Fanityttövaroitus: Tervetuloa takaisin, Veronica

Kun sanon nimen Veronica Mars, reagoitko

a) tyhjällä katseella ja toteamalla ai siis mikä. 

b) hyökkäämällä päälle ja alkamalla suu vaahdoten ladella ylistyssanoja ja sitä MITEN IKÄVÄ ON JA MIKÄ VÄÄRYYS OLI SE KUN SILLÄ TAVALLA LOPPUI JA AAJAPODSFJJDF TEAM LOGAN.

Muunlaista suhtautumista Veronica Marsiin en nimittäin ole kohdannut.

Itse kuulun ryhmään b). Olen myöhäisherännäinen ja katsoin sarjan vasta monta vuotta sen jälkeen kun se yllättäen ja täysin kesken lopetettiin. Kyyläsin kaikki kolme kautta ehkä parin viikon sisällä. Kun viimeisen jakson lopputekstit alkoivat rullata ruudulla, vajosin lievään masennukseen. Enkä nyt edes liioittele.

Tunsin samantyyppistä tyhjyyttä, ikävää ja mitä mä nyt muka teen -tyylistä epätoivoa kuin ihmissuhteen päättymisen jälkeen. Kävin viikon ajan lukemassa Veronica Mars -aiheisia keskustelupalstoja netistä (olivat kaikki hiljenneet ehkä vuonna 2006) ja googlasin ikivanhoja recapeja sarjan jaksoista. 

Kyse ei ole vain siitä että Veronica Mars oli hemmetin hyvin käsikirjoitettu sarja, jossa oli yksi mainstream-telkkarin parhaista naishahmoista ikinä. Kyse oli ennen kaikkea siitä, että kaikkia Veronica Marsin hahmoja alkoi rakastaa. Paitsi Piziä. Piz-parka. Piziä ei rakasta koskaan kukaan. Piziä ei yleensä edes muista kukaan.

Olen tässä pohtinut, että mikä niissä hahmoissa (paitsi siis Pizissä) sai niin vahvaa kiintymystä aikaiseksi. Ehkä se, että ne olivat oikeastaan aika usein vähän ärsyttäviä kusipäitä, jotka kuitenkin enimmäkseen yrittivät parhaansa. Eihän omaa perhettä tai ystäviäänkään rakasta siksi, että ne ovat joka tilanteessa moraalisesti käyttäytyviä kirkasotsia. Voi että! Tulee itku, kun ajattelen Weeviliä, Logania ja Dickiä. Tulkaa takaisin, mulkerot.

Mutta niinhän te tulettekin! Ilouutisia alkoi kantautua reilu vuosi sitten - vuosia suunnitteilla ollut Veronica Mars -leffa olikin oikeasti vihdoin tekeillä. Rahoittajina tietysti fanit, koska Veronicallahan ei koskaan ollut kaupallista potentiaalia. Se tavallinen stoori - fiksu ei myy, vaikka sen pistäisi makeaan nuoriso/mysteerisarjan pakettiin.

Mutta nyt leffa on valmis. On oltava, koska Veronica Mars -nimeä kantava elokuva sai viikonloppuna ensi-iltansa SXSW-festareilla.

Siitä, missä muodossa ja millä aikataululla leffa on tulossa Suomeen, ei ole mitään tietoa näemmä kellään. Mutta voi että mää ootan. Ja tietty jännitän. Ai kamala.

Koska a long time ago we used to be friends...

***

(Vaikka tämä sarja on ehdottomasti parhaillaan syksyllä tai talvella katsottuna, vink vink: jos haluat päästä mukaan Veronica-maniaan, kaikki jaksot löytyvät Netflixistä. Varoituksen sanana: joko et tajua ollenkaan mikä tässä on hienoa, tai sitten muutut tällaiseksi suusta vaahtoajaksi. Välimuotoja ei näemmä ole.)

Lisäys: Veronica Mars -jaksot on kuulemma poistettu Netflixistä, buu! Löytyy siis DVD:ltä.

Kommentit

TiiPe (Ei varmistettu)

B)!!! Ehdottomasti! Veronica Mars kuuluu maailman parhaimpien sarjojen top 5:en :) Mulla oli ihan sama fiilis kuin kuvailit sarjan vikan jakson päätyttyä. Kiljuin ääneen kun luin IMDB:stä joskus viime vuonna, että Veronica-leffa on tulossa.

