eilen oli paremmin

Hrrr.

 

Tänään päällä: villatakki, trenssi ja kaulahuivi.

 

Pari päivää sitten päällä:

 

 

Suomalaisilla ei näemmä voi olla onnea sekä jääkiekossa että säässä. Itse olisin kyllä mieluummin valinnut hyvän sään, mutta minkäs teet. Jonkinlaista universumin ivaa tämäkin - mitäs haluatte harrastaa talviurheilua toukokuussa.

Kommentit

Gerard (Ei varmistettu)

Joo pikkasen oli ärsyttävää että tuli tuuli ja kylmä tasa yhtäkkiä! Palautus maanpinnalle! Kiva kuva! :)

Eeva Kolu

Gerard: :) :) :)

E (Ei varmistettu)

Komppaan sua Eeva! Ite oisin kans valinnu sen hyvän sään. :D

Laura (Ei varmistettu)

Moi,
tää tulee vähän myöhässä kun koe on jo huomenna mut aattelin et oisko sulla antaa Tiedotusopin kokeeseen mitään vinkkejä? Jännittää ihan tuhottomasti ja aattelin et jos sulla olis antaa mitään vinkkiä siihen niin auttais sikana! Palaan viel tänne tänänä ja toivon kipeästi et oisit vastannut ees tsemppiä... :)

Laura

Eeva Kolu

Laura: jos haluaa vastauksen kysymykseen niin kannattaa mieluummin kommentoida noita uudempia postauksia. Mut ei mulla kyllä muita vinkkejä ole enää tässä vaiheessa antaa kuin että otat rauhallisesti vaan. Missään nimessä ei kannata enää tänään tai huomenna lukea, vaan keskittyä rentoutumaan niin, että voi mennä kokeeseen hyvällä fiiliksellä. Kaikki on siellä ihan paniikissa ja se, joka osaa ottaa iisisti on yleensä myös se, joka pääsee sisään :) Ja ehdottomasti tehtävänannot täytyy lukea huolella, moni vastaa johonkin ihan muuhun kuin mitä kysytään... Tsemppiä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.