saattaa olla kuva, joka sanoo: tänä syksynä haluaisin olla vähän enemmän ja vähän useammin tuo tyttö. Enkä nyt tarkoita Lindsey Wixsonia tai noita seitkytlukulaisia tolppakenkiä. Vaan sitä jotain, joka näihin kuviin on vangittu.

Editoriaalin nimi on muuten Daydream Believer. Kiitos muistutuksesta, Vogue, jälleen yksi hyvä juttu lisää päivääni:

 

 

Kommentit

Mirja (Ei varmistettu)

Mikä sattuma! Olin viikko sitten Wellalla hiusmallina ja luin siellä istuessani kyseisen lehden kannesta kanteen ja taaksepäin selaten. Käänsin kuitenkin sivuja silloin tällöin takaisin noihin kuviin, ne olivat niin... iloisia, täynnä elämää ja energiaa. Olipas ihanaa törmätä niihin täälläkin. Tuo hampaiden välissä oleva rako on aivan ihana, eikös? :D

tiippa (Ei varmistettu)

ah, noita huulia!
ja kyllä, elämässä tulisi olla lisää tällaista asennetta kaikilla kuin näissä kuvissa: hymyä, naurua, huumoria!

Athelas (Ei varmistettu)

Editorialeista en niin perusta, mutta mää RAKASTIN Monkeeseja pienenä. Siis 90-luvulla. Ja myönnän että Davyn kuolema helmikuussa toi surun puseroon. Vielä kun joku päivä kupsahtaa Bill Cosby ja Eric Idle niin siinä on sitten lapsuuden idolit mullan alla... Oho, menipä synkäksi :).

Siri (Ei varmistettu)

Kiitos Eeva, juuri tätä tarvitsin päivääni! Etenkin Monkeeseja.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kivoja kuvia! Hymyileviä malleja näkyy kyllä ihan liian harvoin muotilehtien sivuilla. Mutta Terry Richardsonista en vaan pääse yli enkä ympäri. On käsittämätöntä, että kaikkien niiden mallityttöjen kertomien kauhujuttujen jälkeen jätkä kuvaa edelleen nuoria tyttöjä ja vielä huippumuotilehdille. :(

Mirja (Ei varmistettu)

Missäköhän tynnyrissä olen elänyt kun en ole koskaan ennen kuullut kyseisestä valokuvaajasta...

Lulu Ruth (Ei varmistettu)

Kiitos, tämän parissa oli mukava herätä. Kuvista lempparini on tuo jätskikuva. Naurattaa vieläkin: D

miiiiir (Ei varmistettu)

tuli pieni itsevarmuus puuska tästä.
itsellänikin on "kaaauhea" väli etuhampaissa ja edelleen kamppailen hymyäni vastaan.
kuvat ovat totta tosiaan täynnä elämää!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.