edessä loistava tulevaisuus

 Ah, elämälläni on jälleen suunta ja määränpää! 

 

Varasimme kesäreissun Pariisiin. Kahdeksan päivää, kolme tyttöä ja kaksio Le Marais'ssa. Vaikka reissuun on vielä pitkä aika, suunnitelma toi ihan uutta puhtia tämän loska-ajan kestämiseen.

 

 

 

 

Olen tällä viikolla keksinyt (no, tuskin olen tätä keksinyt, mutta siis... keksinyt omassa elämässäni) uuden tavan pitää päämäärät ja mieli kirkkaana.

 

Kun loska ja epäilemättä stressaava tuleva kevät tuntuvat vaikeilta jaksaa, visualisoin mielessäni itseni palkintokorokkeella: Pariisissa juomassa aamukahvia.

 

 

 

 

Kun Suurena Pahoinvoinnin Syksynä 2011 kertyneiden liikakilojen kanssa taistelu tuntuu uuvuttavalta, en käytä energiaani sen miettimiseen että pitäis laihtuu pitäis urheilla pitäis syödä salaattia vaan visualisoin itseni ensi kesänä jokirantaan istumaan jossain ihanassa kesämekossa, hyvinvoivana, virkeänä ja itseeni tyytyväisenä - ja yhtäkkiä ei tunnukaan enää lainkaan vaikealta jaksaa juosta vielä toiset kymmenen minuuttia.

 

Kun ei-mihinkään-suuntaan etenevä remontti tuntuu turhauttavalta ja liian massiiviselta projektilta, en mieti itse remonttia, vaan kuvittelen sen hetken, kun herään uudesta kodistani ensimmäisen siellä nukutun yön jälkeen. Olennaista on luoda mielikuvasta mahdollisimman pikkutarkka - miten lattia narahtaa jalkojen alla sängystä noustessani, miten avaan ensimmäiseksi makkarin ikkunan ja kuinka kävelen olohuoneen läpi keittiöön tekemään aamupalaa. Ja miten kreisin mahtavalta se kaikki sitten TUNTUU.

 

Kuulostaa ehkä hihhuloinnilta, mutta toimii. Yhtäkkiä mikään ei tunnukaan enää kovin vaikealta. Pikemminkin naurettavan yksinkertaiselta. Kun teen vain tarvittavat asiat, siellä se odottaa - loistava tulevaisuus.

 

(Kuvat edelliseltä Pariisin-reissulta vuodelta 2010.)

 

 

Kommentit

Maria (Ei varmistettu)

Oihh! Pariisin reissu kuullostaa ihanalta! :) Ite ajattelin kesällä äkkilähdöllä käväistä siskojen kanssa siellä! :)

http://dejiss.blogspot.com

Joanna (Ei varmistettu)

Ooh, Pariisi on unelmien matkakohde <3 Oon monesti miettinyt pitäiskö nappaa joku lento täältä Lontoosta sinne, vaikkapa vaan viikonlopuksi. Ikään en oo kaupungissa käynyt ja silti olen olevinaan jo ihan rakastunut :D

Vieno (Ei varmistettu)

Veljelläni ja minulla on periaate, että aina pitäisi olla joku reissu suunnitteilla, mielellään lentoliput ostettuna (se siitä maailman pelastamisesta), niin arkea jaksaa paremmin. Toimii.

Laura (Ei varmistettu)

Oi ihanasti kirjotettu - ja niin totta!

Grace (Ei varmistettu)

Ah Pariisi ja Concorde-aukion keväinen jumalainen valo. Bon Voyage, kun sen aika on. Ja kiitos muistutuksesta, että unelmat kannattaa visualisoida, pakkaa tosiaan floskassa rämpiessä välillä unhoittumaan.

ltt (Ei varmistettu)

Ostettiin asunto, valmistumassa oleva. Jouduttiin odottamaan 10 kuukautta, että päästään muuttaan. Haaveil auttoi niin paljon odottamisessa. "Puhutaanko asunnosta?" oli yleisin lause meillä. Mietin koko ajan, että miten saan keittää teetä uudessa asunnossa jne. Onnea uuteen kotiin, kyllä se remppa valmistuu ja kaikki on sen arvoista! :)

villatyttö (Ei varmistettu)

Halusin vain sanoa, yksi hyvinvoinnin/laihdutus vinkki on että muista juoda tarpeeksi vettä. Itse unohdan liian helposti, ja silloin kehoni jumii entisestään. Itse menen Pariisiin huhtikuussa, April in Paris. <3

mari (Ei varmistettu)

amen!kiitos tästä!

Sini (Ei varmistettu)

Ensi torstaista muuttoa vääntämässä selkä vääränä ja ranteet maalaamisesta kipeinä sanon että kyllä! Osuit naulan kantaan! <3 Visualisointi auttaa, mutta olen niin mahdottoman malttamaton pääsemään siihen pisteeseen mitä mielessäni visualisoin. Ja minulla se piste on jo vajaan viikon päässä.

anonyymi (Ei varmistettu)

Oispa munkin elämällä suunta ja määränpää (;

F (Ei varmistettu)

Sä oot Eeva tavattoman ihana nainen (liikakiloilla tai ilman.) En tunne sua hlökoht (EPÄKOHTA) mutta usein puhut kuin mun suulla. Elämä on hyvää, kun siihen suhtautuu hyvin. Joskus on alamäkiä (nimim. Myöskin "Suuri pahoinvoinnin syksy 2011 takana") mutta siltikin elämä on liian arvokasta ja hyvää hukattavaksi pakkoihin ja "mun pitäis" -pelleilyyn.