Eeva Kolu

Mutta milloin ja miten tämä tulee Suomeen?! Ei kai jouduta odottamaan ikuisuutta jotain DVD-julkaisua?!?

RiituS (Ei varmistettu)

Joukkorahoitus jeeeeee. Tätä leffaa on NIIN odotettu.

StrEssi (Ei varmistettu)

Kuulun vahvasti tuohon vaahtoajakategoriaan! Minäkin tosin katsoin sarjan vasta sen lopettamisen jälkeen, muistaakseni ensimmäisellä uusintakierroksella. Sittemmin tuota sarjaa on tullut katseltua uudestaan säännöllisin väliajoin. Nerflixistä noita jaksoja ei kyllä valitettavasti enää löydy, mutta sarjan kaikki jaksothan julkaistiin DVD-boksina tässä hiljattain, eikä hintakaan muistaakseni päätä huimaa. Veronica ansaitsi kyllä paljon paremman hehkutusviestin kuin tämä mutta nyt ei vaan valitettavasti irtoa :D Mahtava se siis kuitenkin mielestäni on!

StrEssi (Ei varmistettu)

Kuulun vahvasti tuohon vaahtoajakategoriaan! Minäkin tosin katsoin sarjan vasta sen lopettamisen jälkeen, muistaakseni ensimmäisellä uusintakierroksella. Sittemmin tuota sarjaa on tullut katseltua uudestaan säännöllisin väliajoin. Nerflixistä noita jaksoja ei kyllä valitettavasti enää löydy, mutta sarjan kaikki jaksothan julkaistiin DVD-boksina tässä hiljattain, eikä hintakaan muistaakseni päätä huimaa. Veronica ansaitsi kyllä paljon paremman hehkutusviestin kuin tämä mutta nyt ei vaan valitettavasti irtoa :D Mahtava se siis kuitenkin mielestäni on!

neila
Aavistus sinusta

EIKÄÄ! Vähän ihanaa! Yksi mun ehdottomista lempparisarjoista jo vuodesta..ööh..no aika kauan. Lukiossa jo fanitin ja siitä on vierähtänyt jo tuokio. Netflixistä oon tietysti katsonut sarjan jo pariin kertaan läpi. Mun mielestä Veronica Mars on aliarvioiduin sarja ikinä ja Kristen Bell ihana! Jos mä saisin valita, millaiseksi olisin syntynyt, olisin syntynyt Lorelai Gilmoren ja Veronica Marsin risteytykseksi.

Nyt siis odotetaan!

U (Ei varmistettu)

Leffan voi ostaa/vuokrata iTunesista jo perjantaina (ja muistakin vastaavista)! Huraa! :)

Spf (Ei varmistettu)

Kategoria B ehdottomasti! Tätä on niiiin odotettu. Itse katsoin sarjan kanssa myöhäisherännäisenä vasta Netflixistä ja koukutuin täysin. Ja järkytyin suuresti kun sarja oli nyt sieltä poistettu, kun olisin ennen leffaa kerranut vielä viimeiset jaksot. Ihan loistava sarja ja loistava naispäähenkilö. Ja ihana Logan. Veronica Mars jakaa sarjafaniuteni pääpalkinnon Buffy Vampyyrintappajan kanssa, eikä se ole ihan vähän se.

Kissankieli
Hello Dolly!

Fiksu ei myy? No mutta...ihan totta. Olen järkyttynyt tästä ajatuksesta.

Liinaletti (Ei varmistettu) http://nights-of-august.tumblr.com

Kuulun b-kategoriaan tietty, ja leffaakin on jo osattu odottaa!! Katsoin sarjaa silloin heti alusta lähtien, en muista miten sen pariin päädyin mutta iski kyllä kuin miljoona volttia! Veronica on vaan niiiiiin cool. Ja sarjan käsikirjoitus on ihan uskomattoman tasokas, samoin musiikkivalinnat ihan omaa luokkaansa, sen kautta löysin mm. Regina Spektorin. Telkkaria on tullut jonkin verran katsottua, mutta tämä on yksi niitä harvoja sarjoja joista tulee vieläkin välillä kohtauksia ja juonikuvioita mieleen, öö kuuden vuodenkin jälkeen. (Toinen on Buffy, mutta sitä katsoessa olin kyllä herkemmässä iässä.) Nyt pyyhin suupielet vaahdosta ja jään odottelemaan leffaa nähtäväksi edes jotain kautta.

