duffelipostia

DHL:n setä herätti varsin mukavissa merkeissä.

 

Made with pride in England, ihanhan tässä herkistyy. Blogiani pidempään seuranneet saattavat olla tietoisia siitä, että minulla on jonkinasteinen fetissi perinteisiin brittiläisiin takkeihin. Nyt kun kaapistani löytyy jo Burberryn trenssi ja Montgomeryn duffeli, tarvitaan enää Barbourin vahakangastakki, niin kokoelmani on valmis. (No juu, ehkä vielä kunnollinen tikkitakki ja tweed-bleiseri kyynärpääpaikoin, mutta ne olkoot seuraavien syksyjen hankintoja.)

 

 

Olen jahkaillut klassisen laivastonsinisen duffelin ostamista jo pari talvea, ja nyt päätin hankkia kerralla kunnollisen. Pyhä Burberrykin on siirtänyt tuotantonsa halvan työvoiman maihin, joten olipa iloinen yllätys huomata, että sekä Montgomery että Gloverall tekevät yhä takkinsa Englannissa.

 

 

Kommentit

hosuli.blogspot.com (Ei varmistettu)

Oh, aika hienoa kieltämättä. Lisäkuvia odotellessa!

Saga (Ei varmistettu)

kuulostaapa mukavalta! itselläni on rakkaussuhde Barbouriin. Sain juuri hankittua vadelmanpunaisen barbourin tikkitakin, ruutukuosista laukkua ja huivia löytyykin jo. Odotin malttamattomana että saan uuden takin käyttöön ja kun se aika koitti niin voi kun polleana menin kaulahuivi hulmuten :D äidilläni on vahakangastakki. Tosin en tiedä kuinka kauan....

Liina (Ei varmistettu)

Voisitko kertoa atk:lle että teidän RSS-syöte on todella, todella rikki? Olen saanut tämän postauksen syötteenlukijaani nyt neljästi. Ja kaikki sun postaukset viime päivinä kahdesti - siis kymmenkunta viimeisintä kerralla. Harmistuin.

villahuivi (Ei varmistettu)

Lisää terveisiä it:lle: minulla ei ole linkit bloglovinista toimineet hetkeen. Ensin luulin, että vika olisi työkoneen selaimessa (IE) mutta ei toimi kotonakaan (firefox). Toivottavasti sais korjattua pian, helpottaisi ihanan blogin lukemista!!

marsu (Ei varmistettu)

Niin mielellään kuin ostaisin Made In England takin.

Olin sovittamassa Barbourin miltei täydellistä vahakangastakkia (International Parka) ja olin jo kovasti miettimässä voisiko ostaa 399 euron takin osaksi pankkikortilla ja osaksi luotolla.... kunnes kysyin vielä takin valmistusmaata. Myyjä sanoi että Barbour tekee jo suuren osan naisten takeista Portigalissa.

Hmp. Meni maku, mutta säästyipä rahat.

Eeva Kolu

Hosuli: niitä varmasti tulee, sitten talvella (huh, mikä ajatus)! ************* Saga: oi ihanaa, kyllä oikeanlaisesta vaatteesta vaan tulee mahtava fiilis ja sopivaa ryhtiä kävelyyn :) Nauti takistasi, niin mäkin! ************ Liina: kerrottu on, ikävä kyllä en voi tehdä asialle itse mitään :( Harmittaa toki minuakin. ****************** Villahuivi: kummallista, onkohan tuossa kohti vika täällä päässä vai Bloglovinissa? ********************* Marsu: juu Barbour ei taidakaan enää tehdä Englannissa kauheasti mitään, sääli. Sen sijaan Montgomery ja Gloverall tekee :)

Laura (Ei varmistettu)

Jotenkin ihanaa että jotain oikeasti vielä tehdään brittiläisinkin kätösin :) Ajattelin itse ostaa Gloverallin takin, sattuisikohan kukaan tietämään mistä muualta löytäisi kuin niiden omasta nettikaupasta? On nimittäin ilmeisesti loppuneet jotkin värit :( Ja koot näissä on varmaankin aika reiluja, vai miten Montgomeryllä?

Bella (Ei varmistettu)

Wow, this is in every respect what I neeedd to know.

Etty (Ei varmistettu)

Of the panoply of website I've pored over this has the most vraectiy.

cdzvfgr (Ei varmistettu)

DVA2rf igrmxrlhyyiu

xpkynkts (Ei varmistettu)

IZXLMx rvzkbjxrqteg

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.