Ensimmäinen päivä Perussa

Kaikki mitä rakastin

Mitäpä kertoisin ensimmäisestä päivästäni Perussa? Olen parin vuorokauden valvomisen jäljiltä niin sekaisin, että ehkä parempi, kun annan kuvien puhua.

Juuri nyt istun hotellihuoneeni sängyllä ja kuuntelen oven läpi, kun respaa vahtiva poika soittaa Rollareiden I Can't Get No Satisfactionia. 

Hyvä biisi, mutta nääh... Ihan oikeasti kypsä avokado (ei foliossa uunikypsytetty - mitä siellä Suomessa oikein tapahtuu?), tuoreista papaijoista puristettu mehu ja helteessä hikoileva jääkylmä kalja - ehkä Jaggerinkin olisi kannattanut tulla Peruun.

Tämänhetkinen osoitteeni: Olmos, Lambayeque, Peru. Tältä täällä näyttää.

Kommentit

Eeppi (Ei varmistettu)

Ihan huippua, että olet päässyt Peruun. Yleensä kun luen blogeista, että joku on jossain ihanassa paikassa, iskee kateus. Nyt tuli vain hyvä olo kun katsoin noita kuvia ja ajattelin, onpa Eeva onnekas, kun on päässyt tuonne. Siksi tämä kommentti. :)

Kuvat ei varmasti anna oikeutta todellisuudelle. Voin kyllä kuvitella, että noiden eväiden avulla jaksaa, kun täällä itse tuulen tuiverruksessa tarpoo kohti työmaata. 

 

Ota ilo irti reissusta. Päivätyksiä odotellessä :)

minä-tässä-hei
A modo mio

Ihanaa Eeva! Mieti miten kiva työ sulla on! :)

kiira2 (Ei varmistettu)

Ihanaa matkaa Eeva! Aivan ihanan näköistä siellä. Parasta, että teitsi on päässyt matkaan! :)

Ihana talo maalla (Ei varmistettu) http://ihanatalomaalla.blogspot.fi

Tulee niin muistot mieleen! Vietin Perussa vuoden vapaaehtoistöissä, nyt iskee hirveä hinku päästä sinne taas. Jos kerran olet tutustumassa passionhedelmiin, muista maistaa maracuyáa, passionhedelmistä kirpeintä, jota ei tietääkseni Suomesta saa ollenkaan. Mitkään hedelmät ei enää maistu samalta, kun niitä on saanut maistaa siellä mistä niitä voi syödä auringon kypsyttäminä melkein suoraan puusta...

LauraJo (Ei varmistettu) http://livedlovedlaughedcried.blogspot.co.uk/

eii, näyttää ihanalta! toivottavasti tulee olemaan hyvä reissu! :-) xx

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.