tr3ndygirl.com (Ei varmistettu) http://tr3ndygirl.com

very nice post! love these pictures
<a href="http://tr3ndygirl.com" rel="nofollow"></a>fashion blogger pamela soluri
kiss

Kyllä Pizistä tykätään täällä ainakin, ja sitä enemmän mitä useamman kerran dvdt tulee katsottua. Loganista vaan vahvistuu kuva totaalisena mulkvistina, tosin en muista että olisin mitenkään erityisesti fanittanut hahmoa silloinkaan kun sarjaa telkkarista katsoin.
Itse osallistuin Kickstart-rahoitukseen, heti kun tajusin että mahdollisuus oli avattu suomalaisillekin, ja ensin minimilahjoituksella ja sitten pitikin lisätä summaa että saa t-paidan ja muuta herkkua ohessa... :)

MariWLZ
The Good Vibes

Tähän ei voi sanoa muuta kuin AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAIHANAAAAJEEJEEE! Ensin tuli tieto Heroesista, sitten tämä! UUU UUU!

Petra Ilona

Mun vastaus on A. Sisko tästä joskus intoili samaan tyyliin mutta itse en koskaan päässyt sarjaan sisälle. Ja no, oon katsonut ehkä muutaman jakson joskus aikanaan mistä en nyt enää edes oikein muista mitään :D

Iida Pauliina (Ei varmistettu) http://todayistheday1.blogspot.fi

B-kategoriaan kuuluva ilmoittautuu! Meinasin kuolla onnesta kun ekan kerran kuulin tosta Kickstarter-rahoituksesta. Ja se oli ihan huippua kun saivat rahat kasaan alta aikayksikön ja paljon päälle. Kertoo siitä että tämmösillä kulttisarjoilla on tosi omistautuneita faneja! Nyt vaan jännitetään millon pääsee itse sen leffan näkemään :-) Team Logan all the way koska kaikki rakastaa pahoja poikia heh

Sarrio (Ei varmistettu)

Niin joukkoa B!! Ja mitä, siis jo perjantaina itunesista?! Täytyy.katsoa.HETI!! Olin niin fiiliksissä kun joukkorahoitus toteutui..kyllä tätä leffaa on odotettu.

Ja samaa mieltä Pizistä, mikä Piz, pah.. kyllä se vaan loppui niin surkeesti, Logan&amp;Veronica 4ever!

Huh, tässähän taantuu ihan tenifanittajaksi :) Oon kattonut promot, mitä on löytynyt ja ilmeisesti kaikki vanhat hyvät tyypit on mukana. Jes!

neens (Ei varmistettu)

sekopääfani täälläkin! aivan ihanan mahtavan huikea sarja ja tietysti aivan liian aikaisin lopetettu! en tiedä onko katsojassa jotain vikaa, koska suurin osa ikisuosikeistani elivät liian lyhyen aikaa: firefly, terriers, freaks and geeks, dead like me, wonderfalls.. mutta takaisin veronicaan. viime keväänä oli pakko osallistua kickstarter-keräykseen ja punaviinin voimalla sen verran suurella summalla, että perjantaina pitäisi tulla sähköpostiin linkki leffaan. ei malta odottaa! etenkin, kun on vuoden saanut jo seurata projektin edistymistä sähköpostien, instagramin ja oman backer-nettisivun kautta. ja pienen fanin sydäntä lämmittää olla osa tätä ainutlaatuista projektia.

ps. logan 4ever!

