Ensikosketukseni Santoriniin

Kaikki mitä rakastin

Saavuin Santorinille toissapäivänä.

En oikein vieläkään usko, että oikeasti olen täällä. Tai siis - tätä on vaikea selittää, mutta täällä ei ole sellainen olo kuin olisi täällä vaan ennemminkin tuntuu siltä kuin tarkkailisi ulkopuolelta 3D-rendattua versiota itsestään, joka on asetettu keskelle täydellistä 3D-rendattua matkailuesitettä.

Olenhan minä nähnyt nämä maisemat valokuvissa ja postikorteissa, mutta tuntuu ihan absurdilta olla niiden keskellä. Jotenkin sitä ajattelisi, että todellisuudessa ne näyttäisivät erilaisilta, mutta kun ei. Ne näyttävät ihan samalta. 

Taivas, meri ja rakennukset muodostavat täydellisen harmonisen kokonaisuuden, jossa kaikki sulautuu kaikkeen. 

Kun kysyn kysymyksen, hotellinjohtajamme vastaa kunnioitusta herättävällä, hiljaisella ja rauhallisella äänellään you see Eeva my friend, I will get to your point very soon. 

Täällä ei hötkyillä. Ei mennä asioiden edelle.

Sulaudutaan osaksi kaikkea. 

Harmoniasta puheenollen... kiinnitimme heti ensimmäisenä päivänä huomiota siihen, että hotellissamme ei ole yhtään terävää kulmaa. Tänään löysin poikkeuksen sääntöön. Reiteni pahaa-aavistamaton, pyöreään turvallisuudentunteeseen tuudittautunut liha kohtasi sen tänään aamiaispöydässä. Siitä on nyt muistona mustelma. 

Hyvä. Ehkä tämä paikka on sittenkin totta.

 

Kuvat Mikko Rasila

Kommentit

MarieV (Ei varmistettu)

Hihii, nauttikaa (etenkin siitä jogurtista) ja kertokaa kaparilaisille terkkuja edellisiltä suomalaisilta :)

Koodariz (Ei varmistettu)

Olen kipeänä, joten tulin katsastamaan ranskalaisten elokuvien suosituslistaasi. Samalla luin viikon uudet kirjoitukset. Nyt kipeilykin on hieman vähemmän vittumaista.

ninnikin (Ei varmistettu)

Itse vietän lomani saarella,jonne santorin näkyy.tosin maisema on joka aamu eri, koska meri, lämpö ja mystinen usva. Se on minun safe heaven juurikin samoista syistä. Nauttikaa ja tankatkaa.

H_M (Ei varmistettu)

Näyttää ihanalta! Saanko kysyä, missä hotellissa yövytte? :)

KM (Ei varmistettu)

Santorini on maailman kaunein. Varsinkin Fira on aivan mieletön- aivan kuin toisesta maailmasta. Nauti nauti nauti.

Sun kirjotukset on niin syviä ja sielukkaita. Kiitos niistä.

Anis
Aniksenmakuinen

Upeat on maisemat, ja Santorini on ehdottomasti koettava; kreikkalainen ystäväni on luvannut minut sinne viedä heti kun aikataulumme natsaavat.

Sitä en tullut kyllä kertomaan, vaan lumoutumistani tarinankerrontataitoosi; ihastutat jatkuvasti. Sivistynyttä, kaunista ja sopivasti huumoria.  Mä NIIN tykkään! Kiitos! <3

Sara06 (Ei varmistettu)

Ah, näissä kuvissa sielu lepää. Samaten kuin sinun syvällisessä, mutta kuitenkin aina hyvällä tavalla yllättävässä tekstissäsi. Mahtavaa loman jatkoa tuolla upealla saarella!

JKH (Ei varmistettu)

Kaunis teksti!

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Kiitos kovasti kaikille kommenteista!

Vastauksena majoituskysymykseen: meille on varattu reissulle pari hotellia, just nyt olemme Kapari Natural Resort -nimisessä paikassa. Huomenna jo matka jatkuu toisaalle :)

jkv (Ei varmistettu)

Huhhuh, kylläpä näyttää Santorini melkoisen mielettömältä, ihania kuvia! Näkisinpä kuvat myös puhelimella blogia selatessa... Puhelimella kun blogit yleensä luen. Loppuviikon ajan, torstaista eteenpäin, ovat kaikki Lilyn blogit olleet iPhonella selatessa kuvattomia, kommentittomia ja tykkäyksettömiä. Onkohan siellä taustalla Lilyn järjestelmissä joku fiba vai onkohan ongelma vain mun puhelimessa?

Oli pakko siis tulla koneen kautta kurkkaamaan noi kuvat, arvasin, että olisivat näkemisen arvoisia. :)

Veidi

Näyttää ihanalta! Toivoisin myös sinulta Eeva ruokapostausta matkaltasi. Näin Istagram-tililläsi ihanan kuvan kreikkalaisista kasviksista, ja mietin että tuollaistapa ruokaa haluan syödä enemmän. Kuulisin myös paikallisista ruuista mielelläni enemmän :)

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Heippa, ruoka- ja ravintolavinkkejä ehdottomasti tulossa! x

Ooona (Ei varmistettu)

Pakko kertoa vähän pitempi tarina santorinin saarelta. :) päätettiin kiivetä kukkulalle jossa luostari. Taival oli sokkeloista kujaa talojen väleissä. Matkaan lähdettiin aukiolta mihin jätettiin auto. Aukiolta pienen ravintolan edestä mukaan lähti kaksi koiraa. Tai tiedä kenen mukaan. Matka jatkui, koirat mukana. Hei nehän seuraa meitä. Välillä singahdettiin kissajahtiin. Jaahas murre päätti lähteä. Ei. Takaisin tultiin. Apua niistä oli kun arvottiin kulkuväyliä. Seurattiin niitä välillä. Ylhäällä oli aukio, raunioita ja paljon ihmisiä. Taas koiria kiinnosti kissajahti. Pitkähkön ajan kuluttua lähdettiin alaspäin, toista reittiä. Kaksikko palasi kuvioihin. Huomattiin että vähän väärästä paikasta lähdettiin alas. Tämä reitti oli paljon pitempikin. Saattoi olla että karvakaksikko mietti "miks tämmönen reitti, no olkoon". Alaspäästyämme istahdimme kahvilaan juomaan ja syömään jotain. Koirat jäivät kiltisti portille. Tarjosimme koirillekin ruokia.Ei maistunut kun pieni siivu makkaraa, ei siis ruuan perässä oltu :). Jatkoimme vilkkaan tien vartta, kaikki viisi koirat mukaanlukien. Vihdoin saavuimme aukiolle ja autolle. Ja! Hauvelikaksikko kipitti saman ravintolan eteen mistä ne olivat lähteneetkin. Opaskoiran homma hoidettu! :)

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Ihana! x

Kuvia on lisääkin Lilyssä, olikohan princess in wonderland?

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Kiitos kaikille kommenteista! xx

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.