Pusuja!

Tytti (Ei varmistettu)

Hei Eeva, halusin vain kertoa sellaisen hassun pikkufaktan että luen kahta muuta blogia ja sinun kirjoitukset luen aina viimeisenä. Se on oikeasti kohteliaisuus, koska näiden kahden muun blogit on sellaista suomalaista "sain lottovoiton, mutta voi kurjuus kun pitäisi vuokra maksaa" eli siis usein vain valivali-blogeja vaikka kuin asiat olisi loistavasti. Sun blogissa ihaninta on tämä voitokas positiivisuus ja viimeisenä luettuna se aina piristää päivää :) Itsekin aina koitan asennoitua, ei täällä muuten jaksaisi laahustaa! Ja nii, joulukuun puolivälissä tuli miehen kanssa muutettua yhteen ja laatikkomereen meinaa vieläkin hukkua. Mutta nyt jo ihastelen "lähes" valmista olkkaria kun se on niin ihana ja tilava (varsinkin jos unohtaa laatikot) :P

Mari (Ei varmistettu)

Mitä ihania Pariisi-kuvia! Pakko kysyä, että olitko sunnuntaiaamupäivänä Yliopistonkadun ja Kristiinankadun risteyksen paikkeilla? Pahoitteluni, jos aiheutin tuijotuksellani traumoja (ja jos se et ollut sinä poikaystäväsi kanssa, niin tulipa sitten tuijotettua jotain viatonta pariskuntaparkaa).

Sari/ http://consumedlife.blogspot.com/ (Ei varmistettu)

Ihana kirjoitus taas jälleen kerran! Mekin ollaan menossa Pariisiin huhtikuussa ja aika samat tunnelmat on. Hienoja kuvia, en malta odottaa tulevia macaron-övereitä. :P

Pauliina (Ei varmistettu)

Minäkin kuulin vajaa viikko sitten pääseväni ensi lauantaina Pariisiin! Mieheke halusi minut sinne mukaan (mua varten pidennetylle) työmatkalleen. :) Mutta nytpäs en ole ehtinyt tehdä mitään suunnitelmia, mitä siellä haluaisin tehdä ja mitä nähdä! Vinkkejä? Ja ihanaa lomanodotusta; minusta se odotusaika ja haaveilu on melkein yhtä hienoa kuin itse kokemus. :)

Anna (Ei varmistettu)

Mun on ihan pakko suositella sulle loistavaa ihan peruskulmakuppilaa, missä kaikki ruoka oli todella hyvää ja edullista. Lisätiedot täältä:
http://koemaistaja.fi/?p=4344

Hyvää reissua!

Maiju (Ei varmistettu)

Eii, just tänään lentokoneessa (matkalla ihan tylsästi Helsingistä Rovaniemelle) lueskelin Norwegianin lehteä ja huomasin, että sekin alkaa nyt lentää suoraan Helsingistä Pariisiin. Ja nyt vielä nämä sun kuvat ja kauniit sanat. Vaihtovuotta varten pitäis tietenkin säästää, mutta eihän halpalentoyhtiö ja hostellit nyt niin paljon rahaa vie... Hmm...

sartsa (Ei varmistettu)

Hei mitä kautta löysit sen asunnon käyttöön Pariisista Eeva? :) Olis kiva tietää, itsekin mahdollisesti Pariisiin matkustamassa.

Eeva (Ei varmistettu)

Kiitos kamut kommenteista ja vinkeistä Pariisiin. Lupaan jakaa omani, jahka se on ajankohtaista (ja sitä ennen kyselen takuulla vielä lisää!). ************* Sartsa: mä en nyt ihan tarkalleen muista, miltä sivulta lopulta päädyimme asunnon ottamaan, kun niitä oli niin paljon siinä kerralla auki :D Oliskohan ollut HomeAway? Tai ehkä Only Apartments?

Anna (Ei varmistettu)

Me vuokrattiin tämmöinen asunto: http://www.myeleventhheaven.com
Sinne mahtuu neljä ja hinta on 120 e / yö. Päälle tulee siivousmaksu.

Myös yksi hyvä asuntovuokraussivusto on tämä: http://www.airbnb.com/

Sara (Ei varmistettu)

Mun elämän kantava voima on kanssa uusi asunto! Johon toivon pääseväni joskus kymmenen vuoden sisällä ehkä. Ja ostelen tavaroita joita laitan sinne. Ja sitten ostelen lisää tavaroita joiden päälle laittaa ne muut tavarat. Haaveilu on tavallaan aika kallista, mutta siis. Joo. Kivoja kuvia, toi keskimmäinen leivos kuvassa näytti aika hauskalta (tippaleivähköltä), saisinpa maistaa sellaista.

Kommentoi