LauraJo (Ei varmistettu) http://livedlovedlaughedcried.blogspot.co.uk/

niin totta, niin totta! tätä on kyllä odotettu ja masennus kaikkien kausien loputtua tulee vieläkin uudelleen sarjaa kattoessa, haha.. ja hassua miten eka kertaa katottuani muistan tykänneeni duncanista eniten, ja sitten vuosia myöhemmin uudelleen katsoessa en voinut ymmärtää miksi. oh, logan. veronica marsista voisi kyllä puhua ikuisesti! x

Mirja H (Ei varmistettu)

Veronica Mars on yksi parhaista sarjoista mitä on koskaan tehty!!!!!! Juuri nyt yritän käännyttää jonkun faniksi että saisin seuraa leffaan! Olen siinä mielessä onnekas että asun Englannissa ja jopa täällä pohjoisessa (desolant North kuten yksi Lontoossa asuva ja siksi nykyään vihattu poliitikko sanoi ;) ) leffa tulee yhteen teatteriin. Mä olen NIIN fiiliksissä! :D

Miia K (Ei varmistettu) http://rosvot.fi/shesnotanyone

No siis pakko kyllä langettaa tyhjä katse ja todeta, että ai siis mikä. Mutta ehkä katson ja siirryn sitten tyylikkäästi b-ryhmään.

Vauvakuumemittari

Tää leffa kyllä niin osoittaa että maailmakaikkeudessa on oikeudenmukaisuutta! Lähipiirissä ei ihan kauheasti ymmärretä tai arvosteta kyseistä fanitusta (tosin mun sisko ei kuulu kumpaankaan ryhmään. Katsoi kaikki jaksot ja oli ihan mukana mut ei fanittanut koskaan).

2008 oltiin kuukauden interrail-reissulla ja eniten ikävöin silloin kotoa mun vasta ostettua Veronica Mars -dvd-boxia, jonka katsominen oli tietysti jäänyt kesken. Hiukan kyllä ikävää paikkas se, että Roomassa vahingossa osuttiin Kristen Bellin jonkun huonon romanttisen komedian kuvauspaikalle ja vaihdettiin muutama sana sen kanssa. (Sisältö lähinnä se että hän pahoitteli ettei hänellä ole enempää aikaa jutella.)

Mutta todellakin, niin odotan että koska tää saadaan Suomeen!

Eeva Kolu

En kestä! Ihanaa! Mulla on Kristenistä sellainen kuva että se on oikeessa elämässä ihan yhtä cool kuin Veronica :) (Se Rooma-leffa tosin oli ihan karsee!)

sanniii88 (Ei varmistettu)

Luin joskus että "Keith Mars is the most epic tv-dad" enkä oo ikinä ollut mistään niin samaa mieltä !! :D

Eeva Kolu

KEITH FOREVER!!!!

johkujii

Jees, tätä on tosiaan odotettu aikas pitkään ja voi mikä ilo kun tää sillon aikoinaan ilmoitettiin! Mun onneksi tänne Lontooseen tulee heti perjantaina leffaan, vaikka kyllä myytiin loppuun kaikki hyvät näytökset aikas pian. Eli meikä siis suuntaa 23:15 näytökseen heh, mutta mikäs siinä vapaapäivänä! Tylsää tosin mennä yksin, kun kaikki VMää fanittavat kaverit on Suomessa, mutta saapas rauhassa fiilistellä! :--)Voi Logan ikuisesti<3

sylvi taimi

muistan katsoneeni sarjan joskus vajaa 10 vuotta sitten. paljon muuta en sitten muistakaan. eli on meitä muunkinlaisia, terveisin neiti c.

utua (Ei varmistettu)

Leffan voi ostaa iTunesin kautta myös Suomessa heti ilmestymispäivänä. Ehkä jostain muustakin palvelusta sen saa, mutta ainakin tuolta. Tarkoitushan oli, että fanit kaikkialla maailmassa pääsisivät näkemään leffan heti, sillä sehän on fanien rahoilla tehty.

Onneksi oon yksin kotona perjantaina, niin voin viettää täydellisen Veronica Mars -illan ja kiljua niin paljon kuin sielu sietää.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mun paras ystävä oli kans kunnon fanityttö joskus silloin back in the days. Me oltiin silloin vielä ihan pikkusia, yläasteella! Mä en jotenkin silti ole tullut ikinä katsoneeksi yhtään jaksoa, vaikka ystäväiseni maku onkin loistava. Ehkäpä sitten kun tilaan Netflixin... Kuitenkin, aika ihanaa että fanit on oikeesti noin aktiivisia ja saaneet rahoitettua toiveensa! Tosi usein kyllä fanitetaan ja toivotaan ja toivotaan, mutta varsinaisesti kukaan ei halua tehdä mitään asioiden edistämiseksi.

