Epäonnisia nettiostoksia, eli koko rahalla pizzaa, kiitos

No voihan blääh. Tänä vuonna minulla on ollut surkea tuuri nettiostosten kanssa. Ne kesäalejen löytönikin lähtivät kaikki yhtä paitaa lukuunottamatta palautukseen.

Samoin lähtevät nämä kengät. Päätin elokuussa, että loppuvuoden 2012 aikana saan ostaa tasan yhdet kengät. Oli siis harkittava tarkkaan, mihin tämän kortin käyttää.

Erään onnekkaan työonnistumisen jälkeen päätin käyttää sen näihin Opening Ceremonyn nilkkureihin, joita olin käynyt kuolaamassa erinäisissä nettikaupoissa jo useamman kuukauden, ja joiden ajattelin olevan juuri oikea piristys muuten niin kovin simppeliin syyspukeutumiseeni. Vihdoin ne tulivat lähetin mukana - ja puristavat kärjistä niimperkeleest.

Kenkiä olisi toki fiksuinta ostaa muualta kuin sokkona netistä. Mutta jos asuu Turussa, se ei ole vaihtoehto. Täällä on Suomen parasta pizzaa ja kahvia ja maailman rakkaimmat ihmiset, mutta kiinnostavia kenkiä täällä ei ole. (Paitsi Acnen Pistoleja, jotka omistan. Ja siis varmaan juuri siksi omistan.)

Mietin vielä, työllistäisinkö DHL:n lähettiparkaa sen verran, että palautuksen sijasta tilaisin sovitukseen isomman koon.

Tai sitten vaan luovutan ja ostan koko rahalla pizzaa ja kahvia.

Kommentit

Malin (Ei varmistettu)

Opening Ceremonyn kengät on - tai ne yhdet jotka mulla on - yllättävän pieniä. Mun ei luojan kiitos tarvinnut lähettää takaisin, mutta rukoilen ettei jalkani kasva tai leviä tai mitävaan, on ne niin jämptit. Ja tilasin siis puoli numeroa isomman kuin mitä mun jalka normaalisti on. Kiitos Turku, onneksi täältä on lyhyt matka Tukholmaan.

Eeva Kolu

Malin, no näin näyttäis! Ja nettikaupassa vielä vakuuteltiin, että ovat true to size. Pöh. Mäkin kävin joskus muutama vuosi sitten aina pari kertaa vuodessa ostosretkellä Tukholmassa, mutta tätä nykyä on yllättävän vaikeaa irtautua elämästä ja töistä pariksi päiväksi, vaikka halvalla ja helposti pääsiskin!

Laura1 (Ei varmistettu)

Voihan harmi. On kyllä aina yhtä iso pettymys, kun joutuu palauttamaan nettikauppaan jotain mitä on himoinnut paljon. Toivottavasti kokoa isommat kengät on hyvät, etkä joudu uudelleen pettymään. Olen itsekin miettynyt, että mistä ihmeestä turkulaiset ostavat kenkänsä. Itse en ole täältä löytänyt kuin muutamat.

Hauskaa viikonloppua.

T. Laura

ekkaramelli

Voi tuo on niiiiin totta! Turku on todella huono kenkäshoppailukaupunki, valitettavasti.

Teen saman huomion aina kun vuodenaika vaihtuu. Silti kierrän aina urhoollisesti paikalliset liikkeet, turhaudun ja lähden vihreämmille niityille etsimään sopivia kenkiä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Voihan nenä! Olin katsonut just noita kenkiä ja harkinnut vakavasti niiden hankkimista. Mutta koska minulle useimmat tuonmalliset nilkkurit puristavat, en usko, että meikäläisen jalkaan nuo mätsäisivät yhtään paremmin kuin sinunkaan. Vaikka sinulla onkin varmaan pettymyksen karvas maku suussasi, en voi muuta kuin sanoa: Kiitos, Eeva! Eipähän minun tarvinnut turhan takia tilata noita opiskelijabudjettini ylittäviä ihanuuksia kotiin turhan takia.

vaiva (Ei varmistettu)

Siis mistä täältä saa maailman parasta pizzaa?

Terveisin olennaiseen keskittyvä

Mörri (Ei varmistettu)

No voi pöh.

PS: Milloin kirjoitat ylistyslaulun Pizzariumin ihanuuksille? Ne pitsanpalat ovat silkkaa loistavuutta!

mirmar (Ei varmistettu)

Tilaat uudet, isommat! Tietty.

tiia_

No voi harmi, tosi kauniit kengät. Minkäs teet. Itsekin välttelen nykyisin kenkäshoppailua netissä, koska on niin ärsyttävää hinkua nättien kenkien perään ja joutua melkeinpä automaattisesti pettymään. Oikeastaan välttelen ihan kaikkea netissä tapahtuvaa vaateshoppailua. Aina ne koot menee ihan miten sattuu, ihan sama vaikka ostaisi hittovie kaulaliinoja! :)

Hanna-Katariina / www.hannakatariina.com/blog (Ei varmistettu)

Ääni pizzalle ja kahville!

Vierailija (Ei varmistettu)

täältä ääni uudelle, toivottavasti sopivalle, kenkäparille! nuo kengäthän on täydelliset ja omasta mielestäni lisähärdellin arvoiset ;-)

Vierailija (Ei varmistettu)

Pizzat ja kahvit kehiin!

Vierailija (Ei varmistettu)

Myötätuntoa.
Aina ei auta edes sovitus. Jos huvittaa niin katso blogistani eilinen juttu
www.piilomaja.wordpress.com
Onneksi yksi ystävä halusi ostaa kenkäni. (toivottavasti ne hänelle käyvät...)
Piilomajan Kati

Eeva Kolu

Kiitti kommenteista kamut!
Taidan päätyä sittenkin vielä testaamaan ne kokoa isommat, on nuo niin penteleen nätit :)

Vaiva, no ihan maailman parasta pizzaa en sentään luvannut (sitä saa Napolista ja Brooklynistä), mutta Suomen parhaat pizzat on Tintåssa.

Olga (Ei varmistettu)

Mitä mitä mitä, että parhaat pizzat Suomesta saa Tintåsta. Kai Eeva ehdit Tampereen aikana käydä testaamassa Napolin? sieltä ne kotimaan parhaat lätyt nimittäin löytyvät... jos siis osaa valita täytteensä maltilla (toisinkuin suurin osa suomalaisista) eikä valitse sitä tapolan mustamakkarapizzaa tai havaijia:D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.