Eeru
Packing peanuts

Apua! Tämä oli kyllä tämän viikon, kuukauden tai ehkäpä jopa koko vuoden paras uutinen. Veronica Mars rules!

Team Logan kiittää ja kumarataa Eevaa näistä ihanista uutisista.

Eeva Kolu

Mulla ihan sydänjuuria lämmittää kun meitä on näin monta täällä huutamassa!

Kiitos kaikille jotka vinkkasitte Netflix-tilanteesta (lisäsin tiedon juttuun) ja KIITOS kaikille jotka vinkkasitte, että leffan saa pian iTunesista!

 

-T- (Ei varmistettu)

Miten mä oon voinu unohtaa koko sarjan!?! Sehän oli ihan huippu! Nyt täytyy äkkiä mennä ettimään DVD:t jostain kaupasta, että pääsee palauttamaan sarjan mieleensä ja saa fiilistellä tulevaa leffaa :)
Kiitos tästä vinkistä!!
P.S. Kuinka paljon huutomerkkejä yhdessä kommentissa on liikaa ;)

Anniiina (Ei varmistettu)

Vaihtoehto A. Mutta nyt kiinnostuin, pitänee metsästää ja katsoa ensimmäinen jakso.

Karita (Ei varmistettu)

Kuulun joukkorahottajiin ja ikifaneihin. Omiin suosikkeihini kuuluu Veronican lisäksi tietenkin Mac. Ja Wallace. Ja Weevil. Ja Keith. Ja Meg ykköskaudella. Ja &amp;KAIKKI;

Digiversio pitäisi leffasta olla tulossa myyntiin perjantaina, ymmärtääkseni ihan maailmanlaajuisesti. Nyt en muista tuleeko minullekin sähköpostiin linkki itse leffaan vai joudunko erikseen ostamaan, mutta perjantaina senkin sitten taas näkee. Leffalevitystä Suomeen ei kyllä varmaan / tietääkseni ole tulossa.

Fisuli (Ei varmistettu)

Sait ylipuhuttua. Putki alkaa tänään!

gmail.com (Ei varmistettu) http://neitikevat.blogspot.co.uk/

Oi mä en oo ehkä odottanut mitään niin paljon kun tota leffaa! Pakko myöntää, että olin vähän pihkassa Piziin. Ja Leoon. Ok kaikkiin poikiin, hihii!

Marikkka (Ei varmistettu)

Mä luulin että puhe olisi Veronica Maggiosta.
Hehe.

Aba (Ei varmistettu)

Ööööööö,anteeks kuka ja mikä,siis selvä A,mutta kiitos,nyt sain katsottavaa saikkulomalleni,voi vuorotella Castlen kanssa fliksissä =)
Että saatampa kohta olla vaihtoehto B

Amanda___ (Ei varmistettu)

Ehdottomasti B)!! Ja olen erittäin ylpeä saadessani mainostaa että osallistuin tuohon Kickstart -kampanjaan, ja olen maksanut osan elokuvan tekemisestä...mahtava tunne olla näin osa VM-faniversumia! Toivon että leffa on kaikkea mitä haluan sen olevan. Hieman huolettaa se että kuulin Pizin olevan siinä mukana. Toivotaan minuuttien olevan vähäiset ja ruudun täyttyvän VM/Logan söpöilystä ja Dickin ihanasta ällöttävyydestä &lt;3

Vierailija (Ei varmistettu)

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ mä jumaloin Veronika Marsia!! olin ehkä joku yläasteikänen kun se tuli telkkarista ja halusin niiiiin olla kuin se! Aiettä. Ehkä uskallan kattoa ne jaksot uudelleen, jos kyseessä ei ookkaan mikään nuoruuden juttu mikä ei todellakaan enää iske :D Toinen mitä fanitin oli Spy Kids -leffat. Ei vitsit että mä halusin olla se tyttö siinä, mä näytinkin vielä vähän samalta. Ja mullaki on pikkuveli. Miksei me oltu spykidsei!

Sansku Levis (Ei varmistettu)

Auttaisiko jos laittaisi mailia netflixiin, että Veronica Mars takaisin!

Elsa01 (Ei varmistettu)

En malta odottaa, että näen elokuvan. Ärsyttää, ettei sarjaa tullut kuin kolme kautta. :(

Veronica fani (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä, latasin leffan heti perjantaina iTunesista. Oli aivan paras.

fija (Ei varmistettu)

Discshopiin oli ilmestynyt jo leffan dvd- ja Blu-Ray -versiot, joiden alustava ilmestymisajankohta on toukokuussa (2014, huh) ja joita voi siis etukäteen varata. :)

http://www.discshop.fi/elokuvat/dvd/veronica_mars_the_movie/P99315

fija (Ei varmistettu)

Ja toki samasta paikasta saa myös koko TV-sarjan boxina reilulla parilla kympillä eli varsin kohtuulliseen hintaan!

veronicamars4ever (Ei varmistettu)

Katsoin elokuvan juuri!Ja naurahtelin tuttuun tapaan, aloin oikeesti kiljuun ilosta ku näin leffan hdfin sivustolla :) poikaystävä ei oikeen tajunnu :D mutta oon kans kattonu kauden 3-4 kertaa lopettamisen jälkeen uudestaan ja team logan &lt;3. En halua spoilata, mutta mun mielestä sai sopivan lopun, eikä jäänyt enää mulle mitään keskeneräisyys-fiilistä :) suosittelen ainakin tosifaneille :D

Mymmelinäiti (Ei varmistettu)

Vuokrattavissa myös Elisaviihde palvelusta normina ja HDnä.

midsummerchild (Ei varmistettu)

Olen niin tuo b) fanityttö. Ei herranjumala VERONICA MARS on parasta, mitä televisiosta on tullut. oi LOGAN näen vieläkin unta sinusta.

empuska

Anika jännä, että kovin moni fani oli jäänyt pimentoon tuosta...! Itse en oikein voinut välttyä mainostukselta, kun sitä joka tuutista tuli esiin.

Ja miksei VM:ia enää Netflixissä? Julkaisijat ymmärtäneet markkinaraon, joten kaiketi uusintapainoksia DVD:stä odottelemaan.

Bolshoi (Ei varmistettu)

Minä olen myös ennakkotilannut tuon elokuvan... toukokuussa sitten. Jeij! Itsekin fanitin Veronica Marsia ja voi miten pettynyt olinkaan kolmoskauteen!! Ei riittänyt että Veronicasta tehtiin perusbarbi ja kertakaikkisen raivostuttva kitisijä, mutta mukaan raahattiin aivan täysin turha ja puiseva Piz. Ihan kuin Dullcan ei ollut tarpeeksi... Ja sitten ne vielä selittivät että Veronican elämässä on liikaa draamaa, että tavallinen ja kiltti Piz on NIIN paljon parempi vaihtoehto!! Siis WTF?!? Eihän sarjassa mitään realismia tavoiteltu muutenkaan, miksi päähenkilön suhteessa pitäisi sitä tavoitella?? Team Logan siis, "spanning years and continents, lives ruined, bloodshed, epic". Tosin Veronica oli jo niin ärsyttävä että olin tavallaan helpottunut siitä että Logan lopulta jätti Veronican. Samalla loppui minultakin sarjan katsominen sitten, viimeisen jakson loppuratkaisun enää katsoin. Kun kuulin elokuvasta niin aluksi olin että eieiei, se ei kuitenkaan ole sitä mitä toivon ja Veronica varmaan paistaa pipareita ihanan ja tavallisen Pizin kanssa ilman draamaa... boring. Mutta sen verran kiinnosti että oli pakko lukea spoilerit. Onneksi faneja oltiin kuunneltu ja leffan uskaltaa katsoa... kerrankin näin. Ja täytyy sanoa että vaikka sydämeni sykkii Loganille niin ehkä kuitenkin shown varasti Dick. :)

undin (Ei varmistettu)

En tiedä, miten oon voinut olla tästä täysin pimennossa, mutta kun pari viikkoa sitten luin tämän, mun oli ihan pakko kaivaa jostain koko sarja ja katsoa kaikki jaksot... ja heti perään tänään elokuva. Mun valmistuminen varmaan lykkääntyy tän takia, mut kun oli vaan pakko! Ja nyt tuli taas se sama tuttu olo, et eikä, eihän se nyt loppunut... taas.

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.